Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz Mikisys #38324 üzenetére
Tv menüben nem állítható.
Mivel androidos a tv, a Neked szimpatikus lejátszót telepíted amiben van ez a funkció. Átrakod ssd-re, penre.
Most hirtelen nem jut eszembe csak a VLC. Viszont az nem tud dolby vision-t. Én a tv lejátszóját használom már jó ideje. De mivel már van külső lejátszód gondolom belenyugodsz hogy ezt így fogod nézni. -
Mikisys
őstag
válasz Mikisys #32356 üzenetére
Mire jó (való) ez a média-dobozka?
Tudja valaki?
Nem üzemelem be, míg nem egyértelmű, hogy mire való, ha egyáltalán szükség van erre!?
A leírása nem egyértelmű, hogy kell-e egyáltalán.
Azt, hogy tud fölvenni műsort, az fölösleges, mert amit akarunk, azt fölvesszük az internetes hozzáférésünkkel (ingyenes és fizetős is van) és külső média-lejátszóra rögzítve, bármikor lejátszva megnézzük.Üdv!
-
echterion
nagyúr
válasz Mikisys #29402 üzenetére
Az ambi miatt lesz mindenképp Philips, a lányoknak fontos, tehát nekem is az.
Nem vettem még semmit, úgy gondoltuk, mégis majd kicsit később veszünk, erre megjelent a tv két szélén ilyen fekete folt, amit nem nagyon tudok mire vélni. Nem zavaró film vagy tv közben, de fehét vagy nagyon világos háttérnél azért látszik. Nem tudom, mi a tök lehet ez...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
blakey
titán
válasz Mikisys #29376 üzenetére
Mi az, hgy nem adja meg? Letölthető, aktiválási kódok, online megkaphatod a hálózati azonosítódat. Tök egyszerűen működik, nagyon sokszor hangoltam TV-t, többek közt Philipset is, faék egyszerű mindegyik. Ha nem akarod sorba rendezni, mert megfelel az alap akkor kiválasztod a szolgáltatót, megadod az adatokat és nagyon gyorsan végez, maximum fél perc. A médiakátyához amúgy jár egy leírás, minden benne van, az összes adat amire szükséged lenne.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fanatifo
csendes tag
válasz Mikisys #9096 üzenetére
Ezt az elosztós dolgot nem próbáltam csak,nem is gondoltam volna hogy ez lehet probléma. A portok működnek,a tv-ben is és a videokártyában is. Ha jól emlékszem egy áramkimaradás óta nem működik a megjelenítés a tv-n. Lehet valami összefüggés???
Az emberek egysége bármilyen rendszert képes megdönteni
-
TIT
veterán
-
pepe0419
tag
válasz Mikisys #8266 üzenetére
Persze, ebben igazad van, de azért van némi tüske az emberben emiatt. Amúgy a samu monitorom frissítése nagyobb, mint a tv-é, és zavar, hogy ebben az árkategóriában még így gyártanak terméket. Azért gondolom a szemnek is jobb/kényelmesebb lenne a 100hz.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest