- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali
Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.
Amit tudni kell:
A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/
A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.
Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.
Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.
Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.
Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.
OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest