Hirdetés
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Smooth #6333 üzenetére
Röviden: számos aktív eszköz van a különféle csatlakozók oda-vissza megoldásaira. Az egyik amit én is ajánlottam. A lényeg, hogy viszonylag drága, de aktív dobozok bármit meg tudnak valósítani. Oda vissza és bármire... Azok valós konverterek. A gond akkor van, ha valaki csak a kábelben hisz, anélkül, hogy tudná vagy értené a hátteret. Pedig kutyából... mint tudjuk nem lesz szalonna. De átalakítóval... azaz vágás és füstölés után már igen
A VGA YUV - VGA elvben nagyobb eséllyel működhet, mert a VGA a Scart hasonlóan több módon megoldást kínál a 15 tüskén. Hasonlóan a teljes DVI-hez amin egyszerre lehet jelen DVI-D és DVI-A, azaz analóg is, az utóbbinál akár a RGB jellel. Miközben a monitor oldalán általában már csak a DVI-D része van használva a vastag kábelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest