- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi #14637 üzenetére
Az a helyzet, hogy az 500 karakter a maximum. Tehát, ha nem mondatvégi írásjel (.!?") akkor visszafele kellene néznem a dolgokat. olyat már meg tudtam csinálni, hogy explode-al szétbontottam az 500 karaktert a szóköz segítségével és az utolsót nem számoltam, így biztosra mentem, hogy nem szó közben vágom el. A te módszereddel, a hozzáfűzéssel az a baj, hogy vannak a szövegben szakmai részek, amik elég kerek mondatok és akár +200 karaktert is jelenthetnek könnyedén. ennyi hely nincs a div-ben, ahova menne a szöveg. Így is trükköznöm kellett, hogy a spec HTML részeket (pl. <br />) eltüntessem strip_tags()-al.
Gondban vagyok még a " (idézőjel) karakterrel, mert ha egy mondat abban van akkor nem elég a mondatvégi írásjel, hanem az is kell még. Ha nem fér bele az idézőjelek közti rész az 500 karakterbe az egészet ki kellene hagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest