- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ezt tudom, csak érdeklődtem, mert a legtöbb tárhely-szolgáltató biztosít MySQL-hozzáférést, ezért én eddig nem éreztem szükségét az SQLite-nak.
Mik a pro/contra érvek az SQLite mellett/ellen?
Eddig csak annyi érvet tudnék mellette felsorakoztatni, hogy talán épp amiatt, hogy lokálisan tárolódnak az adattáblák, ezért kisebb hálózati forgalmat generál, ezáltal gyorsabb lehet. De tudtommal nagyobb forgalmat már nem képes lebonyolítani. Többek közt azért, mert egyszerre csak egy felhasználó írhatja az adatbázist.
Biztonsági és egyéb szempontok?Pl. egy honlap esetén milyen esetben lehet jobban hasznát venni az SQLite-nak, mint a MySQL-nek, ha feltételezzük, hogy utóbbi szolgáltatás is hiánytalanul rendelkezésre áll?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest