Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
Üdv !
Tavaly az egyik banknál volt egy akció, hogy számlanyitáskor adnak egy ingyen 2 GB-os pendrive-ot. (gondoltam hogy nem egy csúcsszuper eszköz lesz, de ezt azért nem feltételeztem volna) Szóval használatba veszem 2 GB-os minden jó, használom 1-2 napig(többször tele is írtam) és az egyik nap azt veszem észre amikor bedugom az USB-be, hogy azt írja, hogy a meghajtót használat előtt formázni kell. Mondom MIVAN?? Más opció nem volt így mondom jólvan akkor formázd... Elindul a formázás a klasszikus kis ablakkal de kb a felénél hibát dob, hogy az eszköz nem formázható... És közben látom a méretkiírásnál hogy 8 mb a pendrive-om mérete. Mondom remek, ingyen volt de legalább sokáig se bírta... Akkor eltettem a fiókba és most nézegetve a forumot gondoltam írok ide, hátha esetleg vki találkozott már ilyesfajta problémával és tud rá vmi orvosságot.
Az eszköz neve a kezelőben: ChipsBnk Flash Disk USB Device
Ha vkinek van használható ötlete, ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Apple MacBook
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest