Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Én közel 7 éve élek ebből szóval egy pici fogalmam van a dologról, de nem könnyű, elég stresszes munka ez.
Én még most se hiszem, hogy "tudok" játszani, mindig van valami új amit tanul az ember. Sokan szerencsejátékként tekintenek rá, de ami mögötte van azt csak nagyon kevesen tudják és értik. Rengeteg nehéz időszakon mentem át, most is egy ilyenbe vagyok, de majd csak kikeveredek belőle.
Amúgy a mai világba inkább a backelt játékosból van több pont ez miatt, egyszerűen nem lehet néha tartani a tempót és a pénzt akkora variancia előfordulhat. én is havi szinten 100-150 órát rakok bele, ki kell pörgetni a rossz szériákat is, de ezt tényleg csak az bírja aki foglalkozik vele eleget. Én pl most mentál könyveket olvasok, plusz van mentál coachom is, pár oktató, aki helyre tesz, de hát én se bírnám saját tőkéből én is backelt játékos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest