Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peeter
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Na, most már eljutottam addig, hogy megrandelem az obit és mit találtam. Van Sigma 18-50-es makro meg nem makro is. Vagy csak valamit nagyon elírtak a boltban mert az egyik szűrőmérete 67mm a másiké meg 72. Szóval nem nagyon értem. Vagy ez is csak elírás?
Egyébként itt az egyik: [link] és a másik: [link] Szóval elég érdekes. De azt hiszem lesz a 72mm-es mert Sigmáéknál is az van. Csak egy kicsit furcsállom az egészet. Remélem hamar megjön és akkor teszek fel képeket ha érdekel titeket. -
Peeter
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Igazából első körben úgy érzem a nagyobb fényerőre hajtanék és azt hiszem akkor a 18-50 lesz az enyém. Szerintem ha lesz, akkor pénteken meg is veszem Ausztriában.
A 17-70-ről HWSW fórumon olvastam, igaz nem Pentax vázon hogy 3X végigment a fókusz mire fogott valamit. A téma egy templom volt autóból.
Köszi a segítséget! Majd ha meglesz az obi, beszámolok. Remélem a héten már a kezemben lesz.
[Szerkesztve] -
germanh
senior tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
17-70-es sigma macro-val kapcsolatban: eddig ugyan nem sok képet készítettem (nikon-os változat d70s-en), de annál a kb 200 képnél nem hibázott az af megfelelő fénynél, és sztem nem is volt lassú...bár ugye ki mihez viszonyít

sötétben persze ha már af segédfény hatótávján kívül esik a téma...akkor szépen lehet manuál módba állni, mert nem igazán fogja megtalálni a tutit...bár ez meg sztem már nem az optikának róható föl
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest