- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szeretném jelezni mindazoknak, akik voltak olyan kedvesek, és invitáltak buliba, hogy itt vagyok, figyelek.
Egyszer én is elmegyek, ha nem is mostanában.A cigit tudom órákig nélkülözni, nem gond. Ám a képek alapján vagy törökülésben megyek haza, vagy fészkelődni fogok percenként.
Az is elgondolkodtató, hogy én már megszoktam a lábam szagát, de kérdés, Ti hogy bírjátok.Türelem Vakegérkét terem.
-
I_Am
veterán
válasz
Winner_hun #591 üzenetére
Ómájgád. Gödrül azért még simán be lehet jönni busszal is.
-
kavicssli
addikt
válasz
Winner_hun #591 üzenetére
én még nem kapcsoltam TV-t mert most keltem de felhábóritó amit követelnek a vasutasok...
Pedig rád is kiváncsi vagyok -
Winner_hun
félisten
Mivel a vonatok nem igen járnak így holnap én se igen fogok menni..
-
Pala
veterán
válasz
bolondember #587 üzenetére
Megmondom őszintén, nálam az egyetlen "visszatartó erő" az, hogy kicsikét messze van és nincsen kedvem éjszaka messziről, ötven átszállásal (amikor egyébként is minden ritkábban jár) hazautazni. Tudom, mások meg éheznek, de nekem ez akkor is nagy probléma.
(utálok BKV-zni
)
-
kavicssli
addikt
válasz
bolondember #587 üzenetére
Gondolkozóba estem nagyon! Egy kis bibi van csak hogy én oéntek reggel 6kor végzek a melóval
Gondolkozok még de még1* thx az infokat itt a tozyikban majd nyomom követem a dolgokat...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #586 üzenetére
a teák 650 magasságában vannak, ez elvileg fél litert jelent, gyakorlatilag köbö 2,5-2,7 csésze. Mityulátybátyival múltkor rákaptunk a "frappé" nevű mennyeimannyára, ilyen tejes izés hogyhívjákos valami (istentelenül finom), az is olyan 450-600 között van.
Teához kapunk még 2 szem kekszet is...Még kérdés? (amúgy, ha leosztod, akkor egy csésze tea úgy ~241-260 HUF körül van)
beszélgetés: MINDEN...
Pénteket nem tudom, de szvsz tbs, Vodi, Wolvi, Sipi, elvileg én meg még aki jön - nem tudom...
-
kavicssli
addikt
válasz
bolondember #585 üzenetére
thx az infot! Rendes vagy! Úúúú most néztem a honlapot! Eléggé f@xa helynek tünik!
Árak?
Csak kiváncsiságból!Nemsajnálom a pénzt de azért a csésze tejja nehogy 2 rugó legyen...
Eddig kik lesznek ott? Milyen témákról szoktatok beszélgetni?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #584 üzenetére
itt a válasz, ne aggódj:
-általában hetente tartjuk (van, h kettőt is)
-pénteken nem tudom pontosan mikorra jövünk össze, de gondolom fél 6
-Nyugatitól átszállás nélkül elérhető, simán hatos vilire fel a Móricz irányába, köbö 20 perc vilizés, 3 perc séta, ÉS: voilá...A honlapon fenn van, h gyalog a vlilivégtől hogyan jutsz oda el...
-sztrájk? passz. Ha lehet hinnni a mendemondáknak, délnél tovább már nem nagyon fogják bírni a sínbohócok...
Remélem is!
-
kavicssli
addikt
válasz
bolondember #583 üzenetére
Ez milyen időközönként szokott lenni? Mondjuk ha a héten nem lesz MÁV sztrájk és pénteken szerveznek akkor felvonatozok arra a kis időre!
Mindegy ha pénteken 16.00fele lene valami tejjázás
elnéznék... Ez a hely a Nyugati pályaudvartól miylen messze van?
Remélem azért majd délutánta választ is kapok mert délelőtt nyomom az ágyat!
-
kavicssli
addikt
Olyan szivesen elmennék egy tea délutánra!Szivesen megismernék pár PH-s tagot élőben is de nagyon messze van Pest!
ngabor2 Ha mész tea délutánra szólhatnál nekem is!Mennék veled szivesen!
-
7
addikt
válasz
bolondember #579 üzenetére
No igen. Remélem, azért fel tudok kelni majd másnap reggel 4:20 körül.
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #577 üzenetére
Alapesetben kb. addig dolgozom
(oké, max. 20 perc alatt odaérnék éppen melóból indulva - és belekalkuláltam, hogy várok a villamosra
) Viszont ennek ellenére sem ígérek semmit (de azt be is tartom
)
-
VoDaFoNe
aktív tag
egy icikét korábban?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #569 üzenetére
Köszönöm!!!
-
7
addikt
válasz
bolondember #558 üzenetére
Hallottam, de nem hozott lázba, ez nem a Vicclap ;p
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
kérjél itten tanácsot.
de a topik témájára visszatérve: csak én vagyok tulságosan teaügyileg elkényeztetve, vagy másnak is elég szűkösnek mutatkozik a teaerdő kínálata? itt debrecenben a carpe diemben legalább 3x ennyiféle tea van. ott pl. nem volt egyáltalán rooibos, amit nagyon szeretek.
-
tbs
addikt
Nem ússzátok meg. Viszek fényképezőt.
Csütörtök akkor most almás..? Yetibébi? Race?
-
ngabor2
nagyúr
hidd el nekem, jobb is, ha nem látod. mikor meg voltam borotválkozva tavaly, nem ismertek meg. meg fázott az arcom is.
T-lapó: no, azt megnézem
úccse növeszted meg, nem vagy te olyan türelmetes. tudod mit? biztos lesz úgyis ősszel is nagytali. ha addigra megnöveszted, akkor a fogyasztásodat én állom!
-
7
addikt
A te arcodat nem lehet látni a szakálladtól.
Amúgy szerintem arcfrizura tekintetében hasonló elveket vallasz, mint idösatyám. Egyszer már kifejtettem, hogy szerintem neki azért kevés a haja, mert megrángatta a szakállát, hogy hosszabb legyen, és véletlenül túlcsusszantak a szálak, berántották a fejtetejéről a haja jelentős részét.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #541 üzenetére
én 19-én 100%, hogy megyek (ha élek még akkor). hogy addig mennyi lesz, azt nem tudom, de nem is igazán érint.
16-án debrecenbe jön még valaki? szállást már nem tudok adni, de buli az lesz
jettenet: a mitulátbáti majdnem olyan jóképű, mint én, csak nincs szakálla...
-
7
addikt
válasz
bolondember #549 üzenetére
Tudom, hogy nincs, láttam a képeket.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #549 üzenetére
50-es.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #540 üzenetére
Ha késnék, kérd ki a bólét. Vaníliásat.
Amíg ott zörögnek vele oda is érek.u.i.: Most kaptam egy telefont, hogy nem tartanak igényt rám pénteken éjszaka, úgyhogy így már az is jó lenne, de Orsolya nélkül nem az igazi...
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya #541 üzenetére
Azért megfordulhatnál arrafele valami olyan időben is, amikor én is leszek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
bolondember #521 üzenetére
Drágák!
Febr.7. csütörtök: nem megyek. Nem lesz sem dob, sem egyéb nyugalmat zavaró tényező rajtatok kívül.
Febr. 8. péntek: nem megyek. Szintén nem lesz sem dob, sem egyéb nyugalmat zavaró tényező. Csütörtök után szerintem Ti sem.
Febr.19: kedd: esetleg, ha az az ajánlat még áll, akkor úgy próbálom megszervezni, hogy mehessek.A hely remek. A kishölgy, olvas a lélek tearejtelmeiben, és pontosan tudja, kinek milyen tea fog ízleni, ha Ő maga erre képtelen rálátást szerezni.
A dobos srácot, akitől ki vagytok akadva, mint kiderült, személyesen ismerem, lévén hogy földim. De nem gond, én még nem hallottam dobolni -
Pala
veterán
válasz
bolondember #538 üzenetére
Az eléggé annak minősül szerintem.
-
Pala
veterán
Jah.
Tavaly augusztus vége felé volt egy teázás; Tildy, I_Am, VargaI, Dragonfx és én voltam ott. Azóta többször is felmerült az ötlet, sőt időnként már egészen közel került a megvalósítás, csak én valahogy (mások szerint mondvacsinált okokra hivatkozva, pedig nem is!) mindig kénytelen voltam visszalépni. De azt nem hittem, hogy végül egy külön topikká növi ki magát a dolog és ennyi ember lesz rá kíváncsi.
Így már felér egy kisebb PH!-talival.
-
Pala
veterán
Jé, ilyen topik is van?
Elindítottam volna egy lavinát annak idején? -
7
addikt
válasz
bolondember #527 üzenetére
Én jól le tudom írni: Hölgy.
-
tbs
addikt
Ööööö... Vigyek fényképelőt..?
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #527 üzenetére
Most akkor elárulom, hogy egy Lumix FZ7-est vettem Samsonite táskával, mindennel együtt 20k-ért.
Néztem boltban most 70k körül mozog.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #523 üzenetére
Gondolod az elég?
És az intellektus, az már nem is számít? Vagy olvasgassam a hozzászólásait?
Szárnyas betét, izé... bocsi...angyal
: Te csütörtöki vagy?
-
I_Am
veterán
válasz
bolondember #523 üzenetére
Én is vettem egy új gépet, valószínű elviszem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #521 üzenetére
Nem értettem félre, úgy tűnt, a többségnek jobb a péntek, ezért gondoltam, hogy miattam ne ragaszkodjatok a csütörtökhöz.
Csak így nem láthatom Orsolyát, nem tudom eldönteni, hogy páciens legyek, vagy..., ne legyek.
-
bolondember
MODERÁTOR
Papa, Mityulátybáttyi!
Szerintem félreértetted - van itt 1-2 ifjonc, aki nem tud jönni csütörtökön, ÉPPEN ezért beteszünk péntekre IS egy "esőnapot", tehá:
Csütörtök: fél 6
Péntek: fél 6természetesen délután...
Azaz MINDKETTŐ időpont érvényes...
Tehát csütrötökön mi bólézunk, meg pénteken is teázok valakikkel..
-
Racecam
nagyúr
Ha így többen összejöttök, akkor legyen péntek.
De én akkor nem tudok menni, kb. 1028x leírtam. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #518 üzenetére
már voltunk háromszor pénteken.
Igazad van, nem volt zene.
Egy epilepsziás rángatózott egy dobbal és egy akusztikus gitárral a hóna alatt, sikeresen ki-kicsalva rosszabbnál rosszabb hangokat (lásd még: Kakofónia) a szerkezetekből.
És péntek? -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
bolondember #512 üzenetére
Hi!
Csütörtökön nem tudok menni. De ezt már vagy 3x írtam. Olyankor Ms, Dr. Csábi nem létezik a világ számára.
Pénteken nem lesz zene. Soha, semmikor, és egyébként sem. Nem kell füldugó. Tegnap voltam ott, körbenéztem, és akkor mondták, hogy nem lesz zene. Nyugoggyá meg, kérlek!
-
bbazsy
őstag
péntek lehet nekem is jo.
-
VoDaFoNe
aktív tag
pénteken amúgyis pestre kell mennem tehát ahha
-
VoDaFoNe
aktív tag
pénteeek!
)
-
Muton
addikt
most foglaltam asztalat. ilyen kedves, előzékeny alkalmazottal (vagy lehet, h a tulaj volt, nem tudom) régen találkozam. eddig nagy pirospont. remélem a teák is finomak lesznek
-
dragonfx
veterán
válasz
bolondember #490 üzenetére
az hol van?
#494>>akkor szolj a barátodnak...sry ez ziccer volt ne haragudj.
De most látom ilyne korán 17.30?.edzés van akkor még azt hittem after night teázás....pénteken meg gyűlés van
-
tbs
addikt
Teázás CSÜTÖRTÖKÖN 17:30
Péntek egy vigaszidőpont Vodának, ha akar jönni. Ha nem jelez vissza pénteken semmi nem lesz. Ha visszajelez, akkor lesz pénteken is egy rövidítet változat.
Racecam-nél az igazság. Tegnap félig deliráltam.
-
Racecam
nagyúr
Jó lesz, ha eldöntitek.
Én csak csütörtökön érek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged