- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
A MemTest boot eszköz készítő programja DD képfájl mód szerint írja ki az ISO-t, aminek ehhez hasonló eredménye lesz. Ahol ilyenkor a pendrive kapacitása nyilván nem csökken, max. a rajta lévő partíció lesz kisebb méretű, ahol ha a user helytelenül csak a fájlkezelőt nézni a lemezkezelő helyett, akkor könnyen megtévesztheti.
A helyreállítás viszonylag egyszerű, adott parancssorban a DiskPart, illetve egy másik leírás is szemlélteti a jelen esethez kapcsolódóan a használatát, + akár a másik válaszban említett Rufus is opció a törléshez + újraparticionáláshoz és újraformázáshoz a nem bootolható opciót választva, erről is már volt szó itt többször (példa)."EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat."
Mármint ha ez az MCT akar lenni, akkor igen, akár azzal is megoldható, bár az köteteket listáz ki, nem eszközt. Ami egy 8 GB-os pendrive-nál meg 32 GB-ig még oké, de az annál nagyobb tárolókapacitásút is csak 32 GB-ig particionálja (példa), aztán utána megint csodálkozik a csak a fájlkezelőt néző laikus user, erről is volt már szó itt.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Rufus 3.13-al formázd vissza
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy számomra eddig lehetetlen probléma merült fel a 8 GB Kingston pendrive-ommal. A MemTestet használtam hogy ugye bottolható progit rá tegye. De most a Windows 10 telepítőt akartam visszatenni rá, mert hogy ezért is vettem egy 8GB-os pendrive-ot. Többször egymás után írja a Win10 progi hogy min 8 GB pendrive kell, ez nem jó. Nem értem miért. Megnézem 247 MB a pendrive mérete. Nézed a Windows disk managerével 3 partícióra lett bontva, de csaka z utolsó tudtam helyrehozni az első kettő ~250 MB-os partíciót nem. Legalábbis a Win alap progija nem tudja.
Van erre valami progi (100 éve a Partion Magicet használtam) ami ezt helyrehozza vagy vesztettem 500 MB-ot?EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 850 Pro 250GB Sata SSD
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest