- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
qpst is megvolt?
pont a héten néztem hogy upgradelték vele az XDA-s threadet..."If your phone isn't booting or is in bootloop without recovery or bootloader and you only get HS-USB QDLoader or HS-USB Diagnostics in Device Manager then here is the Revival Package to the rescue (thank to nikan06), don't forget to make backup of all the partitions before, especially mmclbk0p10 and p11 that contain the IMEI of your phone."
-
vaki
aktív tag
Stimmt, most jön még egy C230, pont ugyanezt írták a trackingba, remélem hétfőn megkapom.
Mihelyst megjön és összejön rá valami értelmes ROM, amivel rendesen műxik, akkor a másikat pár doboz sörért, vagy hasonló kaliberű ellenértékért szívesen átadom valakinek, aki szeretne barkácsolni vele.
Update: hopp most jöttem rá, hogy nem írtam meg a korábbi teló történetének végét. Szóval ugye ott tartottunk, hogy Karbonosítás után nem ment a kamera és a Karbon ROM alatti recoveryből nem engedte visszaállítani sem a gyári mentést, sem a T30-at. Plusz az adb sem ismerte fel, hogy visszarakjak neki egy másik recoveryt. Valaki itt azt tanácsolta, próbáljam meg kikapcsolt állapotban, először úgy sem ment, de utána ha kikapcsolt állapotban a bekapcs gomb+hangerő fel (vagy le, már nem tudom) kombinációt nyomtam akkor egyszercsak elindult. Apró hiba hogy egyből a Karbon újraflesselés kezdett el futni, amit egy idő után sikeresen bezártam (véletlenül, de attól még én voltam a hülye
) Azóta a teló egy szép fekete tégla, se bekapcsolásra, se semmilyen gombnyomogatásra nem reagál, próbáltam már akksival, akksi nélkül mindehogyan, de semmi. Szóval ha az újonnan jött normálisan menni fog, akkor a régit szívesen odaadom bárkinek, akinek hardveres vagy szoftveres barkácsolásra kell.
-
aytukabozs
addikt
Igazából nem nagyon akarok belepiszkálni mert nem az enyém.
Egy mentést akarok csinálni róla ha a gazdijának baja van akkor legyen mihez nyúlni, meg max. egy csájna_app kigyomlálást.
Ha nem fog menni bootolva akkor persze ráflashelem, csak gondoltam hátha van ilyen tapasztalat valakinek a tarsolyában -
freeapro
senior tag
Én nem értem, mit vársz tőle?
4" -os négymagos telefon Cortex-A7 -es magokkal. Ebben Snapdragon 200-as 8612 van, kb ugyanazt tudja mint az MT6582. Ezek ma a legtöbbet eladott telefon belsők a 64 bites ARMv8-as csodák elött. Ez a telefon ugyanazt tudja mint a többi hasonló alsó-közép kategóriás Android telefon. Ami játék elindul rajta azt szépen fut is. Játék PC-vel, konzollal, vagy izmosabb tablettel meg nem tud versenyezni, de az már nem is egy kategória vele. -
djpoti
aktív tag
Mármint nem a csomagon feltüntetett értéke gondoltam, hanem ami a posta által küldött levélben szerepel az adatbekéréshez a tájékoztató részben. Amiben az van, hogy 22 euroig vám és áfamentes, 150 euroig vámmentes áfaköteles, felette pedig 2,5% vám és áfaköteles. Természetesen rendelt küldemény esetében.
De annak örülök,ja úgy működik,ahogy Te mondod. -
-
Sly0007
csendes tag
Kis érdekesség:
Minap olvastam egy ilyen szöveget a 22 EUR-os értékhatárra: "Az ÁFA törvény 94. § (1) bekezdés c) pontja értelmében e jogcím alkalmazása esetén a termékimport 22 EUR összegig mentes az adó alól. Az említett összeg az ÁFA törvény 256. § (1) bekezdése szerint, a Magyar Köztársaság Európai Unióhoz történő csatlakozásáról szóló nemzetközi szerződést kihirdető törvény hatálybalépésének napján érvényes, az MNB által közzétett hivatalos forint/euró devizaárfolyamot (252,19 HUF/EUR) figyelembe véve 6.000.- HUF értékhatárt jelent."Azaz ez a 30 dollár jelen árfolyamon kb. 8000 Ft azaz áfaköteles termék. Ha Elcsípik a határon kifizetsz kb. 2000 Ft Áfá-t (27%) és a posta vámkezelés címszóval kiszámláz 2000 Ft-ot. (Ez utóbbi 2000-et ha jók az infóim a pandawill sem téríti vissza vámbiztosítás esetén, mivel nem vám és nem is adó, hanem szolgáltatás költség. Hurrá. Viszont ha kötsz rá vámbiztosítást, akkor a pandawill ráírja, hogy mp4 lejátszó, és 10 dollár az ára, és jó eséllyel átcsúszik a vámon. ha nem kérsz biztosítást nemtudom mit írnak rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest