- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3819 üzenetére
Update:
A UPS futár pénteken (03.02.) elvitte a pendrive-ot Csehországba az ottani SanDisk központba. Folyamatosan kaptam e-mailt a beérkezésről és a vizsgálat kezdetéről, majd tegnap (03.07.) kaptam az utolsó e-mailt, amiben írták, hogy feladták az új csere pendrive-ot szintén UPS futárral, amit ma (03.08.) kézhez is kaptam, mert 1 napos!!! szállítással adták fel. Egy teljesen úgy, gyári csomagolású pendrive-ot kaptam, ami egy nagy A4-es mappa méretű karton csomagban volt, ezen belül egy bubis borítékban az új, gyári pendrive. Kaptam hozzá új számlát is, amit szintén ők állítottak ki (pontosabban a dublini központ).Le a kalappal a SanDisk-esek előtt!!! 6 nap alatt megjárta (hétvégével együtt) a pendrive oda-vissza. Nekem csak a boríték és a UPS-es címke kinyomtatása került pénzbe, háztól-házig biztosították szó nélkül a szállítást, 1 napos szállítási időkkel.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Crvsh3R #3819 üzenetére
Na majd cseles leszek. Még jó hogy anno készítettem pár képet. Arról majd megpróbálom leolvasni a számot. Na meg csatolom nekik, akkor és most
Köszönöm a segítségedet, remélem nekem is sikerülni fog. Hülye fejemmel megint ezen tároltam fontos dolgokat. Sosem tanulok belőle
"saját SanDisk fiók" most várom az email-jüket, hogy a regisztrációt véglegesítsem. Mondjuk ez is jó ötlet, ha van kiterjesztett garancia, akkor azt minél hamarabb rendezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged