- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3820 üzenetére
Azért az gyanús, hogy ugyanonnan rendeltünk ugyanolyan pendrive-ot (pár hónap eltéréssel) és mindkettőnknek a CrystalDiskMark után halt be. Nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy a program okozta-e vagy valami hibás szériát kaptunk véletlenül. Utóbbinak jobban örülnék, mert akkor a cserével megoldódik a probléma.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3818 üzenetére
Igen, itt töltöttem ki. Előtte azért regisztráld a pendriveot a saját SanDisk fiókodban és legyél is belépve, amikor ezt töltöd ki. Dobozt nem kérik. Ezt kitöltöd és mellékelsz 3 fotót: pendrive elölről, hátulról (gyári számnak olvashatónak kell lennie) és a számláról egy screenshotot (én pdf-be kinyomtattam az e-mailes visszaigazolást a rendelésről és a PayPal számlát). Így összesen 4 fájlt csatoltam. Egy nap és jött a válasz e-mail az instrukciókkal és a UPS-es feladáshoz szükséges előre kitöltött és kifizetett matricával. Holnap délelőtt jön a UPS futár érte. Nekem egyedül a boríték és a kinyomtatott UPS címke került így pénzbe, a futár házhoz jön.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3816 üzenetére
Ugyanez a pendrive jött nekem is. Már kezdem azt hinni, hogy a CrystalDiskMark okozta ezt. A teszt simán lefutott. Ha jól emlékszem olyan 144/33 körül volt a mérés eredménye. Ezután próbáltam volna egy 6 GB-os fájlt másolni rá (exfat fájlrendszer) hátha jobb eredményt kapok, de ekkor már írásvédett volt.
-
válasz
Roland8622 #3813 üzenetére
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Roland8622 #3813 üzenetére
Jeleztem SanDisk online RMA űrlapján a dolgot, ma kaptam is egy levelet az instrukciókkal és egy UPS futárszolgálatos matricával. Holnap jön érte a UPS futár (online a matricán lévő adatok alapján tudtam kérvényezni). Eléggé korrektnek találom a SanDisk részéről a hozzáállást. Egy fillérembe sem kerül még a szállítás sem, holott Kínából rendeltem. Azt írták, hogy kapok egy teljesen újat (csomagolás nélkül), amint beérkezett hozzájuk a hibás darab Csehországba (7-10 nap).
Én a helyedben megpróbálnám ugyanezt. Garanciaidőben szerintem még simán benne vagy.
-
aDaM909
tag
válasz
Roland8622 #3811 üzenetére
Nem lehetne ehhez a topikhoz egy összefoglalót készíteni? Úgy látszik ismétlődnek egyes problémák. Valaki fejes/bennfentes?
-
aDaM909
tag
válasz
Roland8622 #3735 üzenetére
Lehet nem ér sokat a tanács, de másik gépen próbáltad? Amúgy a SanDisk nem kellene, hogy ilyen rossz legyen, nekem is az van
-
King Unique
titán
válasz
Roland8622 #3732 üzenetére
Attól még nyilván nem kellene írásvédetté válnia, csak mert egy CDM-teszt végigfut rajta... Ha Windowson próbálva EZ alapján, illetve Linuxnál hasonló módon nem lehet megszüntetni az írásvédettséget, újraparticionálás sem megy stb, akkor marad a visszaküldés / kuka...
-
válasz
Roland8622 #3732 üzenetére
Gondolom ha még az idén visszaviszed az eladóhoz, akkor gariban cseréli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...