Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez alapján próbálkozom perpill.."
Ez nagyon durva.
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)Látom a többi közben nagyjából megoldódott.
(#17127):
Ezt úgy illik, hogy a feldolgozás külön fájlban történik, nem ugyanott, ahol a megjelenítéshez tartozó dolgok."A form validálását is majd egybekötöm a submit button lenyomásával (ezt majd később JS-el megoldom)"
A validálást először SZERVEROLDALON írjuk meg, és csak UTÁNA kliensoldalon! A szerveroldali kódodban egy darab ellenőrzés sincsen, amíg ez nincs kész, addig tovább se lépj, először ezt oldd meg.A PHP-s hibák kijelzése be van állítva a php.ini-ben a fejlesztői gépen? Fejlesztés során mindig a legtöbb hibát kiíró hibabeállítás legyen meg, élesben kell csak elrejteni a hibákat, és azokat inkább naplózni.
Az alapján, amiket írtál, még azt sem tudhatjuk, hogy egyáltalán melyik kódsornál akadt el. Ezt tisztességes debuggolással illik kideríteni, de legalább akkor itt-ott kiíratásokkal derítsd már ki, melyik résznél van a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)