Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egérpad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...erre készült ez a gyerek, szerintem 18 éve az apja 237 centiről tüzelt a 173 centi magasan levő célra és abból lett
...ő a darts Messi-je, vagy Ronnie O'Sullivan-je... komolyan nem tudom elképzelni, hogy ki lehet az ellenfele, hacsak nem vágja tönkre direktbe a karrierjét
-
mephi666
nagyúr
...most megy az ismétlés
hihetetlen, hogy egy ilyet produkáltak döntőben... már csak ezért is mindketten megérdemelték, hogy ott legyenek...
...ez a szép ebben a "sportban", hogy nem lehet kívülről belenyúlni és ilyen forgatókönyvet összerakni, mert 100% egyéni teljesítményen múlik... ezt tényleg az élet hozta így
-
BBéci
legenda
A visszatéréshez meg kellett volna dobnia a kiszállókat. Kegyetlenül sokat hibázott. 26,87 % nem VB döntő szint, még az első fordulóban is karcsú. A Chisnall elleni 36,67 %-kal igencsak megszorította volna Price-t, pláne a Duijvenbode elleni 50 %-kal. Vagyis mélyen az átlagos, megszokott tudása alatt játszott. Ezzel szemben Price - az utolsó 12 kiszálló kísérletet nem számítva - végig, stabilan hozta a saját stílusát, formáját. Ez kell a győzelmekhez, a világbajnoki címhez.
-
mephi666
nagyúr
egy tömör összefoglaló (pár leírás és egyebek) lehet nem lenne rossz
pl tegnap ment a háttérben a sport2 és mutogattak hazai klubokat, ahol nagyban űzik a sportot, valamint versenyekről is volt összefoglaló... nem is gondoltam volna, hogy ennyi egyesület van, valamint így pörög a hazai darts-élet
összefoglalóba mehetne csomó link az alapokra (steel/soft), nemzetközi szervezetekhez/versenyekhez linkek, hazai egyesületek, kezdőknek tanácsok, ajánlott eszközök/beszerzési források, stb...
-
mephi666
nagyúr
Ja, mehet is haza pihenni... A köv meccsen szerintem be fogok aludni, mert reggel korán kell kelni, de tetszene, ha Asp nyerne... Nem követem folyamatosan a darts-ot, ez csak év végi műsor nálam: néhány nagyobb nevet ismerek, de szimpatikus a srác az alapján, amit eddig láttam tőle...
Ui: ja, nem volt kézfogás, Price sértődötten meglépett gyorsan
-
BBéci
legenda
Kiszálló átlaguk szinte egyforma, 39,47 vs. 39,39, tehát nem ez döntött.
Pontátlaguk 94,16 vs. 94,01, ebben sincs számottevő különbség.
Durrant 38-at, Dobey 33-at dobott kiszállóra, ez már valami.
Durrant-nek két darab 100 fölötti kiszállója volt, Dobeynek csak egy, tehát a fele, ami szintén számít.
A 180-ak megoszlása 4 vs. 8, de ez sem lényeges, mert dobtak egy halom 170 fölöttit és Durrant a 140-ekben is jobb volt.
Konklúzió: csak az számít, ki dobja az utolsó kiszállót! -
BBéci
legenda
Az úszásban és más hasonló sportokban a fizikai adottságok, képességek brutális mértékben fejlődtek. Elég ránézni a versenyzőkre, nagyobbak, erősebbek, izmosabbak. Szinte az adott sportágra kitenyésztett lények.
Hasonlítsd össze Gyarmati Andreát és Hosszú Katinkát. Ezeknek köszönhető az időeredmények észbontó javulása.
Ez nem mondható el a dartsról, hiszen nincs is rá szükség.Időközben gyakoroltam és dobálás során eszembe jutott az idei Grand Slam of Darts döntője. Taylor 4:1 arányban vezetett, olyan teljesítménnyel és átlaggal, ami elképesztő. Nagyjából tudta ezt tartani 7:3-ig, (első 9 nyíl: 127,68, átlag 110) akkor talán elfáradt és egyre inkább össze-vissza dobált. Ezzel felhozta Gerwent, aki addig csak "asszisztált", mint általában, ha igazán ellenfelére talál, persze voltak felvillanásai, mert Ő is világklasszis.
A végeredmény 16:13 lett, MvG nyert, de alacsonyabb átlaggal: 100,94 vs. 102,53. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani az átlagoknak. A kiszálló százalék szerintem fontosabb, vagy a kettő együtt. -
BBéci
legenda
Semmi baj a mostani fizimiskájával, ha például mosolyog. Akkor is kicsit ogrés, de tegye fel a kezét, aki nem szereti Shreket!
(#2100) adrian360
Nem volt szükség magasabb átlagra. Előbb kell kiszállni, mint az ellenfél és pont.
Anderson 19 db 180-nal is "csak" 97,68 pontos átlagot hozott össze, ami világbajnoki címet és 250000 (bruttó) fontot ért. Taylot meg 100,69-cel kikapott. Szerintem teljesen felesleges az átlagokkal foglalkozni.
Barney 2007-ben a döntőben 21 db 180-at dobott, a pontátlaga 0,07-dal volt magasabb Taylorénál. Nincs jelentősége, éppen erről beszélgettünk a hétfői Csoki Kupán 12-15 éve versenyző játékostársaimmal. -
BBéci
legenda
Az, hogy hivatalosan mit ismernek el sportként, az valóban nagyrészt (sport)politikai kérdés, viszont én arról beszélek, miként vélekedik az átlagember.
A focisták térde legalább annyira gyakran sérül.
Olimpián szívesen megnézem a súlyemelést is, értékelem az emberfeletti teljesítményt. Ebbe valamennyire az is belejátszik, hogy magam is gyakran feküdtem, álltam, guggoltam, stb. súlyok alá. És nem csak múltidőben.
Idézet egy cikkből:
"Aztán hirtelen nagyot fordult a világ, van Gerwen hozta a szokásos ogre-style-t, amire volt is oka, lévén 3-1-re meglépett."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest