Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Tanulási célból kérdezek...
Eddig túl sok energiát az MVC-kbe meg a mindenféle framworkokbe nem fektettem, mert én magam nem tudom eldönteni, melyik miért jobb, a saját ötleteimhez meg sosem gondolkodom abban, hogy egy keretrendszerbe hogyan lehet belenyomni, hanem megoldom az ötleteim hogy olyan legyen, amit elképzelek.
Gondoltam, majd akkor barátkozok mélyebben, ha kell is valahova, hasznosíthatom.Hát most van, mert bekaptam egy "elance-on Indidai csapat elkezdte, de fél év után kifizettem, csak töltsék fel ahogy áll, és valaki majd befejezi" projektet (olcsó húsnak híg a leve ugye)
CakePHP, de hogy miben írták, az kb lényegtelen, mert alapoktól horror, és csak kérdeznék tőletek...- jogos e a szörnyülködésem, ha a controllerbe beírnak kézzel szöveget, amit meg is jelenít a weblapon?
pl PagesController.php-ben benne van egy "ha nincs kategória név, akkor $categoryName="Main Categories" féle rész? Nem az lenne a lényeg, hogy a kontroller lekéri a modelből az adatokat, amit a view megjelenít?
- és ha a az ilyenmain controllerben jquery notify ablakot is generál mint mondjuk "Success" ???
- azt már fel sem említem, hogy a több nyelvűre kért site set_locale és i18 nélkül és minden szöveg kézzel beleírva...Most nem pont az lenne az MVC lényege, hogy ne tegyék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest