- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoshaJosh
csendes tag
Üdv!
Nagyon nagyon amatőr programozó vagyok, de van egy lelkes csapatunk, szeretnénk egy igazi magyar közösségi oldalt létrehozni.
Ehhez az Oxwallt ajánlották. Le is töltöttem, de az egész php oldalakból áll. Szóval egy régi szokásom szerint amikor még a saját weboldalamat írtam, XAMPP-vel teszteltem, de ugye akkor még XP-m volt. Most win7 prof. 64 bites van. Szóval hiába indítom el az xampp-t meg az easy php szervert, semmiképpen nem tudom működésre bírni a php oldalakat. A régi lementett php oldalakat, amiket nagyon régen a saját honlapomhoz írtam, azokat sem.
Ezért egy itteni leírás alapján inkább az IIS-t raktam fel, jó is működik, de továbbra sem tudom, hogy működtethetném az Oxwall közösségi oldal szerkesztőt. Tudom, hogy valamiképp hozzá lehetne rakni mint programot az IIS-hez, de sajnos nem jutok előbbre. Sajnos szinte teljesen elfelejtettem azt a keveset is, amit akkor még tudtam a programozásból, de szeretném újra tanulni.
Egyébként ha van olyan programozó, akinek van elég ideje és affinitása egy ilyen projektben részt venni, szívesen látnánk!
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest