Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
Ez még az alca ot995-nél rögzült nálam szerintem, az ugye egy szolgáltatói teló volt tehát fontos volt hogy (amennyire lehet) ne legyen nyoma a mókolgatásnak.
Most meg ugye az az ok hogy egy idős nőé lesz, nem baj az ha minnél butább rajta a recovery, így ha valahogy véletlen belépne az illető kevesebb eséllyel kócol össze valamit
Más kérdés hogy a használatban levő telefonomon sem cseréltem le a reco.-t, erre igazi indokom nincs, mikor romot rakok fel úgyis gépközelben vagyok, tehát az nálam nem érv hogy a felflashelttel 'szabadabb' vagyok.
A TWRP-t szintén használtam már, de öreg vagyok és a megszokások rabja, nekem valahogy jobban kézre áll a jó öreg CWM
Mindegy, téríteni nem akarok, aki akarja flashelje fel őket, csak érdekesség képpen írtam le hogy működik bootolva is, hátha valakinek jól jön az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fedora Linux
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest