Hirdetés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-book olvasók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Az a helyzet, hogy az 500 karakter a maximum. Tehát, ha nem mondatvégi írásjel (.!?") akkor visszafele kellene néznem a dolgokat. olyat már meg tudtam csinálni, hogy explode-al szétbontottam az 500 karaktert a szóköz segítségével és az utolsót nem számoltam, így biztosra mentem, hogy nem szó közben vágom el. A te módszereddel, a hozzáfűzéssel az a baj, hogy vannak a szövegben szakmai részek, amik elég kerek mondatok és akár +200 karaktert is jelenthetnek könnyedén. ennyi hely nincs a div-ben, ahova menne a szöveg. Így is trükköznöm kellett, hogy a spec HTML részeket (pl. <br />) eltüntessem strip_tags()-al.
Gondban vagyok még a " (idézőjel) karakterrel, mert ha egy mondat abban van akkor nem elég a mondatvégi írásjel, hanem az is kell még. Ha nem fér bele az idézőjelek közti rész az 500 karakterbe az egészet ki kellene hagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-book olvasók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest