Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sikerült megoldani, köszönöm!
Viszont lesz még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de azt egy külön kommentben tenném majd fel, mert egy picit hosszabb.
Itt viszont még megkérdezném ezt:
Van több elem a lapon (0-tól végtelenig), és mindegyik bejegyzésnek van egy időpontja, amivel számolnom kell. Szeretném mindegyiknél pontosan kijelezni, hogy mennyi ideje lett bejegyezve. Ez a számolás már nagyon szépen megvan PHP-ben végig vezetve. Viszont fix időponttal számol, amikor betöltődik az oldal, azt veszi "most"-nak, azzal számol, azt jelzi ki.
Viszont szeretném az aktuális időhöz igazítani (elég a kliens ideje, nem kell time server).
Így arra gondoltam, hogy miután kijelzi az időpontot a PHP kóddal, utána simán csak futtatok egy JS szkriptet, és másodpercenként emelem az időpontot 1 mp-cel. És így úgy-ahogy meg is vagyok, az ebben lévő pontatlanság bőven megfelel a célnak. (De időközben rájöttem, hogy az egész formázós PHP kódot kell hogy futtassam külön újra és újra...)Találtam is egy egyszerű példát ehhez, amivel tudok dolgozni:
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_setinterval2Szépen is működik, csak előjött egyből az a gond, hogy csak az első elemnél csinálja meg ezt a frissítést (és a saját kódomban csak a következő 4 elem betöltése után indul el, első betöltésre nem - de ez majd kifilózom logokkal, hogy miért) , az összes többinél már nem.
Tehát ha a példakódban pl. még pár sorba beszúrom hogy<p id="demo"></p>
, akkor is csak az elsőnél történik meg a frissítés, ott fut le a szkript.
Pedig azt szeretném, hogy több helyen is lefusson, bárhol, bármikor.Rátaláltam az infóra, hogy HTML-ben az ID-knak egyedinek kell lenniük, így a fenti példakódnál csak az első "demo" ID-t használja, utána már nem valid. A getElementById így nem jó. Esetleg valami más getElementBy?
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy az összes bejegyzésnél fusson a szkript, ugyanaz a szkript, de persze mindegyiknél a saját adatokkal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest