- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Tanulási célból kérdezek...
Eddig túl sok energiát az MVC-kbe meg a mindenféle framworkokbe nem fektettem, mert én magam nem tudom eldönteni, melyik miért jobb, a saját ötleteimhez meg sosem gondolkodom abban, hogy egy keretrendszerbe hogyan lehet belenyomni, hanem megoldom az ötleteim hogy olyan legyen, amit elképzelek.
Gondoltam, majd akkor barátkozok mélyebben, ha kell is valahova, hasznosíthatom.Hát most van, mert bekaptam egy "elance-on Indidai csapat elkezdte, de fél év után kifizettem, csak töltsék fel ahogy áll, és valaki majd befejezi" projektet (olcsó húsnak híg a leve ugye)
CakePHP, de hogy miben írták, az kb lényegtelen, mert alapoktól horror, és csak kérdeznék tőletek...- jogos e a szörnyülködésem, ha a controllerbe beírnak kézzel szöveget, amit meg is jelenít a weblapon?
pl PagesController.php-ben benne van egy "ha nincs kategória név, akkor $categoryName="Main Categories" féle rész? Nem az lenne a lényeg, hogy a kontroller lekéri a modelből az adatokat, amit a view megjelenít?
- és ha a az ilyenmain controllerben jquery notify ablakot is generál mint mondjuk "Success" ???
- azt már fel sem említem, hogy a több nyelvűre kért site set_locale és i18 nélkül és minden szöveg kézzel beleírva...Most nem pont az lenne az MVC lényege, hogy ne tegyék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Vicces képek
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest