Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egy magyar kódolású (amit próbáltam: próbáltam utf-8, iso-8859, windows-1250) weblapon windows alól szerkesztve szeretnék egy excel táblát létrehozni teleírni a táblába egy olyan karakterláncokkal, amikben ékezetes betűk is előfordulnak.
A táblát több, a netről leszedhető rutinnal létre is tudom hozni, és ha ékezet nélkül írom be a karakterláncot, nincs is gond, de amint ékezetes betűket használok akkor nem tud mit kezdeni az ékezetekkel egyik sem.
Létezik olyan php függvény, amivel egy karakterláncot konformmá tud tenni más kódlapokra, vagy nekem kell valamit kitalálnom hozzá?
Vagy van valami más megoldás?
(egyelőre az működik, ha szeparátorokkal elválasztott txt fájlba írom, mert ezt megeszi az excel, de ez félmegoldás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest