Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szbalazs96

újonc

válasz Amarton #4232 üzenetére

Érdekes, nekem pont a másik véglet a "hibám" (szerintem jóval nagyobb), két ujjal fogom meg a nyilat.
    Már a legeslegelején, teljesen kezdőként így éreztem kényelmesnek, s azóta sem tudom odaerőltetni a harmadik, tartó szerepet szolgáló ujjat, abszolút "életellenesnek" hat az érzés.
    Lehet nagyon jól dobni ezzel a technikával is, de gyakran esik le a nyíl, mikor emelem fel dobásra, s néha egy-egy kirívóan el tud szállni a kezdeti stabilitás hiánya okán.

Tegnap egész jól ment a játék, ma lesz egy amatőr verseny Bükön, amin indulok, ennek apropóján gyakoroltam.
    Igaz, nagyon hülye elv mentén készültem, végigdobtam 1-20-ig, sorban a duplákat, bull nélkül (az elődöntőkig szimpla kiszálló lesz... :D), 139-ből sikerült végigmennem.
    Igaz, az első 3 duplát 5 nyílból abszolváltam, de utána volt olyan is, amin hosszasan kínlódtam.

Érdekes, mert a kiszállót tudom brutálisan dobni, a tömeggel viszont vannak problémák, erős túlzással: hamarabb kidobom a duplát, mint a sima szektort.
    Mikor kosárlabdáztam, akkor is volt ilyen érdekességem: a triplákat elképesztő százalékban dobtam, középtávolról, a papíron egyszerűbb dobások viszont szégyenteljesek voltak.

Új hozzászólás Aktív témák