Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #15930 üzenetére
"Igen viszont a mysqli_stmt_fetch nem array-be pakol, hanem a táblamezőneveknek megfelelő változókba (ami szerintem legalább akkora probléma, mint az összefűzött sql string)."
A kettő még csak össze sem hasonlítható. Hogy lenne ugyanakkora probléma? Az összefűzött query konkrétan komoly biztonsági kockázatot jelenthet bármilyen escape-elés nélkül (ahogy te mutattad), míg az, hogy a mező nevét "bedrótozod" az alkalmazásod kódjába, az csak egy igazodás egy kialakult struktúrához, de biztonsági kockázatot nem jelent.A másik felére: MySQLi helyett PDO-t használ az embör (fetch), és meg van oldva.
Én legalábbis sokkal értelmesebbnek találom (amennyiben ORM és hasonlók még szóba se kerülnek). Persze ez az eredeti problémát nem oldja meg, tudtommal ilyen esetben a mysqli_stmt_bind_result nem elkerülhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest