- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Logicman86
üzenetére
szia!
nekem is volt ilyen problémám...
röviden a sztori; adott 1 16 gigás EMTEC pendrive, szomszéd rakna rá filmeket, visszahozza, hogy ez kuka (ugyen ez a probléma, formázni kell..). bedugom a saját gépembe (win7 prof 32bit) nem engedi formázni, ahogy nálad sem... mondom érdekes... levittem, bedugtam anyámék gépébe (xp prof) megformázza simán NTFSre is és FAT32re is gond nélkül.. ezek után a notim és a gép között "hurcolgattam" fájlokat, különböző kiterjesztésű fájlokat, különböző tömörítéssel, de az xp és a win7 is látja és kezelni is tudja az összes fájlt...
vissza adtam a szomszédnak, hogy nincs ezzel semmi gond, 10 perc múlva jön, hogy márpedig ez tényleg kuka... lejátzsottam ugyan ezt, amit am előbb írtam és minden simán megy...a filmekért 1 másik pendriveot adtam (agfa 4gb) azzal nem volt gondja a gépének, ami szintén win7..
az előbb említett 16os pendrive-ot most direkt hurcolgattam ismerősökhöz, barátokhoz, adat ide, adat oda és semmi gond nincs vele...
furcsállom, mert usb driver gondja nem lehet, mivel a másik pendrive jó volt, de a 16os nem.. gondoltam fájlrendszerre is, de ugyan úgy FAT32re volt formázva alapból a 16os, mint a 4es, amivel nem volt baja...
ezek után tényleg nem tudom mi a baja, lényeg, hogy nem kuka a 16os pendrive, csak neki nem azt fogom odaadni

szerintem formázd meg xpvel NTFSre hátha... a FAT32vel ugyan gy gondja lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest