Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Attol fugg mi a cel, mire akarod hasznalni.

En szeretem a lightweight cuccokat, igy peldaul a Slim szerinem egy igazan jo valasztas lehet. Felteve ha neked eppen egy REST API-ra van szukseged. A Codeigniter is eleg kicsi es gyors, viszont alapbol eleg buta, viszont bizonyos dolgok meg feleslegesek benne, igy en azt kicsontoztam, es felokositottam a sajat igenyeimre. A Phalcon-t is ki akarom probalni, nekem nagyon szimpatikus, kicsi, gyors, pont amit szeretek.(#18971) Lacc
En sem flame-elni akartam, csak velemeny / tapasztalat csere ez.
Teljesen egyetertek veled hogy a projekt hatarozza meg mire van szukseg, de ezt mar kozben eppen kiveseztem fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Teljesen egyetertek veled hogy a projekt hatarozza meg mire van szukseg, de ezt mar kozben eppen kiveseztem fentebb.