- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
Írják, hogy a felvezető hiány miatt a Tv-k ára is jó 30%-ot ment/megy fel. Ez már érezhető lassan, nem? Elég drágák. Hogy ez milyen gáz!
A kripto láz miatt a PC VGA-k, majd most HDD-k ára szállt el, most a TV-ké. Nem folytatom a sort(autók, stb). Dühítő és egyben szomorú. 😠[ Szerkesztve ]
-
gergokovacs
csendes tag
Sziasztok! Most jött frissítés nekem az 55OLED855-re, fogalmam sincs, hogy mit tartalmaz, csak gondoltam, hogy szólok.
Kovács Gergő
-
anrab
addikt
válasz gergokovacs #29354 üzenetére
Köszi.
-
anrab
addikt
válasz gergokovacs #29354 üzenetére
TPM191E _ 101.002.022.002 - Dátum: 2021/05/14
- Az Ambilight Hue fejlesztései
- PVR fejlesztések
- Készenléti állapot után javítás nélkül
- Javítás az OLED képernyővédő váratlan megjelenésére az alkalmazások használata közben
- Stabilitási fejlesztések
- Egyéb általános fejlesztések -
alaves
addikt
válasz gergokovacs #29357 üzenetére
Philips.hu ---> Tv modell ---> Támogatás ---> Firmware frissítés - Szoftver ---> Felhasználói megjegyzések
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kábel és csatlakozó csere megoldotta a hibát. Már van, digitális adás
Tigris, tigris, csóvafény...
-
PolyanG
friss újonc
Hali
Az alany egy Philips 55PFL6158K/12 típusú Smart tv.
Azt produkálta most, hogy mire hazaértem az első piros led nem világított hanem villogott, és nem reagált a távirányítóra. Első próbálkozásra kihúztam a konnektorból kb 15percre. Viszont mostmár hiába dugom vissza a piros led se nem villog, se nem világít és a távirányítóra sem reagál.
A kérdésem az lenne, hogy valaki találkozott-e már ilyennel és ha igen akkor mi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget! -
tylerhun
tag
Sziasztok,
A következő ügyben kérem a segítségeteket: a Philips TV-m (65PUS6704/12) folyamatos popup üzenetekkel bombáz (network not connected, you are encouraged to complete network setup... stb), de a trükk az, hogy én nem is akarom hálózathoz csatlakoztatni.
Van rá mód, hogy kikapcsoljam ezt a popupos ganét? Kicsit szétcseszi a felhasználói élményt.
Köszi
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Kicsit noob kérdés: egy 43/PUS7303/12-nél a Philips logo világítása bekapcsolható?
-
sultiii
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy Philips 50pus7505/12 Tv ami 2 napja azt kezdte el csinálni, hogy megnyitom a Youtube appot és behozza a logót viszont nem hozza be magát a youtubeot csak a töltés karika megy körbe.
Net okés a tv-n más alkalmazás hibátlanul működik rajta, böngésző is. Letöröltem a youtubeot majd újra telepítettem és ugyan úgy jelen van a hiba. Valakinek ötlet a megoldásra?
Plusz még egy "gond", hogy Hbo Go-t, hogy lehet varázsolni a készülékre? Appstoreba nem találom bárhogy keresem...
Köszönet előre is a segítséget.Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
Geri12345
tag
válasz sultiii #29363 üzenetére
"Plusz még egy "gond", hogy Hbo Go-t, hogy lehet varázsolni a készülékre? Appstoreba nem találom bárhogy keresem..."
Ha jól látom, akkor Saphi operációs rendszer van rajta, emiatt csak külön eszközzel lehet. (Itt lehet megnézni, hogy milyen eszközöket támogat az HBO GO, a Philipstől, ha jól látom akkor, csak androidos okos TV-ket).Pl egy Google Chromecast-tal (kb 15 000 Ft) lehet rajta nézni HBO GO-t. Van belőle 4K-s változat is Chromecast Ultra néven 30 000 Ft körül, de az HBO GO-n jelenleg full HD a legnagyobb felbontás. [link]
-
kisbalazs83
aktív tag
Philips 65OLED705 499.990Ft ED-n. Még nem a 425ös alzás ár, de jó irányba meny
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Geri12345
tag
válasz Geri12345 #29364 üzenetére
Most látom, hogy nem árulnak már Chromecast Ultra-t, itt fel vannak sorolva androidos boxok is pl. Xiaomi Mi Box, Minix, Nvidia Shield. De ezekkel nem volt még tapasztalatom, csak olvastam róluk, valószínűleg ebben a topic-ban többet tudnak ezekről nálam.
-
rainman72
nagyúr
válasz sultiii #29363 üzenetére
HBO GO alapból csak Lg-n meg Samsungon van.Az összes létező többi márkánál csak akkor ha android az op.rendszer a tvn.
De itt is lesz idén változás HBO Max lesz de még semmi info róla hogy egybe olvad vagy egymás mellett menni fog-e mind2.
Legolcsobb megoldás egy MI Stick [link] ami 1080p-t tud vagy vmi kinai droid box 10-ért.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
sultiii
tag
válasz Geri12345 #29364 üzenetére
Igen, Saphi rendszer van a tv-n. De most így olvasva több hozzászólást, kezdem elengedni a dolgot ami a HBO GO-t illeti, majd benyomom PS4-ről.
Viszont az alkalmazásokkal már ott tartok, hogy kb a 80%a el sem indul a tv-n...
Youtube csak karikázik, Youtube kids fekete képernyő vagyis semmi nem történik, Deezer úgy szint. Böngésző oké és net is van rendesen... Nem értem mi lehet a gond. használhatatlan minden a tv-nHa privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
alaves
addikt
válasz sultiii #29368 üzenetére
Üzem közben kihúzni, 2 perc múlva visszadugni, ez újraindítja a rendszert. Ha nem segít akkor újratelepíteni a legújabb szoftvert [link] (beállítások maradnak).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Adamek071
újonc
Sziasztok!! Kérdésem lenne hozzátok... Az ISF kalibrálást hogyan lehet megcsinálni vagy ki csinálja azt meg nekem és vajon megéri e?? Köszönöm előre is a segítséget!! 🤘🤘🤘
-
kircsi21
csendes tag
válasz kircsi21 #29338 üzenetére
Ahogy ígértem, egy kis 65OLED705 beszámoló. Túl sok idő azóta sem volt a kiterjedt tesztelésre, mert napközben "mást" csinálok, aztán a gyerek nézi a Giro-t órákon át, utána a család ül a TV elé mindenféle hülyeséget bámulni. Éjjel meg aludni szoktam .
Azért a hosszú hétvégén ráeresztettem pár filmet, meg pár tesztábrát is. Megvolt a mumus 5%-os szürke nézegetés, van némi vertical banding, képen jobban kijön, mint élőben, szabad szemmel egyáltalán nem zavaró. Főleg némely LG CX-hez képest, amiről képeket tettek be az OLED topikban. Tinting-et én nem látok. Van 1db pixel-hiba kb. balról 15 cm-re, a felső széltől pedig 2 cm-re. Ez nyilvánvalóan nem látszik normális nézési távolságból, nem hinném, hogy emiatt cseréltetnem kellene.
Képbeállításokkal szinte semmit nem csináltam, a legfőbb változtatás a fényszenzor kikapcsolása volt, mert nappali fénynél nagyon visszavett a fényerőből. De azt láttam, hogy alaves beállításaiban is ki van kapcsolva. Még mindig tervezem, hogy kipróbálom az ő beállításait. Nézegettem az avforums hozzászólásait, egyesek szerint a 705 a 754 utódja, mások szerint tisztán 805-ös mínusz az AI a P5-ből.
Ami számomra az igazán nagy élmény az a tényleges fekete kép. Persze tudtam, hogy ilyen lesz, de akkor is nagyon-nagyon fura. Amikor full feketével vegyített képváltás van, akkor nem is érti az ember, azt gondolja valami baja van a TV-nek, pl. kikapcsolt. De nem... Persze majd ezt is megszokjuk .
Pár kép:
-
kircsi21
csendes tag
válasz rainman72 #29373 üzenetére
Igen, 5% szürke. Írtam, hogy nem ilyennek látszik valójában, hanem sokkal jobb. Abszolút meg sem közelíti az OLED topikban nemrég mutatott képet ( [link] ). Az én képem kb. 80 üzemóra után készült, majd később is ránézek. De ebből a vb-ből amúgy nem tűnt fel semmi egyik film nézése közben sem. Próbálok pozitívan hozzáállni . Olvastam odaát a topikgazda egyik hozzászólását, egyrészt jót röhögtem rajta, másrészt teljesen igazat adok neki ( [link] ). Amúgy azt is olvastam, hogy a referencia OLED az a Panasonic valamelyik típusa, de az több, mint 2x ennyibe is kerül...
[ Szerkesztve ]
-
shockfox
csendes tag
Szintén OLED705 visszajelzés szűk 1 hét használat után.
Egyelőre nagyon bejövős, első ambis TV, de úgy érzem a következő is ilyen lesz
Netflix, HBOgo volt rajta tesztelve, meg pár film külső merevlemezről. Viszi szépen mindegyiket, de az 1080p alatti alapanyaggal csodára ez se képes (nem is vártam, csak megjegyzés).
A hangja meglepően jó, azért nem ér fel a hangfalakhoz, de van hogy lustaságból csak ez szól.
Tesztvideókra sok idő még nem jutott, de rövid tesztelgetés után nem találtam pixelhibát, az 5% szürke nálam így mutat: -
Mikisys
őstag
válasz kisbalazs83 #29304 üzenetére
Köszönöm a tippet, bevált Philips 8505-TV esetén, némi kiegészítéssel:
(A régebbi 5405-ös készülékünk is nehezen idomítható volt, a hangolás, csatornák rendezése egy rémálom volt. Azóta javulás semmi. )
Beállítások, teljes újrahangolás, DVB-C, szabad/kódolt, visszalépés, konfiguráció, Voda, Digi, Egyéb. Egyéb a jó választás, majd beírtam a régi upc-kódot(!) és ezután tovább, indítás. Kb 35-percig keresgélt és talált 225-Digitális csatornát és kb 28-analógot, rádióadót.
(Azt azért nem értem miért nem adja meg a Voda a frekvencia-csomag adatát és a kódot a saját(!) csatorna-csomag-behangolásához. Mindegy, remélem most már rögzült a TV agyában minden csatorna és lehet majd bírkózni azok sorbarakásával.)
Üdv! -
blakey
titán
válasz Mikisys #29376 üzenetére
Mi az, hgy nem adja meg? Letölthető, aktiválási kódok, online megkaphatod a hálózati azonosítódat. Tök egyszerűen működik, nagyon sokszor hangoltam TV-t, többek közt Philipset is, faék egyszerű mindegyik. Ha nem akarod sorba rendezni, mert megfelel az alap akkor kiválasztod a szolgáltatót, megadod az adatokat és nagyon gyorsan végez, maximum fél perc. A médiakátyához amúgy jár egy leírás, minden benne van, az összes adat amire szükséged lenne.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok régen használtam a telefon képernyő megosztás 65 pus 7304 n van segítsetek légyszi telefonon bekapcsolom keresi de nem jelentkezik be a TV. Köszi szépen!
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Mikisys
őstag
válasz blakey #29377 üzenetére
Személyesen kértem az ügyfélszolgálatnál. Nem adta meg. Mindegy, nem ezen múlik!
-
Újabb adalék a digitális hangoláshoz, beállításhoz:
Ha semmiképp nem jön elő a digitális csatornák vételi lehetősége, akkor ki kell húzni a hálózatból a digitális modemet, amin keresztül az internet és a TV(!) is működik mert furmányos módon, de kommunikál a TV-vel és ez kb. 10perc után újrainstallálja magát(a kártyát) és előjönnek a digitális csatornák, ha a teljes hangolást választjuk.
Sikerült.Üdv!
-
rainman72
nagyúr
463.491ft a 65Oled705 az eMagon,ingyenes szállítással.
Kuponkód philips10 [link]Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Ezek közül ti melyiket választanátok? A jobb oldali 55-ös van most, a másik kettő a jelölt. Árban a kettő között kb. 20ezer difi van, a 7805 a drágább.******
-
-
félisten
válasz rainman72 #29381 üzenetére
Ahogy nézem, ez minden nem-edigitalos Philips tévéjükre beváltható... nem rossz!
#29384 echterion
+1, de egy normális VA panel alá azért nem adnám![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rainman72
nagyúr
válasz echterion #29384 üzenetére
7304 hol kapható még?
Nekem 75s van belőle minimális bevilágitással,szintén ips,ettől független nagyon jó tv.
A 65PUS7805 most az emagon kuponkóddal 198e-re jön ki,az is jó annyiért Saphival.
Illetve a VA 58PUS7805-t számitásba is veheted![ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
válasz NoMagix #29383 üzenetére
Ahogy mondod! 4 évig volt egy panasonic 55ex600 tv-m. Egész addig nem volt gond amíg nem akartam sötét jeleneteket nézni.
Trónok harca záró epizódból szinte semmit nem láttam.
Napokban vettem Telekomtól 120-ért egy 58pus7505-t. Össze se lehet hasonlítani a 2 tv-t.
Soha többet IPS. -
NoMagix
addikt
válasz echterion #29384 üzenetére
Na igen, lassan én is így vagyok!
Úgy terveztem, hogy idén a szülinapomra meglepem magam egy
oled-el, de az élet másképp rendezte!
Amúgy már beérném egy jó VA-val is!
Érdekes amúgy, hogy Series X -nél HDR játékkal szép a képe és még "fekete" is megjelenik!
Nappal élénk módban is válalható, de az esti filmezések azok kiábrándítók! -
rainman72
nagyúr
válasz echterion #29390 üzenetére
Mondjuk ez is kifutott már sztem.
Viszont itt egy friss test video róla,nekem is új,sőt még magyar is,plus egy kis Philips történelem [65PUS7354 teszt magyar nyelvű][ Szerkesztve ]
-
blg
senior tag
válasz echterion #29392 üzenetére
Saphi vagy Android? szerintem először ezt kéne eldönteni, és utána ez alapján keresni megfelelő tévét (mondjuk nem tudom, hol találsz még 2016-os meg 2019-es tévét)
nekem 55PUS7304 van, tehát androidos és IPS-es
a képével elégedett vagyok, legközelebb is IPS-est veszek (vagy persze OLED-et)
az Androiddal elégedett vagyok, legközelebb is olyat veszek
de komoly hibája, hogy a 4K fájlok lejátszása nem működik rendesen, akad (akár USB, akár helyi hálózat. akár beépített lejátszó, akár telepített, minddel rossz)[ Szerkesztve ]
-
-
rainman72
nagyúr
válasz echterion #29397 üzenetére
Akkor az eMagos 65PUS7805 kuponos ára a 198e jó neked.
Nálam mostanába a 8505 kivételével szinte mindegyik volt az elmult 2 év tvi-ből.
Ez a 7805 is 65"-ba,de az nem maradt meg,most az 58s VA változata van.
Ha nem zavar hogy este ful sötétben a fekete sáv pl. szélesvásznú filmnél nem az igazi,meg lehet kisebb bevilágítás,akkor azt vedd meg.Nappal illetve kis lámpa fénynél nem teljes sötétben nem észre vehetőek ezek a hiányosságok,illetve ebben a napszakban nagyon is jó képe van az ips-nek.[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz #53366784 #29220 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám.
43PUS7363 TV távirányítója nem működik. Először azt hittem, csak lemerült az elem. Elemcsere után reagál pár kapcsolásra, de pár óra múlva megint semmi.
A TV applikációból és a hátoldalán lévő gombbal irányítható (bár pont bekapcsolni nem lehet appból).
Honnan tudnék hozzá új távirányítót szerezni? Az utángyártottak elég gagyinak tűnnek, és visszajelzések alapján vagy működnek, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest