Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Valamennyire javít a helyzeten az alkohol, de versenyekre majdnem mindig autóval mentem, így az nem jöhetett szóba.
2015 tavasza óta strigulázom a 90-nél magasabb értékű dobásaimat, napi és havi bontásban. Tisztán látható, hogy mikor csapott be a ménkű. Nagyjából az év végén. Novemberben még szórtam a 100 fölöttieket, utána megesett, hogy napokig egy árva 100-as sem jött össze. Közben a tábla környékét szitává lyuggattam, főleg a balra eső és az alatta lévő részt.
Idén tavasszal kezdtem látni a fényt az alagút végén, aztán jött májusban a COVID, ami visszavetett. Augusztus óta megint fellendülést mutat a statisztikám. Néha pár percre visszatért a régi formám: 100-100-100-140-t20. Ez arra ment ki, hogy a 20-as szektoron hány nyílból dobok 500 pontot. -
Don.Corleone
aktív tag
Számomra az a furcsa, hogy 1,5 évig nem jött elő, volt egy aránylag magabiztos játékom, nyilván kezdőként bőven van hova fejlődnöm, sokkal több gyakorlás kellene, főleg a számolás tekintetében, barátokkal oda jutottam nulláról, hogy mindig megvertem őket, ezért gondoltam tök jó lenne versenyezni, no meg tök jó lenne egy club, sajnos a város ahol lakok, 3 alkalmat adtam nekik de egyszerűen nem fogott meg az a légkör, inkább taszított(sajnos ezzel nagyon sok helyi darts ismerősöm így van) és ez a kézakadás egyszer csak jött a semmiből..
De hozzá téve ha nincs kézremegés én nem iizgulok a kelleténél többet, csak mióta volt, valahogy ott motoszkál a fejemben. Épp ma érkezett meg a phase 3, ez az első komolyabb nyíl szettem, bízok benne az új egy kicsit kihúz ebből a gödörből. -
Cheif
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Az a baj, hogy ez nem igen tanulható, van aki jó versenyző típus és van aki nem. Persze sok versennyel kicsit lehet javítani, de nagyon nem.
Én voltam OB fordulón majd 300ból a legjobb 32ben, open versenyeken sikerült nyernem és az első háromban lennem többször 60-80-100 emberből. És mégis remeg a kezem így majd 10 év után is a legkisebb tét nélküli meccsen is akár. -
Don.Corleone
aktív tag
Nekem a múlt hétvégi versenyen egyszerűen nem jött a tömeg… elkezdtem magam felcseszni, miért nem jön, pont most, stb. pedig egész jól felkészültem-gyakoroltam a versenyre, mire lejutottam kiszállóra - hála az ellenfelemnek akinek pedig az nem ment, 3 nyílból kiszálltam. Nézett is rám hogy na ez hogy?!
Én meg magamra, hogy ember, ez is csak veled történhet meg. Velem aki a 2 év alatt nyert különdíjat 180 végett, és úgy általában a legjobb 8-ba mindig bekerültem. Aztán az egyenes kieséses résznél elő jött a kézakadás, ami úgy 2 hónapja néha-néha, mikor eldobom - nekem a dobás megy, de az utolsó kis finom mozdult mikor elengeded, ott nem tudom elengedni és össze vissza ment a táblába, vagy abba se.. Tudom, fejben van a gond, ezzel tisztában vagyok, valahol pedig nagyon akarom/szeretném a sikert, biztos ezen kellene dolgoznom, hogy újra ha tábla elé állok más ellen, akkor a játék szeretete legyen meg, minden más maszlagot engedjek el, ne a sok kattogás és őrlődés. Egyébiránt Te nem próbáltad versenyen, hogy megiszol valamit ami kicsit ellazít? Nem azt mondom, hogy csatak részegre igya magát az ember, csak mondjuk 1-2 ital. Én már ott vagyok kipróbálom, de valahol meg a legtöbb versenyzővel ellentétben szeretném alkohol nélkül letudni, hiába nyílt titok a nagyok is élnek vele.
Cheif Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!
Rendeltem egy belépő kategóriás kamerát, adnak hozzá egy kis állványt is, mindenképpen teszek egy próbát vele, illetve az oldalon amit linkeltél. Tudom, nem ugyan az a helyzet, körülmény, mert amugy azt figyeltem meg, hogy igaz az 501 mindig amit lekell győzni, de tábla-tábla és helyszín között, összetett egy sport, nem is gondolná az ember mennyire. -
Cheif
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Szia!
Én jópár éve játszottam online, aztán a covid alatt megint, nekem 1 webcamera meg 1 laptop volt, aztán amikor a webcamera megadta magát, akkor androidos telefont használtam helyette droidcam nevezetű app-al.
Illetve még egy hasonló [link] ez tartotta a wemcamot/telefont.
Nakka-t én annyira akkor nem szerettem mi a webcamdarts.com-on játszotunk mindig.
Viszont egyáltalán nem hozza azt az érzést, mint amikor élőben játszol más ellen. Én kb. 10 éve dartsozom, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel, most vagy 3 éve csak lefelé. Meccsen, mint ahogy Béci is írja pulzus az egekben, kézremegés... Online ez nem jött elő, megszokott környezet, egyedül vagy, nincsenek a verseny "zajok".
Nekem online egész jól ment
Bár amennyire az elmúlt pár évben szétestem szerintem most ott sem menne. -
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
A kérdéseidre nem tudok válaszolni, viszont sorstársak vagyunk.
Meccseken, főleg kiszállóra dobáskor 110 körüli a pulzusom és a "kézakadás" is gyötör, bár én dartitisnek nevezem. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Lassan 2 éve lesz, hogy a darts szerelme magával ragadott, több amatőr versenyen is megfordultam, kisebb nagyobb sikerekkel, sajnos ahol lakok relatív kevés verseny van, viszont az utóbbi időben - 1 évben - egyre kevesebbet tudok meccset gyakorolni a barátokkal, azaz "501-t" játszani, baráti társaságnak inkább csak "kocsmasport" a darts, hiába nagyon szeretik nézni a közvetítéseket ahogy jómagam is, de bennem nagyobb a motiváció illetve versenyzési vágy, viszont a kevés meccs lehetőség miatt túl izgulom az utóbbi időben a versenyeket, alapból is kicsit stresszelős vagyok, önmagammal szemben mindig is túl nagyok voltak az elvárások, legutóbb egy kis kézakadásom is volt a túlzott izgalom miatt, így arra gondoltam, itthon kellene ezt a meccset gyakorolni, egy kis önbizalmat szerezni, közben pedig másokkal játszani.
A kérdésem az lenne, játszik valaki a nakka online dartsal, esetleg van valakinek tapasztalata róla? Mennyire ajánljátok, mik kellenek hozzá pontosan?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Van egy használtan vett Harrows szettem, amiben nem a gyári hegyek voltak. Elmentem ma kicseréltetni. Ott derült ki,hogy az egyik hegy be volt ragasztva, de a 3 testből csak az egyik fogja rendesen az új hegyeket. Sajnálnám kidobni. Mivel célszerű beragasztani a hegyeket? -
BBéci
legenda
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Elvesztettem a szüzességem, drótról kipattanó nyíl a járólapon és bele is tört a Target Firestorm hegy a testbe, semmi megfogható rész...Milyen megoldással tudnám kiszedni? Timsóban főzni órákig?
-
BBéci
legenda
Nem játszott rosszul, de a győzelméhez az ellenfél átlagon aluli játékára is szükség volt.
Sajnos mindegyik magyarnak pocsék a kiszállózása, nem érte el a 25%-ot, Nándié 23,1 volt. Heta ellen 5-ből nulla találat.
Mi ennek az oka? Talán az, ami nálam: ahogy felcsillan a legnyerés esélye, 110 lesz a pulzusom, remeg a kezem. Úgy rémesen nehéz célba találni. -
Cheif
tag
Major Nándi
-
desigo
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon nagy meccs volt! Humphries több meccsnyilat is elrontott de mégis kikapott.
-
Balli
őstag
Tegnap voltam bent jó kis bolt

Végül egy Bull's delta 4 - et vettem, nekem laikusként minőségibbnek tűnt a One80-nal szemben, illetve az LCD kijelző / számláló / funciók sokkal szimpatikusabb a Bull's gépnek. Az eladó is egyébként a kettő közül erőteljesen azt javasolta. 54 ezer volt, azaz +14ezer vs One80, sőt játéksport webshop-ban 50 ezer ingyen szállítással csak ott nincs jelenleg készleten. -
Balli
őstag
Milyen elektronikus soft darts táblát tudtok ajánlani? Gyerekekkel játszanánk, a jól látható kijelző / számláló 4 főre fontos lenne, illetve hogy minőségi legyen mégha emiatt drágább is az átlagnál.
Ezt néztem a Dechatlon-ből, volt pár rossz visszajelzés a minőségével kapcsolatban ami eltántorított (nyílhegy törés nem érdekes): [link] -
RockCNC
őstag
One 80 még mindig nem beszerezhető. Helyette Klarfit Dartmasrer 180 nézegetem. Van erről esetleg véleményetek?
-
LendvaiFeri1
veterán
-
BBéci
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jól játszott, megérdemelten nyert.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
BBéci
legenda
válasz
RockCNC
üzenetére
Nem a semmiresemjó limlomoldalon (szívem szerint betiltanám, mert csak azokat listázza, akik fizetnek érte) kellene kersgélned!

[ONE80 ELEKTROMOS DARTS GÉP, DELUXE II, LED-ES KIJELZŐVEL, KABINETTEL]
A profi, versenygépeket kivéve ez a legjobb, amivel 32 éves dartsos pályafutásom alatt találkoztam.Ez a szerkenytyű 3 éve 40000 forintba került, tehát nem drágult vészesen. Ezzel szemben a Winmau Blade 5-öt ugyanakkor 13500 forintért árulták, jelenlegi utódja 25900 Ft. Mi indokolja ezt a brutális áremelkedést? Tej, sajt, kenyér az alapanyaga?
-
RockCNC
őstag
Sajnos ezt már nem forgalmazzák
https://darts-tabla.arukereso.hu/one80/deluxe-4led-p214318364/ -
RockCNC
őstag
Sziasztok!
Milyen márkájú elektromos táblát ajánlotok kb. 30-40.000 Ft-ért?
-
STC Speed
őstag
Szerintetek egy Blade 5-ös csak kibontva volt táblát mennyiért lehet eladni?
-
Agent_007
tag
Hölgyek, Urak, kérdeznék egyet.
22gr-os nyíllal dobálok, imádom (szigorúan csak hobby, csak semmi verseny), de valamiért nem az igazi valami -- eldobom a nyilat és "szitál", mintha csapkodna a toll oda-vissza a "röppályán". (Elnézést, hogy ilyen hülyén írom le a bajomat.)
Szóval szerintetek ez majd csiszolódik idővel és gyakorlással vagy esetleg érdemes lenne megnéznem egy nagyobb súlyú nyilat? Mit gondoltok?
Köszi a véleményeket.
-
bigrob
őstag
DARTfieber.de-ről rendelt már valaki?
Kellene nekem a fenti linkről ez a szett hegy amit itthon nem kapni, valaki csatlakozna esetleg?
Köszi! -
vdavid96
kezdő
Üdv! Első táblámat fúrnám fel, panelben, beton falra.
Abban kérnék segítséget, hogy hanyas fúrófejjel és tiplivel lenne érdemes? Nem szeretnék a szükségesnék nagyobb lyukat, hogy lötyögjön, aki már fúrt fel, annak a segítsegét kérném!
Előre is köszi! -
dzsire
újonc
Üdv. A darts testének megtisztítására ki milyen megoldást javasol? Youtube-on kóla, ecet, fogkrém-fogkefe sikálást találtam, de a Wayne Mardle Hawaii 501 törzse olyan kis résekből áll, hogy a fogkefe sertéje be se fér azokba. Ezért inkább valami folyékony dolog lenne jó. Tudtok segíteni? Köszi előre is.
-
Most néztem meg a Masters döntőt, Cross tényleg mintha ivott volna.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Clayton nyerhetne közülük még 1-2 nagyobb versenyt, mert ő sem lesz már fiatalabb és elég szegényesen nézhet ki a vitrinje

-
Cheif
tag
Van den Bergh helyett mennyivel szívesebben néztem volna a PL-ben Humphriest, de még Noppertet is.
-
monster95
tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Sajnos darts egyesület nekem sincs a környéken.És végig néztem korábban Székely Pál összes oktató videóját és rengeteget tanultam belőle.Nagyon jól elmagyarázza a dolgokat úgy hogy kezdőként is felfogtam belőle nagyon sokat.És edzéstervet is sokkal könnyeb volt így kialakítanim.Mási ok ami végett nehezkes lenne darts egyesületbe járnim mivel napi 13 órát dolgozom 2 nap munka 2 nap szabad bontásba.Szóval így még néha a napi gyakorlás is nehézkes.Épp most fogok edzeni egy 30-40
percet mivel most van időm csak.Sajnos többet nem tudok ilyenkor szánni rá,de legalább nyilat fogok a kezembe és cseppet gyakorlok.Több mint a semmi. -
BBéci
legenda
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Az igazi sportegyesületek darts szakosztályai tartanak edzéseket, akár teljesen kezdőknek is.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
monster95
üzenetére
Szia, fentebb görgetsz pont írtam ezügyben. #6714 Egyébként az egyesület sem sokszor készpénz a fejlődésre, én egy időbe lejártam, ismerkedni-edzeni, tanulni a tapasztaltabbaktól, ami annyiból állt, hogy egymás ellen játszottunk vagy dobálgatott mindenki. Nyilván nem vizeslepedő, de a következő elérhető klub az 100 km-re van tőlem, így nekem ez spec sajnos bukó.
-
monster95
tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni.Ma kezdtem el dartsozni otthon.Milyen edzésterv van amivel a legtöbbet fejlődhetnék?
Köszönöm a segítséget -
Agent_007
tag
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a tippeket, javaslatokat.
Tegnap megnéztem pár dolgot a Gamecenter-ben, kiválasztottam ami tetszett és hamarosan megnyomom a rendelés gombot.
Annyi merült még fel bennem, hogy a tábla alá valami fa/parafa alátétet én is tennék - van erre valami tuti receptje valakinek?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg akartam nézni a tegnapi meccsek statisztikáit, rákattintottam a sok ideje használt ikonra és a PDC oldala jött be. Ott piciben a live.dartsdata ablak, ám semmire nem reagált.
Jelen pillanatban már működőképesnek látom.
DvdB majdnem kikapott, hiába dobott 8 maximumot, míg az ellenfele egyet sem, a duplákat nagyon nehezen találta el.
Lim papának sem ment a kiszállózás, egy halom leg-nyerési lehetőséget szalasztott el.
Barney a tömeggel volt bajban, irtó sok tripla nélküli köre volt, viszont - főleg az elején - remekül kiszállózott. -
BBéci
legenda
Mi a túrót műveltek a live.dartsdata oldallal? Rátette a kezét a PDC és nem működik.
-
bigrob
őstag
Esetleg nem lapul valakinél 26g-os swisspoint hegyű nyíl amitől megszabadulna?

Target Bolideot rendeltem, de bő 4 hét mire TALÁN érkezik...Ezek érdekelnének elsősorban:
Phil Taylor G7 vagy G9 26G
BOLIDE 03, 26G
SP01 2019, 26GKöszi!
-
madmike
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Az jó ötlet. Holnap meginterjúvolom az asszonyt, bár erős a gyanúm, hogy kidobtuk /elajándékoztuk már őket.
Tudtok valami olyan Youtube csatornát, akár könyvet javasolni, amiből el lehet sajátítani az alapokat? Gondolok itt pl a nyíl fogására, dobásra, gyakorlatokra.
Keresgéltem Youtubeon, találtam is használhatónak tűnő videókat, de jó lenne, ha egy csatornán találnék egy jól felépített videósorozatot. -
-
madmike
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szia,
A wolframnak csak annyi a szerepe, hogy adott súlynál a lehető legkisebb lehessen a test?
Közben rendeltem egy használt 23grammos Harrows Pulse szettet, pár nap és itt lesz.
Ma felkerült a falra a tábla is. Úgy érzem a 9 nyilas még nagyon messze van...
Majd kerül még alulra valami nyíltartó, illetve felülre a lámpára is van már egy ötletem.
-
zsolti72837
addikt
válasz
madmike
üzenetére
Szia!
Mindenképpen nagy wolfram tartalmú nyilat vegyél. 21-24 között szokták mondani elsőre a grammot, de ez mindenkinél változó. Ha van rá lehetőséged akkor mindenképpen próbálj ki több fajta formájú/grammú nyilat, mert akkor jobban érzed, hogy melyik az amelyik neked jobb lehet.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A VB-n felbuzdulva vettem egy táblát. Felszerelésre még nem került, mert fából szeretnék falvédőt készíteni, de nem volt még rá időm.
Régről van egy 23 gr-os réz Harrows nyíl készletem. Érdemes lenne venni valami wolfram szettet? Ha igen, akkor súlyban, formában mi az amivel nem nyúlhatok nagyon mellé? -
BBéci
legenda
válasz
justgiveup
üzenetére
2019-ben rendeztünk ott egy versenyt, azóta nem figyeltem, hogy mi van velük.
-
BBéci
legenda
válasz
justgiveup
üzenetére
Az MDSZ (Magyar darts Szövetség) honlapján megtalálható az összes jobb klub adata.
A Budafoki út 101-105 környékén, a biliárd teremmel egy épületben van egy darts pince, ott már jártam. -
justgiveup
tag
válasz
justgiveup
üzenetére
Lejjebb adom
legyen mondjuk Budan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De hozzá téve ha nincs kézremegés én nem iizgulok a kelleténél többet, csak mióta volt, valahogy ott motoszkál a fejemben. Épp ma érkezett meg a phase 3, ez az első komolyabb nyíl szettem, bízok benne az új egy kicsit kihúz ebből a gödörből.
Én meg magamra, hogy ember, ez is csak veled történhet meg. Velem aki a 2 év alatt nyert különdíjat 180 végett, és úgy általában a legjobb 8-ba mindig bekerültem. Aztán az egyenes kieséses résznél elő jött a kézakadás, ami úgy 2 hónapja néha-néha, mikor eldobom - nekem a dobás megy, de az utolsó kis finom mozdult mikor elengeded, ott nem tudom elengedni és össze vissza ment a táblába, vagy abba se.. Tudom, fejben van a gond, ezzel tisztában vagyok, valahol pedig nagyon akarom/szeretném a sikert, biztos ezen kellene dolgoznom, hogy újra ha tábla elé állok más ellen, akkor a játék szeretete legyen meg, minden más maszlagot engedjek el, ne a sok kattogás és őrlődés. Egyébiránt Te nem próbáltad versenyen, hogy megiszol valamit ami kicsit ellazít? Nem azt mondom, hogy csatak részegre igya magát az ember, csak mondjuk 1-2 ital. Én már ott vagyok kipróbálom, de valahol meg a legtöbb versenyzővel ellentétben szeretném alkohol nélkül letudni, hiába nyílt titok a nagyok is élnek vele.
Rendeltem egy belépő kategóriás kamerát, adnak hozzá egy kis állványt is, mindenképpen teszek egy próbát vele, illetve az oldalon amit linkeltél. Tudom, nem ugyan az a helyzet, körülmény, mert amugy azt figyeltem meg, hogy igaz az 501 mindig amit lekell győzni, de tábla-tábla és helyszín között, összetett egy sport, nem is gondolná az ember mennyire.
Bár amennyire az elmúlt pár évben szétestem szerintem most ott sem menne.