- Hangszórók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, de hátha van itt olyan PUS7502/12 tulaj, aki tud nekem segíteni, mert még a Philips Mo. sem túl kooperatív :/
1 éve van még a TV-m, a dobozból kivéve azonnal fali tartóra került, ezen is üzemelt egészen mostanáig ugyanis egy költözés miatt most lekerült onnan s a gyári talpán kellene használnom. Na már most vagy a költözés közben vagy az elmúlt 1 évben sikeresen elhánytam a talp mind a 7 db. csavarját
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy pontosan milyen és mekkora csavarok mennek a talpba, hogy pótolni tudjam őket más forrásból? -
McDuff
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás és az itt levő hozzászólások átbogarászása után lettem egy 55PUS7502 boldog tulaja már majd 1 hónapja. Én teljesen meg vagyok vele elégedve, képminőség filmekre/játékokra szuper, ambilight meg csak dob az összeképen, nekem a hangja is jó, nem eget rengető, de feltűnik ha ősöknél vagyok épp és nézem a gagyibb 6-os Samsungot. Az Android rendszertől féltem kicsit, de nincs még vele gondom.
Viszont egy témának nem bírok a végére jutni: a Bluetooth az ugyan mire való benne? Volt egy régi LG Full HD-m, vagy 8 éves lenne, abban is volt és ott arra használtam, hogy a telefonom gyönyörűen rá bírt csatlakozni és utána ala külső hangszóróként üzemelt. Itt is ezt vártam, de semmi. Megnéztem, hogy esetleg bluetooth-os egérrel hajlandó e "beszélgetni", de az sem (bár az egér nem egy nagy szám).
Vagy félreértek vmit és ez nem fogad jelet csak küld? Pl.: Bluetooth-os hangprojektornak?
Kíváncsiságból egy külső JBL mobilos hangszóróval akartam megnézni az elméletet, de azt se látja.Előre is köszönöm ha valaki felvilágosít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen lesz a OnePlus Ace 5 Racing és Ultra
- Hangszórók topicja
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest