Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sn00k: Adok életjelet, csak nem volt elmentve a téma, illetve eltűnt a korábbi hsz-eknél. Sajnos soha nem telepítettem ilyen kütyükre a programot, talán másik elérésről működik

Ja és szó sincs csalásról a psen
De amit megtalálsz pokeracademia ajanló termeket, ott se fordul elő semmi csalás. -
Bencus88
nagyúr
Nem nagyon vándorolok, élőbe is nagyon ritkán, tök jó kényelembe itthon. a spanyol és az európai terembe játszok csak (pokerstars) gg-n is próbálkoztam, de majd ha jobban állok a liferollal elkezdek mtt-zni ott is. Szerencsére támogat párom is mindenki mellettem van így könnyebb átvészelni 1-1 nehezebb periódusokat. Meg a mentális állapotot megfelelően kezelni se volt egyszerű, de úgy érzem stabil most midnen, már csak a mezőny javulhatna picit. Köszönöm szépen, Neked is minden jót!
-
Bencus88
nagyúr
Voltak hosszabb szakaszok amikor kb azt hittem ilyen a világon nincs, de aztán mindig helyreáll a rend. Lényeg, hogy rengeteget kell tanulni, előző hónapomba is elemzésre oktatása vagy 60 órát fordítottam és 80-90-et a játékra. Én ev osztásban vagyok 2000 euró jött novemberbe, rendes pénzbe viszont ennyi minuszom lett, szóval nem egyszerű saját tőkéből tolni beismerem
Néha nagyon stresszes tud lenni, de aztán mindig rájövök mennyire jobb ez, hogy itthon töltöm az időm nagy részét úgy osztom be a munkámat ahogy akarom, nagy kincs ez mindig erőt ad. Amikor pl kritikus hónapom volt akkor is kerestem pár100 eurót, rendes pénzbe elbuktam 3000 eurót 
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
újak vannak úgy néz ki.
€10 SPIN10 From €1 to €10,000
€30 SPIN30 From €2 to €10,000
€100 SPIN100 From €5 to €10,000
€200 SPIN200 From €10 to €10,000 -
Bencus88
nagyúr
Nagyon egyszerű, csináltass egy skrill illetve neteller kártyát. 10 euró és meg is kapod. így biztos nem lesz gondod a NAV-al. Annyi változás van, hogy kb eltörölték a rb-t. ps-en érdemes még mindig játszani, de van egy tök klassz terem ggpoker, igaz mtt-ket tudsz játszani, de kicsi a mezőny.
Elvileg le tudod, másik oldalról szedni, de ezt pontosan nem tudom
-
Bencus88
nagyúr
Én közel 7 éve élek ebből szóval egy pici fogalmam van a dologról, de nem könnyű, elég stresszes munka ez.
Én még most se hiszem, hogy "tudok" játszani, mindig van valami új amit tanul az ember. Sokan szerencsejátékként tekintenek rá, de ami mögötte van azt csak nagyon kevesen tudják és értik. Rengeteg nehéz időszakon mentem át, most is egy ilyenbe vagyok, de majd csak kikeveredek belőle.
Amúgy a mai világba inkább a backelt játékosból van több pont ez miatt, egyszerűen nem lehet néha tartani a tempót és a pénzt akkora variancia előfordulhat. én is havi szinten 100-150 órát rakok bele, ki kell pörgetni a rossz szériákat is, de ezt tényleg csak az bírja aki foglalkozik vele eleget. Én pl most mentál könyveket olvasok, plusz van mentál coachom is, pár oktató, aki helyre tesz, de hát én se bírnám saját tőkéből én is backelt játékos vagyok. -
Bencus88
nagyúr
szia!
Könyvet nem ajánlanék, elég elavultak bár ha nagyon alapokon vagy az se fog ártani. poker akademi esetleg youtubon videókat nézegess. Nagyon meg van csonkítva igen, ha jól emlékszem 47%-os adó van. Persze ezt ki lehet küszöbölni ilyen olyan módszerekkel. Nagoyn sokan foglalkoznak csak ezzel többek közt én is, de nehéz az alapokról feltörni idáig, de ha kellő kitartás és tudás megvan semmi sem lehetetlen. Bármi kérdésed van szólj válaszolok szívesen.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
Köszi! Sajnos sok hibát véltem felfedezni a játékomba, meg rossz időszakomba is vagyok, de majd túl lendülök rajta. Ja most jött megint egy promo 5 dolláros elcsábította a fisheket.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
30-on próbálok már túljutni hogy 100-on legyek, de még akad hibám bőven, dolgozom az ügyön.
-
Bencus88
nagyúr
Én ezzel úgy vagyok srácok, hogy lehet a labdarúgást bakancsba is csinálni, de stoplis cipőbe ajánlott. Ha megfizetem az árát, bele szánom az időmet, akkor miért ne nyomhassam vele. Amúgy én ezzel csak 1 hétig éltem, de utána is ugyan olyan jól ment. Sőt ha betiltják a pokertrackert az se fog érinteni, aki ügyesebb úgy is ott lesz a legjobbak között.
-
Bencus88
nagyúr
mert a sok jó játékos csak szedi ki a pénzt, a halak meg visszatöltik. Betoltottak pár szoftvert is. Mert eddig olyat használunk, hogy a regekhez nem dobott be, De most csak egymástól vesszük el a pénzt magas téten, és a rake amiből "éltünk" szóval egyre nehezebb a helyzet, persze még így is rengeteg pénz van benne.
Aki főállásba csinálja nem hiszem. Bár mint említettem így is sok pénz van benne, de jól kiszúrtak velünk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
december 1-ig van a promo
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Teljesen ki akarják irtani a regeket, szemét banda. De hiszem, hogy bőven van még ebbe, szóval meg kell ragadnom még 1-2 év legalább remélem van benne.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
akkor jól emlékeztem. És megy? Az az egy amit nem szeretek

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Lassan már arra a szintre kerülök, hogy a rb miatt éri meg játszani
De jövőre elég csúnya változtatások lesznek. törlik az elitet, és a supernovának is kb -27%. szóval jól megszivatták a regeket. 15-ön nem volt ellenfelem már, 30-on még szép pénz hozható plusz rake, szóval ez egyelőre ideális.
Te hol játszol, vagy mit? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
30-on vagyok már, kicsit még fejlődnöm kell a 60-hoz. Egész jól megy, de itt már rengeteg reg van. itt regesedett el a mezőny a legjobban.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
Köszönöm!
Úgy döntöttem be is lépek a csoportba, mert sosem érem el a 30-60 dollárt magamtól
Vagyis féltem a tőkémet ott már. -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Bele kötöttek az egyik csoportba, nem találtak semmit, de valami apró fennakadás miatt pár embert zároltak. Pontos okát nem tudom, talán valami program nem tetszett nekik ami tök legális.
Sn00k: butaság. Én is egyedül játszom és látod. az meg hogy két embert össze dobjon ritka, plusz nekik se éri meg

-
Bencus88
nagyúr
Na látom írkáltok kis helyzet jelentés. Jól működik a spinezés, már 15 dolláron vagyok. május 1 óta közel 6000 dollárt húztam.
Volt korábban pár ismerősömet zároltak kis időre, de ne ijesztegessetek, hogy bezárják az oldalt. Remélem nem 
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
még sajnos nem találtak nála pár hibát

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Aha, de az nem a legjobb jp. ő 15-ön tolja jelenleg.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
jaja beesett. barátomnak most a 3600-asat adta ki. ezen a 7 dolcsison sajna 70-nél többet nem kaptam, de most kezdtem igazán neki állni eddig strandolás part sör

-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
amit írtam az a 6000 dolcsis. pár 10-es szorzó meg 1-2 25-ös. 7 dolcsin még csak 6-os szorzót kaptam.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
már 7 dolláron vagyok. tegnap volt egy laza 200+

1700+ a hónap eddig.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
játékpénz mit vársz
de a legkisebb limiteken is hülye mindenki 
Igen lehet én is itt vagyok

Nem tudom mennyivel érdemes. tölts fel 20-50 dolcsit aztán meglátod. 0,1 0,5 dolcsis dolgokat erőltesd. én most spin and go-zok májustól, eddig sng meg mtt-s voltam. Hát már évek óta kezdtem, de komolyabb szinten másfél éve kezdtem el ezzel foglalkozni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
Már 1400 felett jár a nyíl

Mindenképpen játékpénzel érdemes kezdeni ajánlom töltsd le a pokerstars kliensét és játsz ott. ha már tudod kezelni a programot meg úgy érzed a játékot, hogy megy közbe tanulod is akkor vágj bele tölts fel pár dollárt és kezd el az alalapokon. De látom írtad is kezdő vagy érdemes befektetni egy kis tanulásba mielőtt pénzes játékokat kezdesz nyitni, bár úgy is meg lesz a tanuló pénz

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
5000-500-500 azt hiszem
sztem jövő héten felmegyek 7-re azt vettem észre, hogy most miután kiadta a jp-t egyre gyakoribb a 2-es szorzó. Van egy táblázatom hogy adja ki a szorzókat, majd belinkelem. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
köszi meg is lepődtem edzőmnek mondom ki fogja nekem adni elkezdi amilyen mákos vagyok el is hiszi. aztán adott 2 napja egy 600-asat ott is második meg most 6000. vörös fénybe borult az asztal nagoyn kemény volt, jól játszottam, de sjanos a gép ezt most neki sorsolta ki

-
Bencus88
nagyúr
Képzeljétek kiadta a 6000 dolláros jacpotot. sajnos második lettem így csak 500 dollárt kaptam. nagyon sajnálom

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
nem akarok hülyeséget mondani, talán 90-en vannak a csoportba.
sonar: megvolt

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Persze a csapatokba így megy, meg ők főleg ev után kapják a fizetést. a barátom, edzőm csoportjába is már vagy 5-ször kiadta múltkor be is húzták 108K

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
abszolút nem igazad van. De már ma is plusz 70 annyira gyenge a mezőny, hogy el se tudom mondani. amíg van 5 dolcsis addig maradok, pedig már mehetnék 7-re. 1 hónapon belül már 15-ön leszek. az évbe kiütöm a supernovat.
köszi GL
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Mert felette is állnak főnökök és még nem engedték
De idén már 60-on lesz biztos 
-
Bencus88
nagyúr
spin and go
3-an indultok hyper game-ről van szó. random pörgeti az összegeket avagy a szorzókat.
pl ha 5 dolláron játszol akkor bepörgethet 10-20-30-50-125 és így tovább. Nekem ma pl beadott egy jacpotot 600 dolcsi sajnos nem nyertem be nagyon ritka az ilyen, de van 1 millió dolláros jp is. a lényeg, hogy csak az első helyezett nyeri a kipörgetett összeget kivétel a jp összegeknél.
Röviden tömören ennyi, de elég durván eltér a játék stílus az sng-től meg mindentől. Még most akarok benne profi lenni és megszedni magam mielőtt több regulár lesz. De ezen a mezőnybe gyerekjáték lesz havi 1000-2000 dolcsit összekaparni.
Az edzőm már 15 dolcsin van, első hónapja 3500 dolcsi lett
plusz rake meg minden szar kb másfél millát keresett. -
Bencus88
nagyúr
Írok én ide úgy is kihalt a topik. Szóval túl vagyok sok edzésen oktatáson tanuláson elkezdtem spinezni.
eddig a mai napom:
Kiadott egy jp-ot is 600 dollár volt egy játékon sajnos második lettem, de nem hibáztam utána le lett elemezve minden. Nagy jövőt látok én ebbe a spinbe
1 hét és mehetek 7 dollárra. -
Bencus88
nagyúr
muszáj, imádom nem is tudok magamnak mást elképzelni ez a hobbim és munkám egyben

Pontosan arra értem igen
most májustol indul be a spinezés kíváncsi leszek majd beírom hogy alakult. kezdő terv 2K játék. aztán mehet a 3-4K utána meg valahogy fltornászni magam 6 asztalra. Ugye teljesen más mint egy sng ott megy bőven akár 15 asztalon is. itt a 4 már veszélyes. remélem elérem a 6-ot 1-2 hónapon belül 
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy a barátom edz engem nem akarok sok mindent elárulni, félek hogy megbüntetiik. nagyon korrekten megegyeztünk.
ktg3: Milyen forumra gondolsz? -
Bencus88
nagyúr
ittvagoyk pali.
Most 2 hónap alatt jött 600K kiutalás, egész jól pörög a játék, most már edzőm is van és spinen folytatom tovább ott van a nagy pénz. Kaptam HUD-ot programokat hetente van 2 órám meg segít mindenbe amibe csak kérem. Amúgy itt vagyok végig, de nem nagyon pörög a topik.ez mellett mentális anyagokat olvasok, meg a pokerakadémián nézem Aptok videóit. pt4 meg holdembossal karöltve.
amúgy az mtt-k nagoyn jól mennek a múltkorit amit megnyertem 2K dollár nemrég lettem rajta megint 4-ik.
spinhez pedig megvannak a legjobb táblázatok anyagok minden csak be kell tanulni. Ismerősöm is most került fel 15 spinre 1 milla pluszba van a hónapba.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
aha, akkor most nincs para talán

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én is kiutaltam megint egy részt, eddig nem szóltak, de már az össz kiutalás meghaladja a másfél millát.
Majd csinálok egy skrillt.Úgy hallottam 1 milláig le se szarják nem ellenőrizgetik. akkor kezdenek utána járni ha már kocsi lakás van és semmi bejelentett munka.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ezt külön írták programozók egy póker csoportba majd megkérdezem hogy működik én is csak kaptam.
Sn00k: Igen, de ezt nagyon kevésnek érzem, nyár végére jó lenne már ha 1500 meglenne simán.
12 asztalon nyomom általában napi szinten pár órás körökben.
Mentális anyagokkal is foglalkozok de azt sajnos kevesebbet heti pár óra, a játékra fordított idő napi 5-10 óra.
-
Bencus88
nagyúr
menjél is sok sikert!
Én maradok továbbra is a 2,5 meg 3,5 rebuynál. ott elég sok a hal ha a havi szintet teljesítem (1000) játék ennyi van kitűzve erre a hónapra, azzal számolva is átlagosan 800 dolcsi jönne ki. Kíváncsi leszek.Holdemboss-t és Pokertracker-t is.
Ezt a holdembosst most írták nemrég a programozók, egy póker csoportba gyakorlatilag 20BB alatt írja a push range-t. nagyon hasznos. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
fuss neki újra sztem

kicsit zavaros amit írsz.
amúgy ha cd-n volt és régebben láttad kb el is felejtheted. elavult szar. ne foglalkozz vele sokat fejlődött azóta a póker. ne ilyeneket nézegess. menj fel a pokerstrategy-re ott van sok érdekes kező szintű videó nézegesd.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
google-ön keress rá a kezdőkéz táblázatra, talán arra gondolsz.
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
omg

-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
páran biztos vannak akik látogatják a topikot

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
elég esélyes, hogy a két felhasználó ugyan az a személy

-
Bencus88
nagyúr
válasz
tomrRRR
üzenetére
Annyira nem érdekel, hogy elhiszed e vagy sem, mióta ezzel foglalkozom ennyit sikerült össze hozni.
október vége fele kezdtem el komolyabban persze 1-2 hónap volt mire a legkisebb tétről fel verekedtem magam, ezért csak ennyi.
Amúgy most néztem több mint 100K-t bele öltem a tanuló pénzbe

szóval megközelítőleg 5000 dollárt kerestem 10 hónap alatt. abból kb 3-4 hónap volt ami igazán aktív lett volna.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
köszönöm!

én 50 dolcsit fizettem be lassan egy éve. Azóta nem fizettem be csak utalom ki a pénzt bizonyos összegekben. Persze előtte is játszottam na akkor igen több befizetés volt, az volt a tanuló pénz. De ezek ilyen 10-20 dollárok voltak, volt hogy kivettem akkor is pénzt, de most hogy ezzel foglalkozom minden nap már messze elkerülöm a befizetés gombot

-
Bencus88
nagyúr
képesség

Amúgy nem tudom köze van e hozzá régebben sokat szerepjátékoztam és ott sok heylre kellett figyelni. Meg nem tudom ez is olyan mint a vezetés, hogy elején azt se tudtam hogy hogyan tudok ennyi mindenre figyelni, most meg már nem vagyok büszke, de telefonálok eszek meg nézegetem magama tükörbe
szóval csak gyakorlás kérdése, én is 2-4 asztalon kezdtem. -
Bencus88
nagyúr
Hiába bukok nap mint nap arra kelek, hogy alig várom már, hogy leüljek és játszak. Egyszerűen imádom csinálni. Most is játszanék legszivesebben, de kicsit csúnyára sikerült a tegnap este

amúgy sztem 15 asztalnál megállok, többet nem akarok egyszerre játszani.Aztán majd meglátjuk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Így van ki is szórt már miatta sokszor. Azóta csak zene megy, mert nagyon zavaró, főleg ha megy közbe a fb

-
Bencus88
nagyúr
ott a tracker, hamar fel tudom mérni az ellenfelet.
tomrRRR: Persze egy 24 colos moncsin küldöm. mindjárt rakok fel képet hogy néz ki, csak most is játszom

Azt mondják amúgy, hogy nagy szerepe van hogy régen sokat szerepjátékoztam. Meg sakkban megyei bajnok voltam

na kukázok egy képet.
-
Bencus88
nagyúr
Én is ott kezdtem. Ismerősöm aki szintén zenész, ő 20-nál jár. Azt én már soknak tartom, ez az én véleményem tudom valaki játszik 40-en, de én olyan move-okat játszok meg amit csak akkor tudok egyelőre ha nem játszom 30 asztalon. Szeptembertől megyek 16 asztalra na az pont megfelelő lesz, és bőven jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lesz mikor 20-szor fog leesni, ez ilyen.
De persze régebben minden könnyebb volt. Az ügyesebbek fennmaradnak a gyengébbek elhullanak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt korábban pár ismerősömet zároltak kis időre, de ne ijesztegessetek, hogy bezárják az oldalt. Remélem nem