Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel"
Hát pont nem, ne fordítsd már ki a szavamat, ha kérhetem.
Ti kezdtetek el nagyon vicces érveket felhozni amellett, hogy márpedig ez NEM megoldható CMS-sel, és jöttek a gyökérségek, hogy dehát az nem olyan rugalmas, mint a saját ki tudja milyen tákolmányom. Erre reagálva elmondtam, hogy ez nem így van. Nem én ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell a kérdéshez szemellenzősen állni.
De nyilván mindent ki lehet forgatni."egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület"
Látszik, hogy nem ismered. Olyan felületet tolsz ki a megfelelő jogosultságokkal a júzernek, amilyet akarsz, hogy még a szomszéd Mari néni is megértse. Minden lószarba belenyúlhatsz. (Jó, nyilván korlátokkal.)"Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát "
Na ez Drupalra pont nem nagyon jellemző: ha megnézed az osztott tárhelyek blogjait, általában a WordPress és Joomla jön ki vesztesen. Ez most nem elfogultság, hanem ez a tendencia."az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja"
Hát bakker, megoldod te, nagyon nagy rejtély.
Pl. csinálsz egy patch-et, amivel megoldottad magadnak, aztán a modul issue queue-jában szépen nyitsz egy új issue-t, ha még nincs megemlítve a szóbanforgó bug, és feltolod a patch-edet, amit ha megfelelően írtál meg, committolnak is. Máris hozzájárultál valamivel az ilyen jellegű közösségi fejlesztésekhez. Ez nem egy magasztos f@szság, hanem működő dolog.Én nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tedd a saját rendszeredet a fejlesztendő rendszer alá, ha jól működik, bevált, bizonyított, akkor tegyed, nyilván. De ne kezdjük már el terjeszteni a hülyeségeket, mert az senkinek sem jó. Főleg ne legyünk szemellenzősek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pl. csinálsz egy patch-et, amivel megoldottad magadnak, aztán a modul issue queue-jában szépen nyitsz egy új issue-t, ha még nincs megemlítve a szóbanforgó bug, és feltolod a patch-edet, amit ha megfelelően írtál meg, committolnak is. Máris hozzájárultál valamivel az ilyen jellegű közösségi fejlesztésekhez. Ez nem egy magasztos f@szság, hanem működő dolog.