Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Én a sima mezei Eclipse PDT-ből használom a 2.1 RC-t, 2 hét múlva fog kijönni a stable, autocomplete egész jó (PHPEclipse-nél messze jobb, nem értem miért nem a PDT-t használod, ha már eclipse
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.Eclipse-szel nekem eddig csak egy bajom volt: FTP. De ez megoldható az ingyenes NetDrive-val - de x64 egyelőre nem támogatott, arra sajnos nincs ingyenes alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.