- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #17128 üzenetére
"Ez alapján próbálkozom perpill.."
Ez nagyon durva.És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)
Engem is idegesített
, de "konkrétabb példa" csak ez volt, amit találtam. A kódhoz nem értek, próbáltam másolni párhuzamosan, meg értelmezni, most pedig működésre szeretném bírni.
Ezt úgy illik, hogy a feldolgozás külön fájlban történik, nem ugyanott, ahol a megjelenítéshez tartozó dolgok.
Tehát pl. hozzak létre egy contatform.php és külön csak abba legyen a kontaktformhoz tartozó php kód?
És ezt "hogyan kössem össze" az index.php-val, nem kell úgy mint az external JS-nél, CSS-nél..?A validálást először SZERVEROLDALON írjuk meg, és csak UTÁNA kliensoldalon! A szerveroldali kódodban egy darab ellenőrzés sincsen, amíg ez nincs kész, addig tovább se lépj, először ezt oldd meg.
Pl ez alapján megírhatom a validáláshoz szükséges php kódot mondjuk bele a kontaktformhoz tartozó php kódban?
A PHP-s hibák kijelzése be van állítva a php.ini-ben a fejlesztői gépen? Fejlesztés során mindig a legtöbb hibát kiíró hibabeállítás legyen meg, élesben kell csak elrejteni a hibákat, és azokat inkább naplózni.
Itt találtam egy pár funkciót ami a hibakijelzésekre vonatkozik, igazából vakvilágban tapogatódzom, segítenél, hogy pontosan mely fájlokat kell a php.ini-ben bekapcsolni ahhoz, hogy kijelezze a php-s hibákat is? Majd ezt követően a debuggolás történhet pl. etc. Firebuggal, konzolon keresztül? (Perpill ugye ott nem ír ki semmit sem).
Előre is köszönöm a válaszodat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest