Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HCatti
csendes tag
Sziasztok!
Problémám akadt egy pendrive-al. Egy előrendelt játékhoz kaptam, 16 gigás, márkáját nem tudom sajnos.
Windows 10 bootolós telepítő van rajt, és most nagyon kellene, viszont akármelyik USB portba dugom be, az összes lemezkezelő alkalmazás megfagy (TotalCommander, Lemezkezelő, Fájlkezelő). Esetleg létezik valami csoda program, amivel életet tudok bele lehelni vagy kuka az eszköz?
Előzménynek annyi, hogy pár hónapja sikeresen telepítettem róla a rendszerem, majd kölcsön adtam egy ismerősnek, aki már az első próbálkozásnál valami boot hibát kapott.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- E-book olvasók
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest