- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- ASUS ROG Ally
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
luikay
aktív tag
válasz
Alien! #21346 üzenetére
Most melyik hibára gondolsz, az HDR-es problémára, vagy az én képtorzításomra?
Amúgy még egy hiba van az új firmware óta. Xiaomi MiBox S-t használok (ha már a tévén nem lehet normálisan netflixet nézni), itt viszont ha 2.0-ás jelet kap HDMI-n a tévé, akkor folyamatosan recseg a hang. Ha átrakom 5.1-re a hangot netflixen, megszűnik. -
luikay
aktív tag
Ami még fura, hogy ha a fejlesztői beállításokban kikapcsolom a HW fedvényeket, akkor a YouTube pl megjavul, de Netflix nem.
Youtube
Fórumokon azt olvastam, hogy volt már ilyen hiba, de valamikor májusban javította egy firmware frissítés... azóta visszakerült. -
luikay
aktív tag
válasz
djpundro #21337 üzenetére
Ugyanezt csinálta az 50PUS6162-em is HDR filmek esetén.
1 hónapos huzavona a szervizzel és adtak egy levásárolható kupont a tévé összegében.
A mostani 55PUS8303 viszont hasonlóan idegesítő hibát produkál, YouTube, Netflix esetén totál torz a kép. Széleken széthúzza, középen összenyomja. (beépített kliens vs PC-ről kiküldve a netflix teszt). -
djpundro
aktív tag
válasz
Alien! #21342 üzenetére
8303 egy IPS panel .hallotam hogy annal nem csinalja ezt .Hiaba alitom masra ugyanaz a fejlemeny .Sajnos van masnal is lengyel oldalakon is ,meg a HD videon is csak nem ennyire brutal .
Lasd [link]
Szoval most eppen konfliktusban vagyok a Philipsel ,meg ahonnan vettem itt Ausztriaban .En nem adom fel ,mert ez eggyertelmüen a teveben a hiba .
Djnice küldött 2 kepet az oled lg b8 rol .Itt jo a kep . Colt Pursuit In Video 0:36 percbenes az enyemen ,brutal 3 om kölömbözö gyari bealitason
-
Alien!
senior tag
válasz
Popalcsek #21336 üzenetére
ha esetleg van otthon egy másik router/switch akkor rakd közéjük. Anno nekem is volt hasonló problémám a digis Huawei roueterrel. Az s905x boxok képtelen voltak hálózatról lejátszani bármit. Sebesség megvolt, de mindig akadtak, buffereltek. A két eszköz hálókártyája nem bírta direktbe egymást. Egy gigabites switchet raktam közéjük és egyből f*sza volt minden.
-
djpundro
aktív tag
Esetleg ha valakinek kedve lenne tesztelni megkernem probalja ki a sajat tevelyen is hogy lassa e ezeket a jelensegeket ,mind az en tevemen .
Mindha festve lennenek a sötet reszletek .
65PUS8102 tevem van .
Kepek .
Avanger Infinity -Bild 01 (Haare gemalt ? ) in Video 0:05
Avanger Infinity -Bild 02 (Handbemalte jacke ? ) in Video 0:15Godzilla Bild 01 (Haare gemalt ?) in Video 0.05
Godzilla Bild 02 (Haare gemalt ?) in Video 0:13Colt Pursuit Bild 01 ( Jacke gemalt ?) In Video 0:36
Colt Pursuit Bild 02 (Rückwand gemalt ? ) In Video 0:47A test videok megtalahatok es a kepek szinten itt .[link]
-
Popalcsek
tag
válasz
Popalcsek #21328 üzenetére
Nos...
Igen, ezeken rágtam át magamat még az éjjjel...
Kábellel kicsit jobb az eredmény, 2 másodperccel tovább megy és hamarabb szedi össze magát, de ugyanúgy megáll.
Androidos sebességmérés 100-110MB/s WiFin, 115-120MB/s kábelen, aminek bőven elégnek kellene Lennie. úgy 25-30Mb/s elméletileg elégséges még 4Khoz is, nálam meg még 1080P is elakad.
Elképzelésem nincs mi okozhatja ezt.
volt KODI PLEXxel, PLEX nélkül, csak PLEX, más DLNA megoldás, FTP létrehozása a ruteren keresztül, az eredmény ugyanaz. Esetleg maga az adathordozó lehetne gáz, de az egy SSD egy USB3 - SATA keretben, szóval nem igazán kellene lassúnak lennie, és ugye USBről meg szépen megy a lejátszás. -
vzozo
senior tag
válasz
#99499520 #21333 üzenetére
Most ez komoly, hogy a gigabites LAN-on spórol a gyártó, de ha szerencséd van, akkor wifin el lehet érni 100+ megabitet?
Komolyan reménykedem, hogy sose megy tönkre a 2013-ban vásárolt LG-m, mert az egyszerűen "csak működik". Rokonnak meg kénytelen maradni a fentebb letárgyalt Philips, mert nála viszont más nem fér be a meglévő beépített szekrény TV-nek kialakított helyére. Remélem nem fog vele sokat szopni, lévén műszaki / IT analfabéta és idős is...
-
Sziasztok!
Lassan már két éve vagyok boldog tulajdonosa egy 43PUS6412-es modellnek. Ahogy ti is ismeritek, csak a két oldalán található Ambient light sáv. Sokszor hiányzik a felső rész, emiatt arra gondoltam hogy vennék hozzá egy HUE izzót. Ezzel kiterjeszthető lenne a felső sávhoz is a világítás? Milyen opciók vannak?Köszi!
Továbbá gondolom kell hozzá a Gateway modul is, nem elég az izzó. -
allein
addikt
válasz
Alien! #21320 üzenetére
Nem enged letölteni:
Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.....
(#21328) Popalcsek - mindenképpen próbáld meg kábellal is, én nem bízok a wifiben.
Néhány szó a 934-ről. Pár beállítást elvégeztem ami az SDR-t illeti, korábban belinkelt külföldi teszt szerint. Az biztos, hogy a SDR-ben a 934 veri a C8-mat, gyönyörű szép a kép minősége, nagyon jól néznek ki főleg a HD csatornák, nem tudom ez köszönhető-e az ambilightnak is, de nagyon tetszik amit látok. Mi elég sokat TV-zünk, szóval úgy döntöttem marad a Philips.
Hangja fenomenális, nagyon tetszik
HDR még nem az igazi, lehet majd kalibrálás után. PS4-el is egész jó, de ahogy írtam nem az igazi még a HDR.
Beépített lejátszójával egyetlen egy gondom volt: nem tudok beletekerni a filmbe, illetve bele lehet tekerni: 2* egész 36* sebességgel, ez nagyon fúra számomra. Tehát például az elejétől nem tudok mondjuk egyből valahova a film közepére tekerni, csak úgy, hogy rányomom 36* és várok
Az audio sync dolog még mindig birizgál bennem, szoktam figyelni és néha azt látom, hogy nincs és néza azt látom, hogy van
lehet csak beképzelem magamnak.
Androiddal már nincs semmi gond, egész jó és gyors.
Atmosra várom a szoftver frissítést.
Egy dolgot nem értek, ez nem csak a Philipsnél és LG-nél, pedig ezek már felső kategóriás TV készülékek, miért kell spórolni a távkapcsolón
Szar, gagyi, műanyagok. A 15 éves Philips TV-nek fém, minőségi távkapcsolója van.
Vagy ha már nem fém és műanyag és az ambilight gombot lenyomva világít, miért nem gyártották úgy, hogy az egész távkapcsoló világítós legyen, sötétben nagyon kényelmes tud lenni.
(#21331) peestike - nekem a playből letöltött alkalmazás sokkal kevesebet mér mint amikor böngészőben mérek a speedtest oldalon, ez is érdekes.
(#21315) allein - ezzel lehet valamit kezdeni? Vagy így hal meg, lcd betegség?
-
peestike
senior tag
-
Popalcsek
tag
Hello Urak!
Nos, 58PUS7304 tulaj vagyok.. és napok óta küzdök egy problémával …
… szeretnék segítséget kérni.
bárhogy próbálkozok, képtelen vagyok lejátszani WiFin keresztül egy videót. szaggatás nélkül.
próbáltam PLEXET, más DLNA alkalmazásokat, csináltam FTP-t a videokkal routeren keresztül (szaggatás=10-20 sec szünet) -- HUAWEI HG8245H) … de esélytelen.. csak kizárólag USB-n keresztül képes a TV lejátszani 4k tartalmat rendesen. (1080P is megáll) ..
Valakinek BÁRMI ötelte a probéma megoldására?
Nevetséges, hogy USB eszközt kell dugnosnom minden filmnél, hogy lejátszam -
evitiguF
senior tag
Az INFO gombon felül van olyan gomb, amivel az éppen aktuális adatokat ki lehet íratni?
Gondolok itt olyanra, hogy pl a belső lejátszóját használva INFO gombra kiírja, hogy milyen hangsávot használ, SDR vagy HDR, de azt pl nem, hogy mekkora a felbontás, és hogy épp hány Hz-en megy. -
Szatura
aktív tag
Sziasztok
Bùjom a menüt, de nem találom
PUK 7100/12 gyári visszaállítás (ami a wifi kódot is törölné)
Tudtok segíteni? -
-
djpundro
aktív tag
Sajnos ez a fako szinvilagot en is eszrevettem es ez csak a HDR nel van jelen .En most panaszt tettem a Philipsnel itt Ausztriaban ,mivel szerintem a HDR t nem tudja rendessen kezelni es nalam is azert van az nagyon gagyi rossz kepminöseg .A tevem 8102 ,2017 ben Teszten a legjobb LCD nek minösült a Lenygyel profi teszten .[link]
De akkor megis miert ilyen szar nalam ? Mar olyanra is gondolok ,hogy ezek az ujsagok levannak fizetve egyes cegektöl .Egyszerüen nem mondanak igazat .
Nalam barmilyen bealitasra teszem egyszerüen szar a HDR . -
Alien!
senior tag
válasz
MadMancs #21310 üzenetére
ha nagyon VA pári vagy, akkor vegyél idei 58PUS7304-et, azt avval szerelik és 200 alatt megkapod. Több előnye van: android 9 (tovább támogatják), Dolby Vision, BT audio, sokkal szebb dizájn (szerintem). összehasonlítás
-
Upo
addikt
válasz
djpundro #21306 üzenetére
PUS7304-en is van ilyen hdr gond, NVM frissítéssel sok esetben megoldódik. Az enyémben is a bugos 0.58-as NVM van, 0.61 az aktuális.
[link]
A tiédre is lehet hogy van hasonló megoldás, ha garanciális még akkor hívnám a szervizt, de ha már nem, akkor is érdemes lehet megpróbálni, hátha szavatosság keretében megcsinálják a szoftver frissítést. -
Toth_Jani
őstag
Én éppen a napokban futottam össze ezzel a jelenséggel, egy HDR filmet nézve PLEX alkalmazáson keresztül a szín fakó volt vagyis nem ismerte fel a HDR jelet, a film BT.2020 (4K/8K szabvány) szerinti HDR jelet tartalmaz.
Ugyanez a film KODI-ban a PLEX kiegészítőn kifogástalan.
Vagyis előfordulhat hogy a lejátszóprogram nem ismeri az adott kódolást. -
redhunter
senior tag
Aki hálózaton keresztül nėz filmeket,az tudna segíteni abban hogy az 5.1es hangsávval rendelkező tartalmaknál mindig megvan az 5.1 es hang?Mert nekem1-2 sorozatnál hiaba van DD hangsáv csak stereo jön át.Pl Mandalorian
-
tutis
őstag
megpróbálok utánajárni egy problémának, más is belefutott már ahogy olvastam.
UHD filmekkel kapcsolatos. Sajnos a legtöbb UHD-nak jelzett filmnél a színvilág fakó, pedig a tv jelzi is hogy HDR10+ tartalom. Ennek ellenére botrányos minőségű a kép. Mi lehet a gond? Kódolás? -
MadMancs
veterán
Sziasztok!
Elég régen jártam erre, egy ki infóra lenne szükségem. Jelenleg egy PUS7503/12 Készülék tulajdonosa vagyok. Tökéletesen megfelel az igényeimnek. De közben X okok miatt elköltöztek édesanyámtól TV maradt nála, ő meg nagyon összebarátkozott a TV-mmel mert szép nagy. Na a lényeg a lényeg hogy nem akarom tőle elhozni fura lenne neki a kis 32" os LG ne ( nekem is mert az van most nálam). Szóval az biztos hogy maradok philips 7000 és sorozat mellett. 7503 és 7504 ( ebből nem találtam 49 így 50 vagy 55 lesz attól függ melyik milyen paneles IPS nem kell) között mi a különbség illetve milyen LCD panellel gyártják? Bolti leírás alapján az ég világon semmi különbséget nem találtam köztük. Van valami nyomós ok ami miatt a 2019 és változatot érdemes választani? Mert ha nincs akkor az új szerzemény is 7503 lesz. Ő már bevált egyszer. :) Köszönöm szépen előre is a segítséget. :) -
djpundro
aktív tag
Helo
Nekem van egy 65pus8102 es egy jo közepkategorias teve -hdr tudja ,allitolag 900 Nits eleri a fenyereje .De most nem is avval lenne a gond hanem a HDR kepminöseggel ,vannak foltok mindha a haj festve volna ,meg a sötet reszeknel atmosodas jön letre .
Mivel elöször a Netflixre gyanakodtam ,azt hittem ottan van abaj ,de masnal halottam jo hdr minöseg van a Netflixen .
Különben meg elöjönnek a rippelt HDR es filmeknel is .es a kep olyan lesz mindha meg 8bit sem lenne .
Mit tudtok ezekre a kepekre mondani ?
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
2017. október. 8. vásárolt tévékészülék [link] ma este meghibásodott. Hibajelenség, közbeavatkozás nélkül leállt, nem lehet bekapcsolni. Áramtalanítás nem segített orvosolni a problémát. Közületek járt így valaki, ha igen mi volt a meghibásodás oka? Köszönöm a segítségeteket.
J.M. -
allein
addikt
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest