Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logicman86
tag
Üdv !
Tavaly az egyik banknál volt egy akció, hogy számlanyitáskor adnak egy ingyen 2 GB-os pendrive-ot. (gondoltam hogy nem egy csúcsszuper eszköz lesz, de ezt azért nem feltételeztem volna) Szóval használatba veszem 2 GB-os minden jó, használom 1-2 napig(többször tele is írtam) és az egyik nap azt veszem észre amikor bedugom az USB-be, hogy azt írja, hogy a meghajtót használat előtt formázni kell. Mondom MIVAN?? Más opció nem volt így mondom jólvan akkor formázd... Elindul a formázás a klasszikus kis ablakkal de kb a felénél hibát dob, hogy az eszköz nem formázható... És közben látom a méretkiírásnál hogy 8 mb a pendrive-om mérete. Mondom remek, ingyen volt de legalább sokáig se bírta... Akkor eltettem a fiókba és most nézegetve a forumot gondoltam írok ide, hátha esetleg vki találkozott már ilyesfajta problémával és tud rá vmi orvosságot.
Az eszköz neve a kezelőben: ChipsBnk Flash Disk USB Device
Ha vkinek van használható ötlete, ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest