- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Hali
Nem tudom, hogy jó helyen vagyok-e, de PHPStorm kérdésem lenne. Egy Wordpress Plugin-t fejlesztek, és most vettem észre, hogy a kedvenc IDE-m alapból tudja.
Amit tudni kell:
A Wordpress telepítés egy VVV (Varying Vagrant Vagrants) Vagrant boxot használja, annak elérési útja: /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/
A fejlesztett plugin fájljai a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappában vannak.
Amikor elkészítettem az új projektet, a PHPStorm elkérte a WP telepítés elérési útját, amit meg is adtam neki.
Én értelmeztem rosszul, hogy lehet külön mappában maga a plugin és a WP telepítés? A katyvasz elérési útja miatt, no meg azért mert egy virtuális gépben van, nem akarom a WP telepítés plugins mappájába rakni az összes fájlt.
Hogy tudom azt megoldani PHPStorm-al, hogy a /Users/felhasznalonevem/www/pluginneve/ mappa folyamatos szinkronban legyen a /Users/felhasznalonevem/www/VVV/www/pluginneve/htdocs/ mappával? A git repo sem a WP telepítésben lenne, hanem a plugin fájljainál.
Tehát az kellene, hogy amikor mentek a szerkeztett fájlokra, a változtatásokat automatikusan lássam a Wordpressben úgy, hogy a fájlok mégsem ott vannak elsődlegesen.
OSX 10.11 az oprendszer ha számít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest