Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Mini PC
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Tanulási célból kérdezek...
Eddig túl sok energiát az MVC-kbe meg a mindenféle framworkokbe nem fektettem, mert én magam nem tudom eldönteni, melyik miért jobb, a saját ötleteimhez meg sosem gondolkodom abban, hogy egy keretrendszerbe hogyan lehet belenyomni, hanem megoldom az ötleteim hogy olyan legyen, amit elképzelek.
Gondoltam, majd akkor barátkozok mélyebben, ha kell is valahova, hasznosíthatom.Hát most van, mert bekaptam egy "elance-on Indidai csapat elkezdte, de fél év után kifizettem, csak töltsék fel ahogy áll, és valaki majd befejezi" projektet (olcsó húsnak híg a leve ugye)
CakePHP, de hogy miben írták, az kb lényegtelen, mert alapoktól horror, és csak kérdeznék tőletek...- jogos e a szörnyülködésem, ha a controllerbe beírnak kézzel szöveget, amit meg is jelenít a weblapon?
pl PagesController.php-ben benne van egy "ha nincs kategória név, akkor $categoryName="Main Categories" féle rész? Nem az lenne a lényeg, hogy a kontroller lekéri a modelből az adatokat, amit a view megjelenít?
- és ha a az ilyenmain controllerben jquery notify ablakot is generál mint mondjuk "Success" ???
- azt már fel sem említem, hogy a több nyelvűre kért site set_locale és i18 nélkül és minden szöveg kézzel beleírva...Most nem pont az lenne az MVC lényege, hogy ne tegyék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
pl PagesController.php-ben benne van egy "ha nincs kategória név, akkor $categoryName="Main Categories" féle rész? Nem az lenne a lényeg, hogy a kontroller lekéri a modelből az adatokat, amit a view megjelenít?