Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok PHP-ban, és nem is szándékozom magam továbbképezni. Mindössze annyi történt, hogy írtam egy C programot, ami int értéket ad vissza. Ezt a programot exec-cel meghívtam egy PHP szkriptből (Linux rendszerről van szó), aminek a visszatérési értékétől függően folyt a további PHP feldolgozás. Ha a program 256-ot adott vissza, azt a PHP olybá vette, mintha 0-t kapott volna. Olyan, mintha karaktert adnék vissza, ami túlcsordul. Persze nem ezt akartam. Mi lehet a hiba oka? Fiam szerint az lehet, hogy a PHP exec a bash-on keresztül hívja a programot, a bash pedig csak karakternyi egész értéket tud visszaadni. Ez elég meggyőzőnek hangzik, azonban a PHP dokumentációjában erről nincs szó. A Windows esetében írja, hogy a cmd-n keresztül hívja a programot, de a Linuxról nem ír ilyet. Egyébként WAMP-on úgy működik, ahogy vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair HX1000i 1000 Watt 80+ Platinum ATX 3.1
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest