- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- 12 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkoló a Minisforum receptje szerint
- ASUS blog: hazánkban is elérhető a ROG Elite program
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Hasonló a helyzet Trina Gulliverrel, az ő 10 VB győzelmével.
Viszont Littlernek jósolok minimum hatot.
Sosem voltam Gerwen szurkoló, de nem bánnám, ha idén ő nyerne, vagy Bunting.#7020zapikanka
Littler sokaknál váltott ki antipátiát, külföldi vélemények is ezt mutatják. Flegma, nagyképű és hasonlók. Amikor a tudás szerénységgel párosul, az szerethető. -
mephi666
nagyúr
ja, de régen se láttam soha igazán jól játszani... mindig kifogtam a leggyengébb formáját
...ja és a darázs is jól megtámadta... nem semmi, hogy a szigeten még karácsonykor is előfordulnak darazsak (szerethetik az éghajlatot)
ui: mai nap még Van den Bergh és Barneveld meccse érdekesnek néz ki, ezekbe lehet belenézek
-
mephi666
nagyúr
...hébe-hóba kapunk el pár meccset: Wright kiesése meglepett, tegnap meg Noppert hullott ki nagyon simán, papíron jóval hátrébb levő ellenféltől... a 16éves srác meg komoly... mondjuk kinéz 30nak
Mansell nagyon jó kiszállókat dobott és sajnos kritikus pillanatban jött neki a nagyobb blokk....
-
Don.Corleone
aktív tag
Számomra az a furcsa, hogy 1,5 évig nem jött elő, volt egy aránylag magabiztos játékom, nyilván kezdőként bőven van hova fejlődnöm, sokkal több gyakorlás kellene, főleg a számolás tekintetében, barátokkal oda jutottam nulláról, hogy mindig megvertem őket, ezért gondoltam tök jó lenne versenyezni, no meg tök jó lenne egy club, sajnos a város ahol lakok, 3 alkalmat adtam nekik de egyszerűen nem fogott meg az a légkör, inkább taszított(sajnos ezzel nagyon sok helyi darts ismerősöm így van) és ez a kézakadás egyszer csak jött a semmiből..
De hozzá téve ha nincs kézremegés én nem iizgulok a kelleténél többet, csak mióta volt, valahogy ott motoszkál a fejemben. Épp ma érkezett meg a phase 3, ez az első komolyabb nyíl szettem, bízok benne az új egy kicsit kihúz ebből a gödörből.
-
BBéci
legenda
Nem játszott rosszul, de a győzelméhez az ellenfél átlagon aluli játékára is szükség volt.
Sajnos mindegyik magyarnak pocsék a kiszállózása, nem érte el a 25%-ot, Nándié 23,1 volt. Heta ellen 5-ből nulla találat.
Mi ennek az oka? Talán az, ami nálam: ahogy felcsillan a legnyerés esélye, 110 lesz a pulzusom, remeg a kezem. Úgy rémesen nehéz célba találni. -
agy73p
senior tag
Olvastam, meggratuláltom sok mással együtt a MDSZ posztban.
Esetleg tud vki olyan helyet, ahol hetekre előre meg tudom nézni, hogy mikor lesz darts közvetítés a tévében? Leginkább magyar adás érdekelne, de ha van olyan, amit a Telekom (de lehet más szolgáltatóé is, sőt!) kínálatában levő bármilyen adó közvetítése is elérhető, annak is örülnék. Szeretném előre beállítani a telekomos stb-t, hogy ne fgelejtőédjön el egy felvétel.
KÖvetkező egy-két hétben nem találtam ilyen adást a tévéműsorok közt. Persze, lehet, h én vok béna. -
jozsi252
veterán
Akkor irány a YT és nézek DIY videókat. Plusz a tartalék toll meg szár rendelése időszerű lesz. Nem tudom hogy másnál sokszor előfordult-e már, de nálam most először volt hogy a tollba sikerült dobni a nyilat.
Amúgy nagyon kezdem megszeretni ezeket a Supergrip nyilakat, jó választás volt hogy emellett tettem le a voksom. -
jozsi252
veterán
Köszi a segítséget, akkor a carbonon kívül egyelőre máson nem fogok gondolkozni. Ma reggel fel is szereltem a táblát, és el is kezdtem dobálni. Nagyon szokni kell ezeket a nyilakat, sajnos sokszor úgy áll bele hogy ferdén. Kicsit jobbra áll. Gondolom a dobási technika nem a legmegfelelőbb még, azért van ez.
-
BBéci
legenda
Ez a DC-re vonatkozik?
Nagyon ritkán dobok bullra, de százalékos arányban semennyivel nem esnek/pattannak ki többször, mint a többi szektorból. Vagy én vagyok szerencsés, vagy te peches. Igaz, nem DC, mert a fentebb leírtak miatt gyorsan letettem róla. Nem veszek több pénzért kevésbé használható és hamarabb amortizálódó táblát. -
Carvus
senior tag
Attól, hogy valamit nem tartanak be, vagy nem szólnak érte, attól még létezhet a szabály, lehet itt Wright előre megbeszélte velük, vagy ki tudja mi volt a színfalak mögött, ugye a ruhája is mindig külön engedélyezős, mert amúgy fekete nadrág lenne a kötelező...
Szerk: Amúgy ezt találtam PDC oldaláról ez mondjuk tényleg nem tér ki rá, hogy mikor lehet, csak hogy hányszor:
5.2.6 Player may utilise more than three different darts throughout the course of their
Match providing they have informed the Tournament Director or Match Referee in
advance of the Match starting. -
Cheif
tag
-
pècsimunkás
addikt
Én is lejtmenetben vagyok/ voltam.
Mondjuk én csak 45-55 közötti átlagot tudtam, de az vissza esett stabil 36- ra. Hetek- hónapok óta 36,1- 36,9 között kínlódok- kínlódtam.
Igazából el is ment a kedvem a játéktól. A heti 4-6 nap helyett, 2 hét/ nap lett.
Aztán gondoltam egyet, berendeltem egy Target 975- öt, és újra normális lett az átlagom, újra van kedvem játszani. -
Carvus
senior tag
Magyarföldön nagyon jó játékosaink vannak amúgy, Penge pl pénteken az országos bajnokság utolsó fordulójának döntőjében 4 szettes meccsen(15 leg) dobott 89.65-ös (első 9 nyíl 106) átlagot Patrik ellen. De pl. Papp Rajmund (junior válogatott) 10 nyilast dobott! Brutálisan tolták. Kár, hogy az országhatáron kívül még nem jönnek ezek az eredmények, de talán hamarosan jönnek az ilyen jellegű extrák is a nagyok között.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Tegnap megnéztem, 43 fontért adják, amikor én vettem, 30 alatt volt.
Harrows táblát 2014-ben 11000 forintért vettem, 2017-ben az első Blade5-ömet 11500-ért, mindkettőt egyesületi kedvezménnyel, de a listaáruk sem volt vészes. Ma még úgy is 16-17000 lenne.
Persze 2-3 éves használatot feltételezve nem vészes kiadás, de a tendencia elszomorító. -
adam0913
tag
Köszi a linkeket, beléptem a csoportokba, de szerintem az új mellett teszem le a voksomat
@Chief, @BBéci kinéztem pár nyíl szettet, szerintetek ezek közül jó lehet valamelyik? 23-24g lőnék első körben. Akár 2 különbözőben is gondolkodok, egy 23g és egy 24g-osban a lentiekből, hogy megveszem egyszerre. Szerintetek?
[RedDragon steel Rebel, 90% wolfram, 23g]
[RedDragon steel GT3 90% wolfram, 24g]
[Harrows steel, 24g, Verve, 90% wolfram]
[ONE80 Strike 24g 90% wolfram]
[Harrows steel, 23g, Pulse, 90% wolfram] -
-
dbalazs80
tag
Valamilyen szinten az, de egy kender táblánál pont az a lényeg, hogy a kenderszálak rugalmasak.
De ennek a táblának nagyon kemény a felülete.
Nekem ez azért furcsa, mert egy ugyanilyen táblára dobálunk már 2 éve, és annak a felülete sosem volt ilyen kemény, ennél puhább, és tapintásra is kevésbé durva.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- GARMIN kerékpáros szett
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- RÉSZLETFIZETÉS 12 RÉSZLETRE ELÉRHETŐ HP AY7E1EA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest