Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
No, sikerült, amit beterveztem. Megjött a 2. C230, ennél teljes mértékben működőképes lett a Karbon ROM. Megy a hátsó kamera is, 3G is, meg minden. Le is passzoltam unokaöcsémnek.
ÍGY viszont áll, amit felvázoltam, azaz mondjuk 2000 Ft-ért (vagy 6 doboz sörért) átadom valakinek a működésképtelen C230W-met. Dobozban, összes tartozékkal, ennyit szerintem a tartalék akksi meg az USB kábel megér. Plusz ha valaki nagyon guru hozzá, esetleg még telefont is tud belőle varázsolni.
Hardverapróra nem szívesen rakom fel, pont azért, mert tégla. Modikat kérem, ne töröljék a hszt. Köszönöm.
-
pimi50
aktív tag
Az adb-nek fel kellene ismernie, az - tudtommal - nem rom függő. Ha az USB driver rendben van, mennie kell.
Én a Minimal Adb Fastboot-ot használom. Minden flesselendő dolgot a telepített program könyvtárába kell másolni, így a command ablakban nem kell az útvonalakkal szenvedni.
Már többször visszaálltam a Karbon-ról, beleértve a TWRP újrainstallálását is.
Az is igaz, hogy a rommal együtt adják az adb-t és a fastboot-ot is. -
Sly0007
csendes tag
Elvileg rootolható ahogy régebben írták (nekem sikerült), azután szerintem talán visszarakható a másik rom (recoweryből nem próbáltam), de én már egyszer visszaraktam adb-ből is, ahogy itt linkelték szintén egy régebbi hozzászólásban.
Nekem sem megy a hátsó kamera, de ezzel még tudnék is élni (olyan szar a felbontása, hogy nem nagyon hiányzik), de a hayday sem indul el ezzel a 4.4-es rommal. Pedig szépen megy, és eddig még újra sem indult egyszer sem, ami egyik romról sem volt eddig elmondható.
Meg kéne tanulnom romot módosítani, és ezt a 4.4-es romot kicsit átvariállni...
Jah adb-ben a kaboon-os könyvtárban levő adb-t használtam, az nekem felismerte, és vissza tudtam vele tenni egy másik romot valahogy, de már nem emléxem pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest