Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalazs96
újonc
válasz
Amarton
üzenetére
Érdekes, nekem pont a másik véglet a "hibám" (szerintem jóval nagyobb), két ujjal fogom meg a nyilat.
Már a legeslegelején, teljesen kezdőként így éreztem kényelmesnek, s azóta sem tudom odaerőltetni a harmadik, tartó szerepet szolgáló ujjat, abszolút "életellenesnek" hat az érzés.
Lehet nagyon jól dobni ezzel a technikával is, de gyakran esik le a nyíl, mikor emelem fel dobásra, s néha egy-egy kirívóan el tud szállni a kezdeti stabilitás hiánya okán.Tegnap egész jól ment a játék, ma lesz egy amatőr verseny Bükön, amin indulok, ennek apropóján gyakoroltam.
Igaz, nagyon hülye elv mentén készültem, végigdobtam 1-20-ig, sorban a duplákat, bull nélkül (az elődöntőkig szimpla kiszálló lesz...
), 139-ből sikerült végigmennem.
Igaz, az első 3 duplát 5 nyílból abszolváltam, de utána volt olyan is, amin hosszasan kínlódtam.Érdekes, mert a kiszállót tudom brutálisan dobni, a tömeggel viszont vannak problémák, erős túlzással: hamarabb kidobom a duplát, mint a sima szektort.
Mikor kosárlabdáztam, akkor is volt ilyen érdekességem: a triplákat elképesztő százalékban dobtam, középtávolról, a papíron egyszerűbb dobások viszont szégyenteljesek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), 139-ből sikerült végigmennem.