Hirdetés
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egy szóval sem írtam hogy nem tudtam elolvasni az általam belinkelt fórum hozzászólásait. Ne az én szellemi képességeimet se vond kétségbe kérlek.
Olyan problemak erdekelnenek amik azon tul elojonnek hogy valaki nem erti meg egy ekezetes valtozo nevet.
Nyilván nem teljesen pontos definició de azt hittem lehet érteni belőle mire gondolok. Szóval az én hibám.#11290
Tovább megyek, ha nem akarod használni, minek érdekel egy ilyen szélsőséges érdektelen probléma/kérdés?
Bocs nem tudtam hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni itt a topicban.Ja igen és nyilván lezártuk a témát (remélem) és köszönöm mindenkinek aki választ adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest