Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasparf
friss újonc
Üdv. 20.-án vettem én is a 806-ból szinte az utolsót a MM-ban, (48-as), sajnos utolsó utáni pillanat volt, de mivel kb egy hónapja döglött meg a tévénk, mondhatom hogy három héttel ezelőttig azt sem tudtam hogy milyen egy oled tv, nemhogy egy Philips 🙂 csak aztán beleszerettem, főként az ára miatt. És azt sem tudtam hogy kifutó modell, gyakorlatilag a szemem előtt írta ki az Árukereső hogy "ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza" 😃😭
Mivel már ez az ár is jóval meghaladta mint amit elsőre egy tv-re szántunk, így az újabb modell szóba sem jöhetett, bementem a MM-ba és ott megmondták hogy még 1 db van belőle egy másik áruházban.
(Ez Székesfehérváron volt 19.-én, és akkor még volt ott egy db a 65" 806-osból, az eladó azt ajánlotta, de az nekünk nagy. sajnos kiállított darab, hozzáteszem én is azt vettem a 48-asból) -
Csaszi87
tag
Ha ez esetleg opció lehet számodra
Philips 65OLED707
Nekem még épp sikerült elcsípném 48" 806-ot, igaz már van újra az eMagon is, de már 404.000
Ha nem jutott volna nekem akkor szintén ilyen 707-est vettem volna 48"-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 4K-s, Android TV-re épülő, megújult Ambilighttal felszerelt, 65 hüvelykes televíziót teszteltük.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest