Új hozzászólás Aktív témák

• JoshaJosh

csendes tag

Üdv!

Nagyon nagyon amatőr programozó vagyok, de van egy lelkes csapatunk, szeretnénk egy igazi magyar közösségi oldalt létrehozni.

Ehhez az Oxwallt ajánlották. Le is töltöttem, de az egész php oldalakból áll. Szóval egy régi szokásom szerint amikor még a saját weboldalamat írtam, XAMPP-vel teszteltem, de ugye akkor még XP-m volt. Most win7 prof. 64 bites van. Szóval hiába indítom el az xampp-t meg az easy php szervert, semmiképpen nem tudom működésre bírni a php oldalakat. A régi lementett php oldalakat, amiket nagyon régen a saját honlapomhoz írtam, azokat sem.

Ezért egy itteni leírás alapján inkább az IIS-t raktam fel, jó is működik, de továbbra sem tudom, hogy működtethetném az Oxwall közösségi oldal szerkesztőt. Tudom, hogy valamiképp hozzá lehetne rakni mint programot az IIS-hez, de sajnos nem jutok előbbre. Sajnos szinte teljesen elfelejtettem azt a keveset is, amit akkor még tudtam a programozásból, de szeretném újra tanulni.

Egyébként ha van olyan programozó, akinek van elég ideje és affinitása egy ilyen projektben részt venni, szívesen látnánk!

Minden segítséget előre is köszönök! :W

Új hozzászólás Aktív témák