- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Már csak pár apróbb simítás kell (köztük az RClone is, ami azért nem lesz olyan hamar meg), aztán költözök szolgáltatóhoz. Ott lesz cron is majd.
Köszönöm a megerősítést, hogy a backup rész így akkor rendben lesz.
Az alatt mit értettek, hogy sok a 8 MB? 54 MB-ról tömörítette a ZipArchive (ezt találtam, ami egyből működött). Biztos van kapcsolója is, hogy hatékonyabb legyen a tömörítés, de éjfél környékén fejeztem be, első változat, nem tudom, mi lenne a "jó fájlméret".
Vagy más miatt mondjátok?Azt tervezem, hogy napi pár alkalommal futtatom ezt a backup szkriptet, ami backupol, tömörít, aztán feltölt (felhőbe). És mivel így tömörítéssel csak ilyen minimális méretekkel kell számolnom, nyugodtan megcsinálhatom úgy, hogy meghagyok akár 1 hétnyi backupot is, és mindig csak a legrégebbit törlöm (a megfelelő ellenőrzések után).
Ha mondjuk 2 óránként fut (csak példa), akkor az napi 12 backup, heti 84 fájlt kell tárolnom - persze egyre nagyobbakat, de bőven van helyem.
Vagy mi az ajánlásotok ezzel kapcsolatban?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest