Hirdetés
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13501 üzenetére
Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi. Te belefeccöltél nem kevés időt a Drupalba, ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel
(legalábbis a hozzászólásaid alapján), megismerted annyira hogy Te ezzel tudnád a legegyszerűbben összerakni a projectet. Én most hogy csak elkezdtem ismerkedni vele, semmiképpen nem állnék neki, már csak abból az okból kifolyólag sem, hogy egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület (ez amúgy mennyire módosítható van hozzá "faék egyszerűségű" modul?).
Mindenkinek megvan a maga "szent grálja", ismerek olyat aki Joomlával tud nagyon nagyon gyorsan összerakni ilyen jellegű oldalakat, ő arra specializálódott, ismeri az összes ilyen modult vagy nem tudom ott minek nevezik. Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát
Valamint én nem szeretem azokat a modulokat sem egy ilyen rendszerben amiket nem én írtam, ha bármi gond lesz (bug, biztonsági rés stb) az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja, mert az van mögötte. Jobb esetben türelmes és vár 1 munkanapot rosszabban meg nem, és joggal fog tőled elfordulni. Nekem ez elég ahhoz hogy a saját kis rendszerem tegyem alá, mert abban biztos vagyok.
Na szájtépés OFF, használd a szent grálod, én is azt teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest