Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hotmailnél amikor teszteltem 25ös porttal szintén nem ment.
Nem tudom, hogyan tesztelsz, de ha otthoni gépről, akkor sanszos, hogy a szolgáltatód nem engedi ki a 25-ös portra irányuló packeteket. Ez főleg a mailbotok ellen van.
Egyébként valamelyik héten, nem is olyan rég, felraktam egy XAMPP csomagot az itthoni gépemre, és teszteltem néhány dolgot. A kódban szerepelt a mail() függvény is, és lefutott, hibát, notice-t vagy warningot sem írt ki, de persze nem küldte el az emailt. Aztán valamelyik napra rá véletlenül, ahogy nézegettem a XAMPP könyvtárszerkezetét, hogy hova mit hova pakol, véletlenül megtaláltam ezeket az emaileket egy könyvtárban, textfájlok formájában. Ne kérdezd, hogy melyik verzió, és melyik könyvtár volt, mert már nem emlékszem, de az biztos, hogy default XAMPP telepítés volt, semmiféle email küldést nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő