- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Segítségre lenne szükségem.
Szolgáltatónál vagyok végre, de szenvedek a cron jobok beállításával. Folyamatosan ezt a hibát kapom:
Status: 500 Internal Server Error
Content-type: text/html; charset=UTF-8A php fájl amit meghívok, tartalmaz egy hívást egy másik php fájlra. És ahogy utánanéztem, talán itt hibázhat, mert amíg ez lokál szerveren tökéletesen működött, a szolgáltatónál ez talán már máshova mutat, vagy eleve nincs értéke a $_SERVER-nek sem:
require_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . "/almappa/php/main.php";
Próbáltam visszakövetni, itt mi a document root, és kicseréltem rá, erre:
require_once "/home/sitename/public_html/almappa/php/main.php";
De így is ugyanazt a hibát kapom.
Ez lehet a hiba egyáltalán? Mert meghívni így hívom amúgy cron-ból:
php /home/sitename/public_html/almappa/php/elso.php
(az időt érintő részeket nem másoltam be, nem releváns, kattintgatva van amúgy is cPanelben).Hogyan lehet ezt működésre bírni? Sajnos nem jutok előrébb.
Hogyan tudom belinkelni a szükséges fájlokat? (már ha ez a baja egyáltalán)
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest