Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Feltúrtam a netet, de semmi értelmeset nem találtam.
Adott egy cPanellel rendelkező tárhely, megkeresett a tulaja, hogy segítsek megtisztítani. Rutin meló lenne, napi szinten foglalkozom ilyesmivel, viszont ez most egy új helyzet. A public_html mappán belül több százezer (!) mappát hozott létre a malware, ezek egy része üres, másik részében van 1-2 kártékony PHP fájl. Törölni kellene őket, oké, a gond az, hogy a cPanel beépített fájlkezelője összefossa magát ekkora mennyiségtől, a böngészőm is befagy pár perc után, lehetetlen ezen keresztül törölni. FTP-n is próbáltam, TC 10 ezer mappát jelenít meg alapértelmezetten, 2 óra után feladtam, mert még mindig csak az egyessel kezdődő mappáknál tartottam és ez megy egészen a 9-es számig.
SSH hozzáférés nincs, a supportnak írtam, nekik 2 perc lenne ezt megoldani, de az volt a válasz, hogy 100 dollár ellenében ránéznek. Vicc.

Van valami működő PHP script, ami törli legalább az üres mappákat automatikusan? Már ez is nagy segítség lenne. De az lenne az igazi, ha olyan scriptet találnék, ahol megadhatnám, hogy töröljön minden mappát, amiknek neve számokból áll. De lehet ez is zsákutca, nem tudom.
Ki hogy oldaná meg ezt a szitut? Nem is látom még a weboldal könyvtárait/fájljait ettől a sok szeméttől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő