- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
DNReNTi #18969 üzenetére
Én sem használnám Enterprise szintű alkalmazáshoz, bár kisebb vállalkozásnak elég egy ERP PHP-ban.
(SEO friendly weboldalakhoz még mindig jobbnak találom a PHP-t, főleg kicsi, közepes weboldalaknál. JS-nél a SEO preloader szolgáltatással megoldható, de a legtöbb fizetős.)De, hogy lásd nekem is van személyes előítételetem, mert jobbnak találom e kettőt mint a Laravel-t.
A Yii tényleg szörnyű volt, de mivel én főleg ASP.NET-ben és Javascript PWA/SPA a használt prog nyelv főmunkaidőben, illetve találkoztam és programoztam Java-ban, Rails-ben, így kialakul egyfajta best-practice és akkor egész könnyen lehet alkalmazni a Yii-re.
Az elején nem kedveltem, illetve a Symfony mégis csak profibb, több support van hozzá stb. Bár a Yii-ben pont az tetszett, hogy igaz a doksi kevés, de ennek ellenére, egy helyen sok mindent meglehet találni, sok hasznos írás van, és felszabadító, hogy nem minden OOP. Igazából ez nosztalgia is, mert egész a régi időkre emlékeztett, amikor többen írtak native php-ban (5.3-as időszak) mindent, meg performancia szempontjából igen is előny, hogy nem minden sql lekérdezés van áttranszformálva Entity-vé, hanem lehet tömb is, és egész könnyen kiderül. (Bár architektúrában a másik kettő SF és LA jobban szervezett9
Meg ami előnye, hogy készen adja a user, login, registration, role kezelést is illetve a Grid, Listview nézeteket is és nem egy 3rd party tool-t alkalmazol hozzá, és még több mást is beépítve az FW-be.Szívem szerint ASP.NET Core-t használnék, de annak még ki kell forrnia. Scala-t meg ilyen kis weboldalhoz, felesleges, mintha ágyúval akarnék verébre lőni
.
Nem flamelni akartam, csak kifejtettem, hogy miért kedvelem a Yii-t. De sokszor egyet értek másokkal, hgoy miért szörnyű, de szerintem mindig a projekt határozza meg a legjobban, hgoy melyik FW-t érdemes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűtő
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest