Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulu25
tag
Sziasztok!
Érdemes már esetleg Oreora frissíteni? Bugok, hibák esetleg?
Ki van kapcsolva az automatikus sw frissítés, mégis már minden egyes bekapcsolásánál "zaklat" hogy bizony nagyon szeretne frissülni.
Köszi -
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Rendeltem egy 55PUS7363-as tévét MM-ből.
Úgy volt, hogy ma hozzák ki, de telefonon jelezték, hogy technikai probléma miatt (Pólusban amikor megakartam nézni a tv-t működés közben, a kiállított tv rossz volt, remélem nem ebből fakad a probléma!) csak szombaton szállítják, valószínű, hogy nem leszek otthon csak a fehérnép.
Mire figyeljen az asszony, csomagolás gyárilag milyen? Egyáltalán bontatlan érkezik?
Van üzemidő számláló a menüben?
Bocsánat a hülye kérdésekért, még soha nem rendeltem MM-ből! -
anrab
addikt
válasz
toby_as #19514 üzenetére
"A kedvencekkel csak az a baj hogy ha androidrol jovok vissza tv-re mindig az "osszes" (rendezetlen) csatornalistat adja be alapbol, es allandoan kulon kel kivalasztani a "kedvenc" listat."
Nagyon ritkán de nálam is jelentkezik ez.
Idáig még senkinek sem sikerült 10 év alatt találnia ilyen szerkesztő programot ami működött volna ha jól emlékszem. Én is próbálkoztam egyel, valamikor régen de nem jött össze. Azóta nem is próbálkoztam.
A Samsungosoknak van azt tudom de az nem jó nekünk. -
toby_as
tag
Ezen mar tul vagyok igen ...de... a "kedvenc" helyett keresem a megoldast. Az ossze vissza csak akkor ervenyes ha az emlitett programmal atirom a dvbc.xml filet a kimentett csatornalistaban. Amit o szepen atir, latszolag minden OK, vissza is tolti a tv-re, de sajnos nem kezeli rendesen.(programmal megnyitva jo a sorrend, tv-n pedig nem , sot meg hianyos is).
A kedvencekkel csak az a baj hogy ha androidrol jovok vissza tv-re mindig az "osszes" (rendezetlen) csatornalistat adja be alapbol, es allandoan kulon kel kivalasztani a "kedvenc" listat. -
Dißnäëß
nagyúr
Ehhez kapcsolódóan: nem jelez még a tv-m elérhető frissítést a legutóbbi óta.. 2 hónapja vettük .. [link]
Várható az a funkció megoldása, hogy amint fülhallgatót dugok a tv-be hátul, némítja a saját hangszóróit és a távszabályzó hangerőszabályzó gombjai a füles hangerejét szabályozzák ?
(Most egy kis sztereó hifire így kötöm ki még analógban, ezért lenne hasznos).
-
toby_as
tag
Sziasztok
Valaki tudna ajanlani egy PUS7303-hoz csatorna lista rendezo programot? Probaltam az Onka fele verziot de nem mukodik rendesen, ossze vissza latja a tv a program altal atrendezett csatornakat.Koszonom
-
mzso
veterán
Próbálta már valaki az új 177-es firmware-t? Jó, rossz tapasztalatok?
TPM177E_012.003.070.201 (Date published:2019-6-10)
Loss of channel OSD after power on, switch to smart TV before network is connected and back to DTV.
Netflix not able to load and shows black screen/loading.
Netflix hung up when switching to DTV while Netflix video is still loading.
Delta volume setting not stored.
No picture seen on 4K HEVC DVB-S channels -
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy Philips 55pus6703 tipusu Tv-t kb egy hete, és észrevettem tegnap teljesen véletlenül a képernyő jobb alsó szélén kb egy fél mm-es fekete pontot. Ez csak fehér szinnél látszik.Gondolom pixel hiba. Ezzel érdemes gariztatni vagy ők se fognak vele foglalkozni?
-
keyman
tag
Sziasztok!
65PUS7303/12
Erról a tv-ről szeretnék véleményeket!
Szabad ilyet venni vagy nézzek más márka után?
Buktatók, okosságok.
Előre is köszönöm. -
oszy
veterán
Nálam eddig ilyen nem volt. Működött normálisan, de tegnap nem. Fotót akartam megmutatni tv-n és nincs az albumba csak jó pár fotó. A legutóbbiakat nem is látom a megoszthatóak között. Emiatt merült fel bennem a frissítés gondolata. De valamit csak lép a Philips ez ügyben... Nem hinném, hogy (működő) app nélkül hagy minket.
-
Kbali
nagyúr
Én még pénteken letöltöttem, de sok köszönet nem volt benne: összeakadt a gyári távirányítóval, majd folyamatosan összeomlott a telefonon az app, miután párosítottam a TV-vel. A TV-t vissza kellett állítanom gyári állapotba, majd újra felismertetni vele a gyári távot - azóta jó.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Az létezik, hogy egy TV a garancia lejárata után 1 nappal, minden előzmény nélkül egyszer csak leáll, mintha kikapcsolták volna és onnantól semmi?
Még a készenléti állapotot jelző led sem világít, mintha áramot sem kapna.Nem gyanús ez kicsit?
-
oszy
veterán
Philips Tv Remote app már nem elérhető az App Store-ban. Miért törölték??? Nekem le van töltve, frissítést is jelez, de már hibába fut. Viszont akkor mi lett helyette?
-
Alarikman
senior tag
Sajnos szerintem nem lehet eldönteni a dobozról vagy a manual-ból, hogy milyen típusú a panel. A display specific weboldal nem mindig közöl pontos információt.
E szerint VA paneles: link
Amúgy a 2017-es szériában a többség még IPS volt. A 2018-ad szériában inkább már VA paneles. Mivel a HDR-hez nagyon kell a kontraszt és a VA jobb ebben. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Most tervezem egy 43-as PUS7303 vásárlását. Nem utolsósorban azért, mert VA panelesnek írták. Most viszont szembejött itt, hogy "sima" IPS is lehet.
Van valami azonosító a termékkódban vagy valahol, amiről megállapítható dobozról a paneltípus?
Köszi! -
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, de hátha van itt olyan PUS7502/12 tulaj, aki tud nekem segíteni, mert még a Philips Mo. sem túl kooperatív :/
1 éve van még a TV-m, a dobozból kivéve azonnal fali tartóra került, ezen is üzemelt egészen mostanáig ugyanis egy költözés miatt most lekerült onnan s a gyári talpán kellene használnom. Na már most vagy a költözés közben vagy az elmúlt 1 évben sikeresen elhánytam a talp mind a 7 db. csavarját
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pontosan milyen és mekkora csavarok mennek a talpba, hogy pótolni tudjam őket más forrásból? -
Toth_Jani
őstag
válasz
mobileman #19479 üzenetére
Androidos esetében olyan lejátszót kell letölteni amelyik enged betölteni feliratot.
Nem droid esetében én az MKVtoolnix programot használom egy 4GB-os filmbe 1-2 perc alatt pakolja bele a feliratot, utána simán kezeli a TV, igaz ez csak akkor működik ha van hozzá számítógép. -
mobileman
senior tag
Sziasztok,
Szert tettem egy philips 55pus6503 uhd 4k tv- re, fasza, meg minden, de valahogy nem jövök rá, hogy az .srt feliratokat hogy lehet előhívni? Ha a film mellett ott van, és ugyanolyan néven, mint a film neve, akkor is csak az angol jelenik meg, ami eleve az .mkv fileban van...
-
oszy
veterán
válasz
#15490560 #19477 üzenetére
Nekem ezek közül a 55PUS7303/12 a szimpatikus az IPS miatt. Plusz Direct-LED-es (a 7363 is)!
De, hogy milyen pannellel szereltet kapsz... Ugyanis VA-val is gyártják.
Összehasonlítás. -
törölt tag
Ebben az esetben:
Philips 55PUS7303/12
vagy
Philips 55PUS7363
vagy
Philips 55PUS7503/12Falon lesz, külön hangrendszerem van, 4K filmeket nézek. Sajnos nem nagyon látom a kettő közötti különbséget, csak a talpon. A harmadikon meg az extra csík hangszórót látom csak ami nekem nem oszt-nem szoroz.
Melyiket rendeljem? -
-
djnice
veterán
válasz
Toth_Jani #19467 üzenetére
Ez inkább a SoC-nek és a szoftver optimalizálásának tudható be szerintem, mert van egy Fire TV 4K stickem, amiben 1.5 GB RAM van, Android TV 7-es alapú rendszerrel és 0 akadás van, minden flottul megy.
Azt lehet már tudni hogy a 2019-es modellek közül melyik lesz 120 Hz-es panellel szerelt? -
Toth_Jani
őstag
válasz
SAABPEPE #19464 üzenetére
Igen sajnos a 73x3-as típusnak kicsit lassú a Smart része, csakúgy mint minden hasonló 2 GB-os mobilnak is, de ugye mobilban már 6 GB-ot használunk, ami még egy darabig talán elég lesz.
Persze az hogy kicsit lassabban tölti be a programokat a lejátszást nem befolyásolja, ha megvan a kellő Net kapcsolat akkor akár a Youtube akár az HBOGO kifogástalan minőségben akadás mentesen működik. -
Voice24
őstag
Megérkezett az usb3-as hub, amihez van betáp is, tehát gondolom tölteni is tud. Ebbe raktam bele a 2 db usb3-as pendrive-ot. Most már a 4K-s demók jó részét normálisan viszi, de egy hdr-es (valami Travel video) anyag így is kifog rajta, megy egy kicsit, megáll, megy egy kicsit és így tovább. Simán a tévébe dugva a pendrive-ot, akadás nélkül megy. A hub-on keresztül az sem befolyásol semmit, hogy rádugom-e a betáp kábelt vagy sem. Elvileg a hub-hoz kapott kék színű usb kábel is 3-as.
Meg még a Kodi témához annyit, hogy bár a képarány már jó lett, nálam a Kodi továbbra is használhatatlan. Minden video szaggatva fut rajta, még a telefonnal rögzített fhd-s anyag is. A tévé saját lejátszója, az mxplayer és a vlc simán viszi ezeket, de a Kodi csak nem akarja az igazságot. Fogalmam sincs, mi lehet a gondja.
-
Alarikman
senior tag
Pus7503/12 van itt. Ha nincs nagy különbség akkor jelentem, nem érzem lassúnak. Ha olcsón ki tudsz fogni egy Philips-et, akkor hajrá! UI: HDR-t csak kodi-val próbáltam.
-
-
Toth_Jani
őstag
válasz
SAABPEPE #19461 üzenetére
Pont ilyen van, mennyit adsz érte??
De amúgy szerintem teljesen jó, a HD TV adások vagy az HBOGO kifogástalanok, az SD meg soha nem lesz 4K minőség.
Jó minőségű anyag esetében nagyon szép színeket tud akár gyári beállításon is de lehet állítgatni igény szerint.
Az Android ma már 8-as, tulajdonképpen az is egész jól teljesít, de .. figyelembe kell venni hogy a tökéletes TV-re irt alkalmazások száma elég csekély, az érintőkijelző és a giroszkóp hiánya azért erősen korlátozza, a távirányítóval működő programok számát. -
SAABPEPE
tag
Sziasztok ilyen Philips 50PUS7303/12 50" tv je van valakinek vélemény ?:
-
Voice24
őstag
Hali!
Kb. 2,5-3 hete nem próbáltam (erre-arra jártam) a tévén a hálózati lejátszást, erre a mai napon azt tapasztalom, hogy nem látja a tévé a hálózati megosztott dolgokat. Sem a tévé saját lejátszója, sem a Kodi, sem a VLC. Az biztos, hogy sem a tévén, sem a pécén nem állítottam ilyen téren semmit, sőt most a serviio-t frissítettem is, de hiába. Amikor utoljára próbáltam, gond nélkül működött.
A tévén (7502) vagy pécén keressem a hiba okát? (kábeles az összeköttetés, net van a tévén). -
Toth_Jani
őstag
Hát igen az LG is csak egy saját gyártmányú fejhallgatóval tudott együtt működni.
Itt ugye azt is gondolná az ember hogy Android és úgy megy mint a mobil, de nagyon nem olyan az egész, bár mindent fel lehet rakni, de nem minden tud működni a különböző szenzorok hiánya miatt. -
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet letesztelni a TV-ben üzemelő Bluetooth-hogy működik e?
Sajnos akár mivel tesztelem/próbáltam csatlakozni nem csinál semmit.A Tv-me egy: 49PUS7503/12
THX
-
b4lukapitany
tag
válasz
b4lukapitany #19452 üzenetére
Egyébként mp4 fileokkal ugyanez a helyzet. A nagy online kölcsönzőből töltöm le őket, és az elmúlt években semmi gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest