Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Bogyi007 #22699 üzenetére
Köszönöm.
Nehéz döntés, sajnos nincs nagy választék ekkora méretben és minőség sem létezik már. Lg nagy csalódás és hamar tönkre is ment.
Most Philips és a Samsung között hezitálok. Samu majdnem 2x annyiba kerül és ott sem garantált a hibátlan panel. Nagyon sok hibás van köztük (pixel, bevilágítás, foltosodás,illesztések).Még annyit szeretnék kérdezni, monitorként használva egyenletesnek láttad a fehér és fekete hátteret? A Sarkoknál, széleknél nem volt foltosodás? A betűk szép élesek voltak?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Krystal_s #22698 üzenetére
Fentebb már írtam a 4132-ről. Több mint két éve van már a tulajdonunkban. Korábban én használtam tévézni és pl Ps4 konzolokhoz is (Slim és Pro is) most meg faternál van. Mindketten jó véleménnyel vagyunk róla.
A két készüléket nézve totálisan ugyanazt tudják a különbség az hogy az 5603 fehér színű, de én személy szerint ez végett nem fizetnék többletárat.
Én merem ajánlani a 4132-t.
Ja használtam asztali PC-hez is. Ha nem kérte volna el fater, akkor most is ez lenne a monitorom. -
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
érdeklődnék ez a két típus szerintetek megfelelő képminőséget adna monitorként használva? Egy notebook és egy PS4 lenne rákötve. Főleg sötétben használnám és fontos lenne az egyenletes (fehér) háttér, sarkok sötétedése, foltosodása nélkül, szép éles betűk...
Philips 32PFS5603
Philips 32PFS4132 -
rsf
senior tag
Én is csesztettem az alsó részen a hibákat(bevilágítás) elég jó lett, de jobb felül volt egy nagyobb világos rész(glow) amit ki akartam masszírozni, de a múltkor leakasztottam a falról a TV-t és neki lett támasztva a kanapénak. Aztán ment vissza a helyére a felső részen a folt totál megszűnt viszont alul megint olyan lett mint eredetileg volt sőt kicsit mintha rosszabb is. Majd nekifekszek még egyszer, de nincs most kedvem hozzá. És van olyan szög ahonnan totál nem látszódnak a hibák, csak sajnos nem onnan nézzük a TV-t. Ha elé állok pl. akkor tökéletesnek tűnik. Ilyenkor kissé lefelé nézem a panelt. A kanapéról meg felfelé..
Szóval vándorol a hiba ha mozgatod a TV-t..
De az a baj, hogy ez marha jó TV, az összes új 4K video szabványt ismeri (HDR10+,DolbyVision)az audio szabványokat is. Szóval milyen TV-t veszel ami ilyen kevés pénzért ennyi mindent tud?
Ezért nem küldtem vissza én sem. -
fear2
tag
Hali!
Éppen rászántam magam,hogy megvásárolom álmaim tv-jét, mert az ALZA ad hozzá egy IPS led monitort is( persze felemelték 20.000Ft-tal a TV árát, de még így is megérte volna.).
2 nappal ezelőtt ott is volt a kosárba, szépen, monitorral együtt ugyan ezen az áron:
[65PUS7304]
Erre tegnap eltűnt mellőle a monitor(persze az ára nem ment lejjebb), és csak a [65PUS6704] mellé jár.
Ilyenkor baj, hogy nem vagyok impulzusvásárló.
Várok tovább...
(
UI: köszi, nem kérem összelegózni máshonnan, hogy itt meg itt megvéve csak 25-30.000Ft-tal drágább, hisz drágább!)
-
Huroq
senior tag
Lazítottam a csavarokon, nem sok változást látok.
Viszont nem mindegy milyen szögből fotózok és nézem a képet.
Ha a TV közepétől (közé-közép) nézem a jobb felső sarkot, akkor valóban jobban látszik ez a bevilágítás, de ha egy vonalban a bevilágítással (picit jobbra és feljebb), akkor szinte elfogadható a dolog. Még mindíg a fotó nagyon csalóka, szemmel sokkalta kevésbé ilyen durva.Lehet elengedem a témát, mert egyébként nagyon tetszik a TV. A színek nagyon szépek, a rendszerrel sincs bajom az Ambilight meg epik dolog.
Viszont elég furcsa ez nekem, mert az olcsóbb LG, Samu TV -knél nem tapasztaltam. Olyan mintha nem is a bevilágítás lenne, hanem inverzbe fordulna a fekete.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, illetve tanácsokat.
-
rsf
senior tag
A hátsó csavarokon lazíts azokkal lehet játszani és érdemes.
Valamint alul a keret alatt 15cm-enként vannak csavarok.
Semmi garancia nincs rá, hogy a következő jobb lesz, ez egy ilyen szállítmány ha egyből cserélik ugyanabból kapsz nagy valószínűséggel. De ne legyen igazam. -
Huroq
senior tag
válasz
NoMagix #22683 üzenetére
Igen be volt kapcsolva. Most löttem 2 képet nélküle.
Elég durvának néz ki, bár élőbe sem szép, de azért nem ennyire vészes.
Viszont filmeknél borzasztóan zavaró.Most azon gondolkodom, hogy cseréltessem 3 napon belül, vagy 14 napos elállást válasszam. Mennyire valószínű, hogy kifogok még egy ilyet?
-
kchris78
veterán
mi a típus? Edge vagy direct led? Enélékül nehéz megmondani. Ha Edge ledes akkor normális mert a fekete részen lehúzza a fényerőt viszont a szöveg miatt feltolja alul.. Ezek a Full feketén alul full fényerő felirat elég kihegyezett felállás azért... De biztos van aki nálam okosabb.
-
Huroq
senior tag
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit off topik (bocsi), de hátha tudja itt valaki.
Első Philips TV -m jött meg ma. Philips 55PUS7304
Kérdésem az lenne, hogy ha veszek GU10 foglalatos Philips Hue izzókat, akkor azt közvetlenűl a TV -hez lehet csatlakoztatni vagy mindenképp kell a Hue Bridge?Köszi!
-
kchris78
veterán
Már megvan a TVm egy jó ideje de most jutott eszembe hogy a sok más paraméter mellett megnézzem a viewing angle-t. 178 fokos, és megnézem a kolléga IPS-es panelját, az fokra ugyanennyi.. (VA vs IPS) Nekem 8-as széria van - olyan paraméterekkel ezek szerint mintha nem is VA lenne.. (színtelítettségre sincs panasz mert 98% a DCI-P3-nak) Ez a "Quantom Dot" marketingnévvel hirdetett csoda (ami hasonló a samu QLEDjéhez) ezek szerint VA de csak alapjaiban??? (igy persze hogy nem szidom hogy a VA-knak gondja a betekintési szög)
-
ntomka
nagyúr
Aki okosítana még Hue lámpákkal, azt lehet érdekli, hogy lumeneten most akciósak: [link]
-
rsf
senior tag
válasz
bignor #22668 üzenetére
Én próbálgattam. Falon azért ha minimum 20cm hely van akkor már élvezhető.
Az ambilight fényerőt 2-3 on tartva a 10ből.
Szerintem az a legzavaróbb ha nem szimetrikus a TV körülötti szabad hely.
Persze ha vkinek az kell, hogy az egész falat beterítse akkor üres fal kell.
Üdv. -
Bogyi007
veterán
válasz
Jiraiya #22665 üzenetére
Van egy ilyen Philips tévém már 2 éve. Faterom használja jelenleg de előtte én használtam.
Olcsó és kicsi tévé nagyon szép képpel. Hangja nálam ki van vezetve egy régi Philips hifire amihez Videoton hangfalaim vannak.Megbízható készülék, szerintem jól fogsz járni vele. Én használtam konzolokhoz is, most meg Digi kábelt néz rajta apám, sok üzemórán át de semmi baja a készüléknek.
-
Jiraiya
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, hogy hely szűkében sima tv műsor nézésre Philips 32PFS4132 vagy LG 32LM6300PLA lenne a jobb választás? Az okos funkciók nem elsődlegesek, bár nem tudom hogy idővel a Philips "felokosítására" jelenleg milyen lehetőségek lennének?
-
bignor
tag
Sziasztok!
Valaki használja-e ambilight-os tv-jét falfülkében? Mennyire csaphatja agyon a vizuális élményt egy falfülke, ami kb. 15 cm mély, kényelmesen egy 43"-os tv fér el benne úgy, hogy körbe kb. 5-5 cm hézag van?
-
Bogyi007
veterán
Nem akarnám lecserélni a tévémet, de az idei szériákról nincs még semmi infó?
Pl lesz idén pl PUS6505 vagy PUS7305 készülék? -
dropi
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy aki Telekomtól rendelt 65pus7304-es tévét, annak kb mennyi idő alatt szállították ki? Ez a 30 napi, ami weboldalon van, elég ijesztően hangzik
-
jedie82
csendes tag
Lerendeltem egy helyi áruházba webshopból a 65pus7304 es tvt, egy philips soundbarral(valami 3310 talán, 70ezer Ft). Azt mondták az áruházban hogy kicsomagolják, és kipróbálhatom mindkettőt mielőtt elviszem. Van valami tanácsotok mire figyeljek?
-
lao
tag
nekem ez van fent : TPM191E _ 001.001.114.005 – Date: 2019/11/11
szerintem ez friss : TPM191E _ 001.002.173.004 – Date: 2019/12/02 ---
sajnos még nem el érhető .
nekem nem talál frissítést . -
MATEO6600
őstag
Adott egy PUS 7304 TV, és egy Marshall BT speaker.
Azt már kifiguráztam, hogy a TV nem támogatja a hangátvitelt BlueTooth-on (BT Headseteknek is lőttek, vagy BT vevővel működnek?), rákötni pedig csak Jack-kel tudom, mert ilyen kimenet van a hanguccon.
Ezzel több probléma van:
Mivel fejhallgatónak érzékeli, ezért a TV hangszórói továbbra is külön életet élnek, és a távirányítóval azokat tudom állítani csak. A BT speakerhez be kell mászni a menübe, és a füles hangerejét basztatni. Nem kényelmes.
A hang egy kicsi késéssel üzemel, így ha nem némítom le a tv-t, akkor visszhangot kel az összkép. Pedig nem lenne rossz ha azok is tudnának szólni.
Ami a nagyob baj, hogy ha így rákötöm a BT cuccot, serceg a hang. Bizonyos frekiken, de nagyon szembeötlő. Kb használhatatlanná teszi, mert félek, hogy kárt okoz a hangrendszerben.
Más is tapasztalta ezt?Megoldás lehet a fenti problémákra esetleg egy Jack -> HDMI átlakító? Akkor HDMI-vel menne a BT speaker a TV-be.
-
rsf
senior tag
Miért nem dob fel frissítést a TV (7304)?
Pedig december óta van újabb fw. [link]
Philips 2K19 73x4/7504/8x04/8x4/9x4
Valaki frissített már USB-ről?
Üdv. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Gabonetta #22646 üzenetére
Pont nem rég írtam róla. nálam is ez volt. Ugyan ez a típus van nekem is. Áramtalanítás fél percre és hagyni, hogy bootoljon be. Egyből jó volt. Nekem olyan 2 hét után jött elő.
Csak azt véltem felfedezni, hogy egy két dolog elállítódott. Kíváncsi vagyok nálad is így lesz-e.
-
Gabonetta
aktív tag
Nektek szokta eldobálni a WIFI hálózatot? Nem jövök rá, hogy a hálózatommal van a gond vagy a TV-vel (55PUS7304).
-
Ashiyo
csendes tag
Hamarosan csatlakozok hozzátok egy 50PUS7304 modellel, egy LG 32LK6100PLB -t fog leváltani.
Éjjel adtam le a rendelést és 2 - 5 munkanapot írnak a szállításra, szóval remélem, hogy péntekig be tudom majd üzemelni. Utána jövök majd a véleménnyel..
-
anrab
addikt
válasz
Janee699 #22640 üzenetére
Tv kikapcsolás vagy dugó kihúz. Pendrive-ot rádugod a friss kicsomagolt szoftverrel majd elindítod a tv-t. Vagy vissza dugod a dugót vagy ha csak sikerült kikapcsolni a hátulján a kikapcsoló gombbal akkor azzal bekapcsolod.
Még nem próbáltam de mintha olvastam volna valahol ezt a frissítési módszert. -
anrab
addikt
válasz
kchris78 #22639 üzenetére
Beállítások, alkalmazások kezelése, a végén van a YouTube és ott próbáld a frissítések eltávolítása.
Hátha észhez tér. De le is tilthatod. Vagy ha a főképernyőről szeretnéd eltávolítani akkor ott alul a csatornák személyre szabása, alul YouTube, majd az ajánlott, stb. kikapcsolás, és nem fog megjelenni az Android képernyőn. -
Alien!
senior tag
válasz
kchris78 #22639 üzenetére
vannak erősek persze (amúgy a link nem jó). viszont csak a VA panel még nem garancia a jobb HDR-re.
nagy eséllyel alaplap probléma lesz, sztem vidd szervízbe. egyébként ezt a lehetőséget megpróbálhatod, ez rögtön egy frissítés menübe küldi a tévét bekapcsolás után.
-
Janee699
friss újonc
Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem hátha valaki találkozott már ezzel a problémával. Philips tv-m úgy gondolta hogy folyton újra indul és nem reagál távirányítóra ,semmire. Csupán a philips logó megjelenik pár másodperc adás és újra indul.
Utána olvasva annyit szűrtem le hogy egy esetleges szoftverfrissítés megoldás lehet a problémára de ezt sehogy nem tudom kivitelezni. Mire a menübe rá lépnék újra indul. Pendrivera is raktam frissítést , de a tv-n is ki kell keresni a menüből az usb csatlakoztatását de addigra újra indul. Nemtudja valaki hogyan lehetne kiküszöbölni a problémát ??
-
kchris78
veterán
válasz
Alien! #22637 üzenetére
vannak erősek is...
[link]
en egy ilyet fogtam ki de ezeknek új áron nem emberi ára van.. ezért írom hogy a technológia lehúzása túl nagy általánosítás. viszont mikor asszony hazajött és meglátta a tv-t majdnem kirakta a tv-t 😂. de szerintem megérte vallani a kockázatot 😁. (3m a távolság, jó mozi fíling de hat erre is van használva )kerdes hogy youtube elromlott, nem tudok lelépdelni a feliratkozások sorra.. nem lehet valahogy kilőni az appot?
-
-
kchris78
veterán
válasz
GordonSamway #22567 üzenetére
én azt mondom ips bol koltseghatekonyabb jó képet kihozni. de az ipsnek van egy durva korlátja, a kontrasztarany. emiatt szerintem necces ha egy ipsre hdr minősítést akasztanak. (bocsánat mindenkitől akit érint) ugyanez a betekintés a va esetében, de szerintem ez sokkal kevesebb embert érint én inkább a 3-4000:1-re gondoltam, meg a nagy színtérre.
-
wayne1
senior tag
Igen. Többfélét kipróbáltam, de elég sok csak látta a listát, de elmenteni nem tudta.
Ezzel oldottam meg : Onka Philips Channel Editor
Elég egyszerű sajnos, azokat a csatornákat amik nem kellettek a végére raktam. A többi maradt elöl. -
qfm
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a csatornalistát rendezni, utána olvastam itt, hogy csak a kedvencekben lehet. Így csináltam egy kedvenc listát. A gond az, hogy most a csatornalistát mióta átállítottam kábeles kedvencre teleszórta Tudta? blokkokkal. Borzasztóan idegesítő. Hogyan tüntethetném el ezt? Egyelőre semmi megoldást nem találok. PUS6704-ről van szó, de gondolom nem típus függő.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Mezcal #22616 üzenetére
8bit + Frc lesz, nekem 50PUS6504-es van, előtte sima 8bites tévém volt zongorázni lehet a különbséget.
-
ntomka
nagyúr
válasz
sirarcheer #22579 üzenetére
Ezt hogy csinálod, hogy tovább megy a zene, ha kikapcsolod?
-
jedie82
csendes tag
Van egy upc kábeles beltérim az egyik régebbi tvn. Ezen is 4mp körüli a csatornaváltás.
Mindenesetre köszönöm az infókat! -
NoMagix
addikt
Srácok, nem használom a tv-t böngészni, egyszer egyszer kipróbáltam, ennyi.
Be kell látni és levenni a szemüveget, hogy vannak bajai, de melyik gyártónál ne lenne!
Tudtam, hogy mit veszek és kész, nem lázongok sehol és nem is szapulom sehol.
Emlékeim szerint azóta vannak ilyen nyűgjei miután ráengedtem az első frissítést talán 2 hét után, gondolván talán javít majd a csatornaválltások sebességén!
Egyszerűen ez az android nem jó, esetleg nincs jól optimalizálva valami vagy a vas gyenge alatta! -
blg
senior tag
válasz
NoMagix #22613 üzenetére
Hát, tényleg elég sok bajod van a TV-vel...
Én ritkán használom a beépített tunert, de nekem az OK gomb/D-pad anomáliát nem csinálja. A csatornaváltás valóban nálam is 2-4 másodperc körül van. Ahogy nézegettem, akkor a leghosszabb, amikor egyik műholdvevő fejről a másikra kell váltania csatornaváltáskor, ekkor 4 másodperc is megvan. Amikor két, azonos műholdon lévő csatorna között váltok, akkor 2-3 másodperc (még akkor is, ha mindkét csatorna UHD). A műsorinfó késik nekem is elő szokott fordulni.Böngészés: mit használsz? Puffin browser egyáltalán nem lassú, bár szerintem sem arra való a TV, hogy azon böngészgessünk.
Szóval nálam a csatornaváltás lassú, minden más olyan gyors, amilyennek lennie kell :-)
-
Mezcal
addikt
A 43PUS6504/12 10 bites panelja valós 10 bit?
-
FJC
senior tag
válasz
NoMagix #22613 üzenetére
Nekem az általad írtakat, nem produkálja...
Egy dolog lassú egy kicsit (de igazából nem zavaró), ha a jobb alsó gombot (csatorna lista, vagy műsorok??) megnyomom a lista egyből megjelenik, de 1-2 sec mire láthatóak program füzet dolgai.
Az hogy az android lassú lenne az nem igaz, böngészni meg nem a TV való...
Az android csak a hátteret biztosítja a futtatható programok számára... -
ntomka
nagyúr
Jó, hát a régi lg is nyilván más, ne hasonlítsuk egy tavaly kiadott tv-hez. 2019-ben ilyen sebességgel kiadni azért némileg kínos. De én is azt írtam, hogy bőven használható kategória ha megnézzük mit kap az ember a pénzéért. Ennyiért a többi márka semmit nem tud felmutatni.
-
NoMagix
addikt
Tv nézés közben ok gomb megnyomása után nem a csatornalista ugrik fel hanem az aktuális műsor infó, vissza nyíl kilépés megint ok, utána már a jó csatornalista ugrik fel!
Ok gomb megnyomása után néha 2-4 másodperc mire történik valami, ezt nem mindig produkálja, esetleg a merevlemezre rögzítésre vagy mi a fenére vagy más opcióra ugrik!
Ezt D-padnál is csinálja! (az utóbbi időben hetente teljesen áramtalanítom, ezek a hibák sokkal kevesebbszer fordulnak elő mint azelőtt)
Hangerő állítás az jól megy, ellenben a csatornaváltás 2-4 másodperc, a hozzájuk tartozó műsorinfó késik vagy rossz, de ez lehet a Digi hibája is ezt nem tudom!
Beállítások gomb megnyomására is néha lassan reagál!
Android egy gyötrelem a tv-n, böngészni lassú, youtube az jól megy, még a 4K is szépen fut wifiről!
Utálom, hogy a kimenetek sorrendjét a listában nem lehet megváltoztatni!
A távirányító kényelmetlen és bizonyos szögben láthatatlanok a feliratok!
Egy pozitívuma van, hogy a D-pad fel - leirány is kapcsolja a csatornákat így sokkal kényelmesebb mint a valódi csat. gombokkal!
Most hirtelen ezek jutottak az eszembe!
Amúgy a kép nagyon szép, a hangja kifejezetten jó és amiért megtartottam és ismét Philips tv-t vettünk az ambilight miatt volt!
Volt itthon egy pár napig egy 55PUS7503 de visszaküldtem a T-kom-nak, mert kegyetlen rossz volt a hangja, amúgy a kép ott is remek volt ráadásul az VA paneles volt, ez előtt egy 55PUS7363 volt kb. 2 hónapig az majdnem tökéletes volt számomra de ahhoz használt távirányítót küldtek és az MM- nem tudott újat adni, ezért visszaküldtem, amúgy a régi qwerty-s távirányító is kényelmetlen volt!
Én nem tudom milyen emberek tervezik és kinek, de levágnám a kezüket az biztos!
Ha lenne még kérdés, szólj! -
blg
senior tag
nekem van 5.1-es hangom optikai kimeneten, DD, DTS megy, DD+ és Atmos lekonvertálódnak DD-re, de ez az optikai átvitel limitációja. ezeket használom főleg: beépített tuner, beépített médialejátszó, Netflix, Kodi, ezeken mind megy.
Hol nincs 5.1-ed, és mik a beállításaid? Asszem a hangkimenet-digitális hangnál pont nem a többcsatornás (átkötés)-t kellett kiválasztani, hanem csak simán a többcsatornásat. De próbáld ki mindegyik beállítást. -
blg
senior tag
Ftomm, ntomka: kérlek mondjatok konkrét példákat, mi a lassú? Milyen üzemállapotban, mit nyomtok meg, mi történik (milyen gyorsan) és minek kéne történnie? PUS7304-en
van egy LG webos 3.0-ás TV-m, na az tényleg lassú, guide gomb: 10 másodperc mire megjelenik a műsorújság, hangerő gomb: több másodperc, mire megjelenik a csúszka stb. de a Philipsnél ilyet nem tapasztalok.
-
rsf
senior tag
Én is vettem egy 65PUS7304-et.
Elég jó. A panelon van pár bevilágítás, de sikerült minimálisra csökkentenem így nem küldöm vissza. Már csak azért szurkolok, hogy bírja a TV sokáig eddig Panasonic TV-im voltak amiket év vége környékén mindig 5év garival árulták. Az egyik már 9 éves anyuméknál van akik azért nem kímélik.
A távirányító nem vmi jó darab a gombok alig állnak ki így nehéz rájuk találni.
Más:
Optikai kimeneten hogy lehetne kinyerni több csatornás hangot??
Mert sehogy sem sikerül...
Üdv. -
jedie82
csendes tag
Akkor marad a 65col.
Nem kell hogy forgatható legyen.
Sok szoftvert nem telepítenék rá. (plex, tvheadend kliens, hbogo, netflix meg rajta van) Igazából a 4k-t sem használnám sokat.
A mediaban, és az euronicsban is 240ezer fitying.
Egy jó ár érték arányú soundbart tudtok hozzá ajánlani? -
blg
senior tag
válasz
jedie82 #22603 üzenetére
55PUS7304-em van. Egyáltalán nem lassú. Nem is értem amikor valaki azt állítja, hogy lassú. Az appok villámgyorsan indulnak, és appon belül is mindent azonnal megcsinál.
Én 3 méterről nézem az 55"-öst, nekem ez így jó. Még az SD is kinéz valahogy.Utánanéztél a méreten kívüli egyéb különbségeknek? Pl. 55": IPS panel, 58": VA panel, de a 65-öt nem tudom milyen.
Valamint 55", 58": forgatható talp, 65": úgy tudom, annak már nem forgatható a talpa -
jedie82
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, és nagyon gondolkodom egy 7304-es Philipsen. A másik vari egy azonos árkategóriájú Sony lenne... Az lenne a kérdésem felétek, hogy a 7304-re tesztekben írják, hogy lassú a menüje az android miatt. Ez igaz, vagy csak a teszterek túloztak?
Az android mindenképpen kellene. Jelenlegi TV-hez xiaomi miTV 4s-t használok, ezt szeretném mellőzni. Játékot nem töltenék, de TVHeadendet, Plexet használnék rajta.
A másik kérdésem, hogy ti mekkora méretet ajánlanátok? 4,5m-ről nézem a TV-t. 55, vagy 65 col? A nagyobbnál van képminőség romlás?
Vagy esetleg ajánlanátok valami mást helyette max 300ezerig?
Köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro