Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni nyíl választásban! Vékony hosszú ujjaim vannak! A Koto nyilaknak amit a táblához kaptam jó a fogása kezdésnek de már érzem, hogy később valami más kell! Szóráskép nem rossz elsőre de a tényleges célzott dobásoknál valami nem jó! Esetleg tudtok valamit ajánlani?Válaszotokat előre is köszönöm! The darts are made of high-quality brass (brass) and have a solid steel dart tip. The darts weigh 23 grams and feature a black coating, nylon shaft and 100 micron flight. The KOTO darts are 55 mm long and have a thickness of 8.6 mm.

Ez volt a kezdő settben! Másik dolog örömömben első 2 nap annyit dobáltam, hogy rendesen izomlázam lett!
Megpróbálok 1-2 ismerőshöz elmenni a következő pár napban nekik van készleten pár sett![link] van egy olyan érzésem, hogy a 6-6.7 mm körüli test jobban feküdne nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Kluster társasjáték
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest