Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #3947 üzenetére
Igen, így kérem le. Van benne még rendezés, oldalra szűrés, de a lényeg ez.
Az esetek 90%-ában elég, ha az általad írt módon, a legutolsó módosítás adatai megvannak, ha ez elég a megrendelőnek is, akkor meg is vagy. Ha mégsem lenne, akkor beleraksz még egy verzió (int) oszlopot, és egyesével növelgeted, selectben pedig a legnagyobb verziójút kéred.
Az életem egyszerűsítése kedvéért kapcsolótáblákat kivéve szinte mindenhova pakolok auto_inc elsődleges kulcsot, az _i18n táblába kivétel - itt az ős (itt: tibia_news) tábla auto_inc kulcsa és a nyelv együtt a primary key. Ide külön kapcsolótábla nem kell, egyszerű 1:n relációnk van.
Nem értem pontosan ezt a menüpontokhoz azonosítószámot dolgot. Úgy érted, hogy statikusra csinálod, és a főoldal mondjuk az 1, fórum a 2, stb.? Én maradnék ennél, ahelyett, hogy a menüpont nevét használom kulcsként - ki tudja, mikor kell majd átnevezni később, de az id-je nem fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest