Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #598 üzenetére
És jókat írtatok róla? Van valami tapasztalat? (nem találtam azt a részt)
Most megnéztem, már 188 USD az ára (a 223-ról)!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #595 üzenetére
Sajnos nem annyira elterjedt ez a telefon, hogy sok híredetés "zavarná" a diskurzust. Sőt most direkt jó, mert máris kicsit jobban pörög a topik!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #593 üzenetére
Azért még nem baj, hogy ide beírta. Bár az aprós oldalon nagyobb esélye lehet.
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #570 üzenetére
Rögtön produkálja a fekete képernyőt, így jó lenne rá valami okosság...
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Na sikerült részleges eredményt elérni...PC-vel összedugva felmegy rá minden...elviekben a T27 rom lett felrakva rá és működik is szépen: wifi megy, SIM-et látja, gps-t még nem próbáltam, telefonásánál viszont van egy kis zavar: híváskor, hívás kezdeményezéskor elsötétül a képernyő és nem is reagál semmilyen taperolásra sem...
...Ez eléggé zavaró, erre a probléma megoldásra létezik valami beállítás, vagy megoldás?
Ja, igen...kikapcsolás/újraindítás után csak a PC-vel összedugva, az adb-ből újra futtatva egy boot.img-t, a telefon bekapcs. gombjával 'játszadozva' jön elő a recuvery, vagy bootol be teljesen a telefon...?...Ilyennel valaki? -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #561 üzenetére
IMEI már van, viszont rádió kikapcsolva, tehát hiába teszek bele SIM-et, semmi.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #558 üzenetére
Nah, a Karbonnos Multi-download cuccal sikerült helyreállítani csak az EMMC DL for Customerrel, sajnos a C230W-s EMMC-s mentés kevés volt hozzá. Viszont most már fel is toltam rá a szoftvert, viszont nincs IMEI.
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #553 üzenetére
Szintén köszi!
A 4 magos, akkor ezzel a Karbonos android verzióval működne rendesen?
Bocsi a sok kérdésért, de én teljesen 'láma' vagyok a témához, de a 'buheránál' lesz hozzáértő segítségem, én most csak az infókat gyűjtöm a akcióhoz...
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #544 üzenetére
Ha rádugom a számítógépre: 'PHICOMM mobile device (Fastboot mode) X Nem található illesztőprogram' üzenet fogad.
Eszközkezelőben látszik, csak sárga háromszögben, felkiáltó jellel...ha nyomom a power+hangerő le gombot: QHSUSB_BULK -
attos71
tag
válasz
aytukabozs #542 üzenetére
pimi50: Az már volt többször is!
Az pontosan azt jelenti, hogy 'nem volt rajta semmi buhera', minden gyári -volt- a telón...
-
attos71
tag
válasz
aytukabozs #538 üzenetére
Ott megáll stabilan...
...better life....
-
Harcsa
csendes tag
válasz
aytukabozs #529 üzenetére
És azt már nem tudod megmondani hogy kb hanyadik hozzászólás lehetett. Keresőbe nem találok így semmit.
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #523 üzenetére
"Sajnos" nem tudok reprodukálni egy telót ilyen problémával, de azt hiszem, hogy az adb hw szinten, a portot szólítja meg.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #525 üzenetére
Jó lenne. Aprólékos leírás van erről hozzánemértőknek való szinten?
Meg aztán a kipucolással a memóriagondok valamelyest megoldódnak, vagy másik rom kellene rá?
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #521 üzenetére
Feltételeztem, hogyha már telepített romot, akkor az be van kapcsolva. Ha nem, akkor...
A recovery-n kívül nem hiszem, hogy lenne hw megoldás. -
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #519 üzenetére
Kezdjük az elején.
Ha az "adb devices" utasításra nem írja ki a teló tipusát, akkor érdemes lenne újratelepíteni az usb drivert. -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #514 üzenetére
"list of devices attaches" választ kapom az adb parancsra
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #513 üzenetére
c:/>
Ezután jönnek a parancsok
Így -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #511 üzenetére
a parancssorból nem ismeri fel a parancsfájlt (azt írja - vagy én vagyok amatőr)
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #509 üzenetére
eszközkezelőben látszik, rom telepítésekor hibákat ír ki. Indítja a telefont de ugyanott kifagy.
-
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #507 üzenetére
Töltést felveszi, avval nincsen gond. Bekapcsoláskor beadja a karbonn logót és akkor fagy ki.
Semmilyen romot nem tudok rá telepíteni, recoverybe sem tudok belépni.
Tanácstalan vagyok. -
kocka450
csendes tag
válasz
aytukabozs #505 üzenetére
Szia,
Igen megáll és nincs tovább.
üdv
Zoli -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #501 üzenetére
Ez megoldódott, nem egy romot hanem egy flashelő csomagot töltöttem le
Elég kényelmes volt vele romot cserélni, csak elindítottam a progit, és a végén levettem a kábelről a kifőtt telót
-
Sly0007
csendes tag
válasz
aytukabozs #488 üzenetére
Ha valaki átnézte a kincsesbányát részletezhetné, mi mire jó, mertr mintha többféle rom is lenne benne. Biztos ami biztos lementem énis
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
aytukabozs #492 üzenetére
Nekem az az érthetetlen, hogy mielőtt megvettem a telefont, tavaly júliusban, akkor volt egy orosz videó a youtubon. be is volt linkelve a fórumba, ha jól emlékszem. Ez a videó egy kiállíításon készült a kiállított példánnyal és abban valami 70MB szabad memóriát mutatott. Szóval hogy lehetett ott 70MB, nekem/nekünk meg 1-10MB?
-
ertyu
csendes tag
válasz
Két ilyen készüléket vettem a gyerekeknek. Az eredeti ROMmal használhatatlanul kevés a szabad memória.
Mindkettőnél lezajlott a Karbonnosítás, és az eredmény tökéletes.
Működik mind a két kamera, nagyon szépek a színek, a szabad memória meg 107MB. Na ez a nem mindegy...! -
ertyu
csendes tag
válasz
Egy Úr vagy!
Köszönöm szépen. Ez több, mint kincsesbánya... -
Rabby
tag
válasz
aytukabozs #459 üzenetére
Video sajna nincs, annak örültem, hogy erre volt idő.
Mellesleg toppant egyszerű szerkezet, 3 részből áll: külső keret,melynek a "plexi" képernyő is része ( azért így írom, mert elég gagyi anyagnak tűnt, kell rá a fólia ) ; kisméretű nyák ; kijelző maga egy darab kábellel csatlakoztatva a nyákhoz.
-
vaki
aktív tag
válasz
aytukabozs #454 üzenetére
El is kelt... Köszönöm az érdeklődőknek a megkereséseket!
Sajnos(?) a topiktársnak kijelzőcserére kellett, remélem összejön neki.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #444 üzenetére
Talán az arbiter.apk törlése szabja szét a 3G-t, mert elsőre ebből is kilőttem minden feleslegesnek tűnő cuccot, és szar is lett.
Aztán csak a nagyon feleslegeseket szedtem ki, CleanMaster, Process manager, stb, és simán jó a 3G adatforgalom is, és a hívás is.
-
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #439 üzenetére
Talán úgy, hogy ennek is meg kell adni a kernelt a parancssorban...
-
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #437 üzenetére
Úgy hogy ez mobil-típus-függő...
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/help/fastboot-doesnt-t2417932/page2 -
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #435 üzenetére
Az új verziójú bootloaderek, amivel az Android 4.3 érkezik, lecserélték a "fastboot boot" parancsot, igy meg kell adni az adott kernelt a parancssorban, valahogy igy: például a Nexus 4 parancssor igy néz ki:
Kód:
fastboot -c "lge.kcal=0|0|0|x" boot customrecovery.imgTehát lehet nézelődni, milyen kernelt is használ....
-
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #430 üzenetére
---
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #427 üzenetére
Na ezt részletezd egy kicsit. Terminálról(belülről) vagy ADB-vel(PC-ről)?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #427 üzenetére
Na ez is OK.
A 2gigás kingstonnal volt csak baja, a 8 gigás doogee (!) kártya az tetszik neki...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #425 üzenetére
jus' sayin' :
Végre volt egy kis időm szórakozni a telóval, de nem az a lényeg hogy fut a CWM flashelés nélkül is (a fastboot boot recovery_c230w_0.1.img paranccsal)(bár örülök hogy nem csináltam pics@'t a számból), hanem hogy a telefon nem látja az SD kártyát, sem bekapcsolva, sem recovery módban, sem szgépre kötve nem jelenik meg a meghajtók között.
Erre van valakinek tippje?
szerk.
Bár tutira müködik az SD, de rögtön megnézem másik kártyával is, ám ha az sem mountolódik akkor mi a herét csináljak?
Merthogy mentenék, de belső SD-re meg nem akar menteni, fel sem ajánlja a lehetőségek közt... :/
(igaz azon az 1 gigán el se férnék valszínüleg.) -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #423 üzenetére
Gyanús, hogy akkor ezzel is megy úgy a másik mintájára, de amúgy nincs rá igény, mert a flashelés kb 15 másodperces művelet.
-
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #421 üzenetére
Hát nem tudom, de minden oldalon azt írják, hogy be kell flashelni a recovery-t a ZTE V5-be is:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792958
http://logout.hu/bejegyzes/laza_2/zte_v5_romcsere.htmlCsak értenek valamit hozzá....
-
any11
csendes tag
válasz
aytukabozs #419 üzenetére
Tudtommal a Qualcomos procis mobilokon is ki kell cserélni a Recovery-t. Legalábbis az általm használt 20-féle mobilon igy volt. Utoljára használtam: Xiaomi MI2s, LG G2, Sony Z2, ZTE STAR1...
-
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #417 üzenetére
Dehogynincsen, ha telepítve van, akkor pl a Nanroid Manager-ből simán.
Erre gondoltál? -
pimi50
aktív tag
válasz
aytukabozs #414 üzenetére
Szerintem igen, de ezt 4 magos kollégáknak is meg kellene erősítenie.
A CWM vagy TWRP recoveryt flesselni kell, azaz lecseréled az eredetit a fejlettebb recoveryre.
Természetesen ezután ezzel (is) bootolhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest