Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
Nem vontam kétségbe egy percig sem, de itt úgy tűnt, mintha épp Te tennéd ezt; igazából a félreértést az okozta, hogy nem nagyon definiáltad, mire is vagy kíváncsi, milyen technikai részletekre. Nyugodtan beszélhetünk róla, ha körülírod, mire gondolsz. Amúgy bocs, hogy türelmetlen voltam, és úgy vettem le, hogy kötöd az ebet a karóhoz, de akkor csak félreértettük egymást.
-
PazsitZ
addikt
válasz
DelArco
üzenetére
Én személy szerint őszintén sajnálom, ha bármely reakcióm támadólag hatott, csak nem értem miért foglalkoztat ez.
Egyébként nem rémlik, hogy bármilyen kérdést megtiltottam volna, egyrészt jogom sincs erre, másrészt amúgy se tenném.
De én tényleg nem értem. Engem sosem foglalkoztatott, különösebben eszembe se jutott, bár valahol úgy rémlik láttam már ékezetes változónevet, de már nem tudom hol.
Amúgy ami még inkább fura volt, hogy belinkeltél egy oldalt, ahol konkrétumok vannak leírva, miért nem szerencsés.
Csak az első ottani hsz-ben - pill, összeszámolom - 2 technikai buktató és 1 szakmai kommunikációs akadály magyarázata van leírva.
Ezért is még inkább érthetetlen számomra milyen választ vársz még?Az meg megint csak ott is, itt is le lett írva, lehetséges a használata, de nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest