- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoshaJosh
csendes tag
Üdv!
Nagyon nagyon amatőr programozó vagyok, de van egy lelkes csapatunk, szeretnénk egy igazi magyar közösségi oldalt létrehozni.
Ehhez az Oxwallt ajánlották. Le is töltöttem, de az egész php oldalakból áll. Szóval egy régi szokásom szerint amikor még a saját weboldalamat írtam, XAMPP-vel teszteltem, de ugye akkor még XP-m volt. Most win7 prof. 64 bites van. Szóval hiába indítom el az xampp-t meg az easy php szervert, semmiképpen nem tudom működésre bírni a php oldalakat. A régi lementett php oldalakat, amiket nagyon régen a saját honlapomhoz írtam, azokat sem.
Ezért egy itteni leírás alapján inkább az IIS-t raktam fel, jó is működik, de továbbra sem tudom, hogy működtethetném az Oxwall közösségi oldal szerkesztőt. Tudom, hogy valamiképp hozzá lehetne rakni mint programot az IIS-hez, de sajnos nem jutok előbbre. Sajnos szinte teljesen elfelejtettem azt a keveset is, amit akkor még tudtam a programozásból, de szeretném újra tanulni.
Egyébként ha van olyan programozó, akinek van elég ideje és affinitása egy ilyen projektben részt venni, szívesen látnánk!
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest